Polarnik Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Ja mam moznost sehnat tohle, ale je toho omezene mnozstvi: VAG-COM 409.1 ODB II KKL USB ... 850 Kc VAG-COM 704.1 OBD II HEX-CAN USB ... 2500 Kc OBDII USB ELM327 ... 1600 Kc chsi se zeptat zda je jeste nejaky kabel k mani ? shanim HEX-CAN USB kabel, nejlepe i se softwarem a v cestine :-) je mozne neco takoveho rozumne sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexx10 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Zdravim panove mam dotaz. Koupil jsem si Hex Can kabel i s Vagem 10.6.0 ale v anglictine,nenajde se mezi vama nekdo kdo by tam umel vlozit cestinu.Kabel je plne funkcni jen je v anglictine a stim se moc dobre neda pracovat. Nabizim financni odnenu.Diky alexx10@seznam.cz 608 900 026 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 (editace) ups Editováno: 5. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 chsi se zeptat zda je jeste nejaky kabel k mani ? shanim HEX-CAN USB kabel, nejlepe i se softwarem a v cestine :-) je mozne neco takoveho rozumne sehnat ? To je dva roky starý,jestli jsi si toho nevšiml..ty doby jsou ty tam No a přehrát 10.6 EN na 10.6 CZ....tak na to rovnou zapomeń,snad jsi věděl co kupuješ, jestli máš problém s angličtinou,tak sis měl koupit buď origo,nebo někde 805 Cz,to existovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kri Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Zdravím,chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s tímto přístrojem http://tetaberta.cz/inzeraty/diagnostika-vag-pro-kkl-can-vw-audi-skoda-seat-ID10sO.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Ahoj,,, chtěl bych poprosit někoho z Prahy o malou pomoc. Mám visty a modrej KKL(USB), vag se nepřipojil ale Motordiag Komfort Manager ano. Je tu někdo, se zkušenostmi a mohl by mi věnovat třicet minut? Díky moc Když bude ten šikula umět nakodovat konfortku na okna a zrušit zamikání při překročení rychlosti a zrušit tripling... I nějaká lahvinka dobrého moku za odměnu bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 KKl kabel ti bude u Octavie II k ničemu. Potřebuješ Hex-Can kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Zdravím všechny příznivce motorismu Sháním nějaký kabel pro lajka za rozumnou cenu na fabii I r.v. 2005 a na Roomstra r.v. 2008 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 potrebujes HEX-CAN, takze jestli ho chces levne tak nejaky cinsky klon, nebo pak koupit original, ale to je trochu drazsi sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 právě jsem na ten HEX-CAN koukal a je dost dražší a žádný klon nechci jsem si myslel jestli ho někdo nebude prodávat použitý, tak za půlku aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 taku zkus checksum forum, obcas se tam nejaky ten jety vag objevi, ale stejne je to minimalne za pet tacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 ok, tak díky, ale moc jsi mě nepotěšil no, ale co se dá dělat no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 pro fabii 2005 a roomster 2008 zadny hex-can nepotrebuje..... staci KKL!!!!!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 nepotřebuji jo, tak to je dobrá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Kovar - tak to me mrzi ze jsem se pletl milhausek - ja myslel ze novej room uz potrebuje hex-can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 v pohodě, ale já se taky přiznám, že jsem si myslel, že Room potřebuje hex-can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Ano Rom potřebuje Hex ,ale až ten po faceliftu to je myslím od KT 13/2010. Tobě opravdu stačí KKL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holmer Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 (editace) Zdravím pánové, už nějakou dobu přemýšlím nad pořížením diagnostiky pro moji F1 combi, 1.4 16V 55kw (2004), teďka mě k tomu trošku popohnala kontrolka motoru, která se mi dneska rozsvítila, auto ale jede dál úplně normálně. Moje představa je tak do 2.000,- Kč, samozřejmě bych rád originál VAG, ale takový peníze za to dávat nechci. Moje požadavky jsou spíše základní (čtení paměti závad a její mazání, nejlépe aby k tomu byla nějaká databáze chybových hlášení, sledování veličin, nastavení servisního intervalu a dalších věcí v autě). Doporučíte mi něco??? Našel jsem na aukru tohle, ale zase jsem tady četl spoustu negativních zkušeností k ELM327, tak nevím. Je tady hrozných informací, ale nic jednoznačnýho. http://aukro.cz/prof...2224963974.html http://aukro.cz/profi-diagnostika-vag-kkl-can-vw-skoda-audi-seat-i2218911334.html Editováno: 25. Březen 2012, autor: holmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 na F1 ti staci KKL kabel a free vag a to poridis do kolem 600 uplne bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 To je nejaka blbost, tam ti musi jit alepson 23byt. Neco delas spatne. Zdarim. Pisem takto lebo ti nejde odoslat SZ. Zdravim ta. Prosim ta cital si o Vagu. Vedel by si mi zohnat HEX-CAN kabel. Spominal si nejakeho Svobodu. Diky za oopoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Odkaz na Svobodu máš tady http://www.pc-autodiagnostika.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit jakou potřebuji diagnostiku na Superba rok výroby 2006 1.9 TDi 77kW PD. Díky za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.