dukar Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Co presne? no třeba bych chtěl denní svicení mlhovky a mně jde v lcode max 7 byte a ty tam pišeš 17 byte nevím jak to nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To je nejaka blbost, tam ti musi jit alepson 23byt. Neco delas spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 vim že neco dělam blbě nevim ale co zksim to nějak poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 tak to vypada u meho lcode max 7 bytu doc1.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) Tak delas blbe to, ze ty jen otevres LCode CZ a kliknes pro nahrani popisku aniz bys tam vlozil kod pro cenralni elektriku! Musis nejdriv spustit VAG-COM zvolit jednotku 09-Centralni elektrika dat Kodovani-07 a tento kod prekopirovat do LCode CZ a az potom kliknout na nahrani popisku pro Tvoji jednotku! Ty delas chybu v tom ze nejdriv chces nacist popisek a tam se ti automaticky nacte "nejaky" kod z GATEWAY! CHYBA Musis to udelat takhle: 1. Vybrat jednotku ve VAG-COMu 09-Centralni elektrika 2. Vybrat Kodovani-07 3. Zkopirovat kod do LCode 4. Nacist popisek k jednotce (zalezi na typu-oznaceni jednotky) 5. Popisek je nactenej v Lcode, muze se upravovat... 6. Upraveny kod prekopirovat zpet do VAG-COMu...kliknout na START 7. HOTOVO Editováno: 14. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tomu se říká návod pro blbce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) díky oběma Editováno: 14. Říjen 2008, autor: Doli Jasný, ale pozor na citace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votas83 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdavim vsechny,koupil jsem si dignosticky kagel OBD II,udelal jsem vse k tomu potrebne ale jak jsem ho napojil tak jsem skoncil na mrtvem bode,je to do roku O4,nejde nic,chci se zeptat pročitam to tady jak zbesilej a mam v tom desnej mazec,mam O2 rok O5,kdyz chci udelet si par vylepseni jak vytvoril Doli to tema staci mi na to Hex-Can USB VAG 704.1 nebo musim mit jinej uz novej soft?prosim kde popripade objednat ten set kabel i se softem.....diky.Sorry ze se ptam jak blb ale cim vic procitam tak jsem vic ztracenej....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jestli mas kabel, co umi auta do roku 2004, tak mas pravdepodobne KKL kabel a s tim na O2 neudelas vubec nic ... Na O2 potrebujes HEX-CAN kabel (je jedno celkem jakou verzi) - pokud bys chtel original, mas tam upgrady na vyssi verze zdarma, ale zase stoji docela dost. S klonem si v pohode vystacis a za mnohem mensi penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nepremyslel jste nebo nemate s timto nekdo zkusenosti? Vchecker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Asi neumím ve fóru hledat.. ale kde by se dal snadno a levně sehnat HEX-CAN usb kabel?.. Jde mi o funkční klon na to občasné nastavení pár věcí na O2. Díky. Jestli jsem příliš offtopic tak se omlouvám, ale fakt jsem se to snažil tady někde najít a nenašel jsem. Unli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) To hledání mě kolikrát taky vytáčí. Prostě nefunguje jak má. Editováno: 27. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nemate nekdo tuseni kde tedy sehnat ten HEX CAN kabel? Nebo co si myslite o to Vcheckeru http://www.mtaplus.cz/?stred=zbozi_informa...mp;zbozi_id=500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Krenželák Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Nazdárek, tak to bych neřek, že na OII s kabelem KKL neuděláš vůbec nic. OII je OBDII kompatibilní, tedy diagnostika motoru po K-lajně funguje. No a diagnostika motoru je podle mě poměrně důležitá záležitost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Robert: a už si to skúšal??? pretože viacerí áno a nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tiez zhanam HEX CAN kabel na O2 za rozomnu cenu. Ked som kupoval OBD na O1 tak n afore bol kopec odkazov, cena cca 1500 sk. Ale HEX CAN min. 5-6000 a to je dost na obcasnu diagnostiku. Tiez hladam nejaky klon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Vyzkousel jsem diagnostiku motoru pres K-line na dvou Octach II a na obou bezela. Zkousel jsem nacteni chyb. hodnot, na vic nebylo cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ahoj, mám vag-com805 CZ, a potřebuji to na diagnostiku OI 2OO3 TDi. Můžete mi prosím poradit jaký kabel k tomu koupit? Nejraději odkaz na nějaký solidní.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Samotny program bez kabelu ti je k nicemu. Na tvou OI by ti vsak stacil i KKL kabel - ten umi auta do RV 2004. Pokud chces pouzivat verzi 805, pak je potreba HEX CAN kabel a s tim pak muzes delat komplet cely koncern VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Krenželák Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Robert: a už si to skúšal??? pretože viacerí áno a nejde to... Nazdar, mam Octavii II, r.v. 2008 a s kabelem KKL a VAG-COM 304 se normálně spojím s řídící jednotkou motoru - OBDII. Zkoušel jsem to třeba i na Audi A4 2006, taky to šlo, ale na některých autech to hlásí - příliš mnoho chyb v komunikaci- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ano, od nejakeho roku (myslim 2000) se zavedl standart OBD - aby se do vsech aut vsech znacek dalo dostat do motorove jednotky kvuli emisim. Dal se ale s KKL kabelem nez do motoru u novejsich aut (komunikujicich pres can bus) nedostanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ještě se spojíš s RJ automatické převodovky, víc po K-line neběhá u CANových aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eresovdo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zkoušel jsem kabel KKL, dá se sehnat i za 500kč, na O2 r.v.2005 a funguje, ale pozor pouze přečtení chyb. Nějaké nastavování či změna nefunguje, vše je totiž řešeno přes CAN zběrnici a k tomu je třeba HEX-CAN kabel + soft. Takže kdo touží po levné kontrole základních věcí na O2 tak si KKL může pořídit. Ovšem dle mě je to tak 5% co dokáže KKL kabel oproti HEX kablu s O2...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rbarsa Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Pátral jsem všude, ale nikde jsem nenašel kabel HEX-CAN USB + VAG-COM 704.1 CZ a originál se mi kupovat nechce. Netušíte někdo, kde by se dal koupit ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katalizator Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 hoj lidi schanim hex can kabel nejlepe klon ... kdybyste nekdo prodaval dyztak napiste spravu nejlepe z prahy dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.