Planeta Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Radoby "auto" za 46 000 me nejak nehakuje - sem zvedav jaxe to bude prodavat - to si normalni beloch nekoupi - Tangerin to napsal velmi hezky ze zaty prachy raci zahradni traktorek. Zkratka No Skoda (a VW koncern) No respect - takze k tematu: 1) TUDOR jednoznacne - at uz kupe ci nedejboze kabrio s V6 a 4x4 - samo jako volitelnou vybavu 2) osmivalce do SuBa, diodovky 3) V6 do Octavy , 4x4 i pro liftback a RS, bi-xenoni 4) Octavii Cabrio 5) neco ve stylu VW New Beatle ci OOOO TT Navrhy sice dosti divoke az utopicke nicmene toho V6 do Octy se snad jednou dockame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 tady moje vize miniauta který by podle posledních informací mělo bejt s vw hodně společný... je to dost podobný moc mě to nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 tady moje vize miniauta který by podle posledních informací mělo bejt s vw hodně společný... je to dost podobný moc mě to nešlo... Pripomina mi to krizence mezi VW Fox a Polem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Tak jsem se včera trošičku nudil.Tak jsem si pohrál s octaviema a roomstrem.Zde je náhled: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Tak jsem se včera trošičku nudil.Tak jsem si pohrál s octaviema a roomstrem.Zde je náhled: Je to až moc a la VW...to už radši to a la AUDI, pro ty mám stejně slabost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tak jsem si opět trošičku hrál, aqle výsledek nic moc ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tak já zase ala VW než Audi vypadá to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawee Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Pardon, znovu posílám upraveného Tudora Hele chlapi já když se tak na toho Tudora dívám....Nepřipadá vám nové Audi A5 až nápadně podobný Tudoru.Myslím tím základní kontury atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Tak jsem si opět trošičku hrál, aqle výsledek nic moc ))) S tím nezbývá než souhlasit. Takhle kazit Roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Podľa mňa ešte chýba toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Podľa mňa ešte chýba toto lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Podľa mňa ešte chýba toto Pěkné vládní vozidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 nalezeno na netu ale kdyby se to vyrabělo tak bych byl spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 A hle... budoucnost škody....http://auto.idnes.cz/ak_aktual.asp?r=ak_aktual&c=A050728_171608_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 (editace) Všechny ty obrázky nahoře jsou krásné, ale doba mohutných aut skončila.Když si spočítáte následující fakta: - tlak na snižování max. rychlostí - tlak na zvyšování pokut v Kč (EURO) a tr. bodů - strmě se zvyšující se cena pohonných hmot - rostoucí ceny pojištění, povinného ručení, pojištění vozu obecně ... Vyjde mi, že BUDOUCNOSTÍ budou malá auta, která budou jezdit na alternativní pohon (např. vodík) nebo na ředěné benzíny s obsahem motoru 0.8 nebo 1l, se spotřebou max. 3-4 l/100 km. V Číně a Indii už to pochopili a auto za 46.000,- bude dost silné lákadlo, kterým ostatní automobilky budou muset čelit. Tedy i Škoda Auto, kteří tak jako tak budou muset zlevňovat.. Auta v bazarech pak klesnou o polovinu. To jsou mé vize, a myslím, že reálné.. No, uvidíme žádnej malej sráč doma nechci. To není auto. Spíš koukám stále po větších a větších. Líbil by se mi nějakej větší "náklaďáček" laděný do lehce terénna s cenou okolo 700-800 tis. Něco jako má OOOO, MB nebo BMW. Nebo něco ve stylu S-max, ten už je skutečně takovej náklaďáčkovej jak se mi to líbí. Něčím takovým budu chtít nahradit současné Mondeo kombi. Pro motor platí totéž, taky žádnej mrňavej nechci, +\-dvoulitr mi příjde jako rozumný kompromis. Editováno: 23. Únor 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 mne chyba nejake kupatko ala rapid, najlepsie zadokolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) Editováno: 26. Duben 2008, autor: tudor2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ta zelená Afrika je goood , to cestářské je zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Ta zelená Afrika je goood , to cestářské je zajímavé myslíš cestářské ve smyslu, že by s tím silničáři mohli odhrnovat sníh a ušetřili by za PHM, kdyby to byly 1.2 HTP? ale jinak klobouk dolů, já na takové hraní nemám času nazbyt.. Editováno: 27. Duben 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Jj, tak jsem to myslel. Ale jinak taky smekám za tu práci s těmi návrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 KVASINY –Zatím neznámý pachatel ukradl přímo z areálu automobilky Škoda ve Kvasinách zbrusu nový osobní vůz Škoda Superb. VRCHLABÍ - Dosud neznámý pachatel z oploceného parkoviště jednoho z vrchlabských výrobních závodů odcizil vůz značky Škoda Octavia Combi Scout A dnes přiletěli pašeráci z marsu pro nový vůz Škoda Aligator. NASA však sází na průzkumnou sondu nové generace. Phoenix, vybavený robotickou rukou schopnou proniknout až půl metru pod povrch, a ten by měl na Rudé planetě zloděje vypátrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak tohle je fakt hustota...v čem jsi to vytvářel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 dekuji,v cineme 4d,ale svetlo se mi moc nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Já myslím, že to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Rozumnej člověk dává přednost před cenou hlavně kvalitě a bezpečí a auto za 46.000 kč ze kterýho při srážce v 50km/h nic nezbyde bych si určitě nekoupil.A když se dívám kolem sebe tak si hodně lidí začalo kupovat velké auta.Asi proč? Jak si můžu koupit pamrdíka za pár kaček, když se do něj ani nevlezu? A jak píšeš o té bezpečnosti, to je jasný, o tom žádná. Prostě pořádná kára, klidně ať to jede pomaleji, ale rozhodně velké, pohodlné a bezpečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.