Milan II Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ačkoliv nejsem věřící, tak se modlím, aby bylo zítra aspoň tak pěkně, jako dnes! Ráno jen dotankujem PHM, hodím něco dobrýho za košili a frčíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 my jeden tradičně celá rodinka Taky je snad konečně vyvezu. Pojedu od Brna - počkáme se někde po cestě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 No, kdyby bylo jako dneska, vůbec bych se nezlobil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Havířov hlásí dnes v 14h 19"C na slunku. Kůůůva to je pažák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) ted je počasí dooobre doufam že zitra bude ještě lip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nebo aspoň stejně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 15. Březen 2008, autor: paul_tdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Panove,,, drzim palce ,aby vam zitra cela akce vysla ! ... ja bohuzel nebudu nakonec moct dorazit, z duvodu jak zdravotnich, tak i jinych vaznych a bohuzel i smutnych ,,... takze omluvte mou neucast,, Hlavne hodne fotte urcite bude na co koukat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tady na severo-východě Čech je nádherný počásko - 10 stupňů, svítíčko sluní, zpeváčci ptáčkujou... už se těším na zítra!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak mě Vip.... nakonec překecal a dorazím taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) Tak já má zítřek našponovaný ,ráno členská schůze Rybářskeho svazu tak do 12 hod a potom honem dolů s oblekem hurá do riflí a honem na sraz tak že autičko ani neumyju ani nanaleštím.Přijedu jak jezdím normálně ,páno tak buďte ohleduplní.Neználek Editováno: 15. Březen 2008, autor: Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Sem to trochu umyl, doufám že zas kolem nepoletí nějakej orel kterej má sra.ku, mám na to smůlu, že si ti ptáci nevyberou jiný auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 tak jen zběžná kontrola z hor takže seznámek nedorazí Jeronymo ale zato přijede AlesTDI Hrábě Fenétti martikk Takže zítřejší akci, "Hééééééj, tebe já znáááám" ZDAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) "Heeeej tebe ja znáááám" ???? alebo Ty vole co su to za lidi? HEHE Inac dorazim so spinavou karou so skaredymi zimakmi Podla toho ma poznate HEHE tak jen zběžná kontrola z hor takže seznámek nedorazí Jeronymo ale zato přijede AlesTDI martikk Takže zítřejší akci, "Hééééééj, tebe já znáááám" ZDAR Editováno: 15. Březen 2008, autor: jogofogo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 "Heeeej tebe ja znáááám" ????alebo Ty vole co su to za lidi? HEHE Inac dorazim so spinavou karou so skaredymi zimakmi Podla toho ma poznate HEHE tak to si nas asi budou plest protože ja asi taky dorazim se špinavou karou a plechovýma ziomakama :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 "Heeeej tebe ja znáááám" ????alebo Ty vole co su to za lidi? HEHE Inac dorazim so spinavou karou so skaredymi zimakmi Podla toho ma poznate HEHE Voe neser, kdyz uz ja to trochu osprycal vodou,tak to je co rict=)))))))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ufff, právě jsem skončil s důkladnou očistou a leštěním. Okta je tak vymydlená, jako panička, když jde poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ufff, právě jsem skončil s důkladnou očistou a leštěním. Okta je tak vymydlená, jako panička, když jde poprvé To by jsi nebyl ty! Zase pracovaly trenky Horsta z TV Shopu? Jinak se fakt těším, ale dopoledne musím Plechajdu ještě poumývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 tak teda jedu taky,musim to videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) Já to umeju zítra na Shellce, přezuto už mám, ale blbec jsem zapoměl v bezpečnostním šroubu redukci a vzpoměl jsem si na ni až po 5-ti km, takže jsem v prdeli jestli budu muset sundat kolo dřív než seženu redukci novou :doh Editováno: 15. Březen 2008, autor: Dundee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tak to teda vypadá na velkou akci.Bohužel nemůžu dorazit(firemní akce na Bazalech) .Jinak ať Vám vyjde počasí a snad příště. Ale kolik je tady moraváků....kua.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 tak jen zběžná kontrola z hor takže seznámek nedorazí Jeronymo ale zato přijede AlesTDI Hrábě Fenétti martikk Takže zítřejší akci, "Hééééééj, tebe já znáááám" ZDAR no tak jede semnou bratranec černá octavie kombi další navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 ted je počasí dooobre doufam že zitra bude ještě lip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nebo aspoň stejně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....................nešlo by to počasí na zítřek nějak nacopírovat ???? :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 ....................nešlo by to počasí na zítřek nějak nacopírovat ???? :palec2: doufejme že se nakopíruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 tak jen zběžná kontrola z hor takže seznámek nedorazí Jeronymo ..... tak Jeronymo na 70% dorazi , ve spolecnosti s Killerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 hosi byl jsem tam dneska (sraz TKOZ) a musim rict, ze tolik prachu co tam bylo dneska jsem jeste nevidel.. snad zitra nebude tolik foukat at ty vase vozitka nemate hned jak po prujezdu saharou dnes tam bylo odhadem 100 aut a v pohode se tam vesli vsichni a dalo se tam i sprintovat.. teda byly to pokusy o sprinty Kazdopadne skoro nikoho z vas neznam osobne, az na par vyjimek, tak snad si nejak budem rozumet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ufff, právě jsem skončil s důkladnou očistou a leštěním. Okta je tak vymydlená, jako panička, když jde poprvé Tak to bych si měl vzít asi přezůvky, jestli pojedem tvým mazlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky