Motaaa Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 JJ,myslim ze dobra volba. taky souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 jeďte všichni přes FMko :-P se přidám a přidá se mnohem víc lidí ... to bude ŠKODA kolona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 To zase není tak špatny nápad je tam lepší cesta . Návrh trasy :Havířov po rudne Ostrava a potom po výpadovce na Frýdek a dál Příbor a Mošnov .Je to schudné .Já jsem pro.Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ja jedu Karvina-Bohumin-Ostrava a potom kolem Sparu do Mosnova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 To zase není tak špatny nápad je tam lepší cesta . Návrh trasy :Havířov po rudne Ostrava a potom po výpadovce na Frýdek a dál Příbor a Mošnov .Je to schudné .Já jsem pro.Neználek mno já nevím, aby to pak nebylo že první co povede kolonu bude už v příboře a ten poslední bude vyjíždět z F-M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) mno já nevím, aby to pak nebylo že první co povede kolonu bude už v příboře a ten poslední bude vyjíždět z F-M Aspoň všichni trefí na to správné místo.Ale ať se každý rozhodne sám. My jsme prozatím z Havířova dva, Pepíno TDI a moje maličkost. ahoj Neználek Editováno: 2. Březen 2008, autor: Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 já jsem z FM ... takže pokud je někdo kdo pojede přes FM a zná cestu tak se klíďo přidám, protože já cestu neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Taky bych to chtěl mít skoro pořád rovně a ještě jen 26km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Čauvec.Všichni z okolí NJ co by jeli, by jsme si mohli dát taky někde spicha a na sraz bychom jeli společně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) A co z ostravy,třeba sraz u Tesca v hrabove??potom směr Stara ves-Košatka-Petřvaldik-letiště..... Editováno: 3. Březen 2008, autor: paul_tdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 SRAZOVKY HOTOVO díky za návrh VitaP rozměr 9x4cm, počet 39, vytisknuto na plotru + jsem ještě nechal přes tisk dát ochranou fólii proti vyblenutí či stárnutí vypadají opravdu hezky, foto by telefon takže na sraze se hlašte u mě, případně budou za stěračem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 A co z ostravy,třeba sraz u Tesca v hrabove??potom směr Stara ves-Košatka-Petřvaldik-letiště..... Pripojuju se at nejedu sam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 A co z ostravy,třeba sraz u Tesca v hrabove??potom směr Stara ves-Košatka-Petřvaldik-letiště..... ...taky bych se připojil jestli mě vezmete sebou !! f kolik u Tesca ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 SRAZOVKY HOTOVO díky za návrh VitaProzměr 9x4cm, počet 39, vytisknuto na plotru + jsem ještě nechal přes tisk dát ochranou fólii proti vyblenutí či stárnutí vypadají opravdu hezky, foto by telefon takže na sraze se hlašte u mě, případně budou za stěračem Parada .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 super, paradni srazovky dobra prace VitoP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 super, paradni srazovky dobra prace VitoP na kolik výjde NEčlena jedna nálepka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 SRAZOVKY HOTOVO díky za návrh VitaProzměr 9x4cm, počet 39, vytisknuto na plotru + jsem ještě nechal přes tisk dát ochranou fólii proti vyblenutí či stárnutí vypadají opravdu hezky, foto by telefon takže na sraze se hlašte u mě, případně budou za stěračem Kua...sou fešný....budu muest simulovat a nechat si napsat rehabku na pracku abych měl volno..páč nevím kde teda pan najmis udělal chybu,ale měl za to že má volnej víkend a vono prdlajs..má pracovní..... Takže bude simulace u doktora.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pan najmis bude muset delat simulant A proc? Nic jineho mu nezbyvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 najmis: jj, koukej pořádně zahrát nemocnýho, ať můžeš na srázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Muset...být mooc nemocná..... No ruka celkem bolí..a nemám v ní sílu..neudržím ani 2L flašku s limčou....auuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Čaute srázovka se opravdu povedla snad se vydaří i počasí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Nálepky se opravdu povedli,jen jestli jich bude dost .Už se těším,dofám že vyjde počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 SRAZOVKY HOTOVO díky za návrh VitaProzměr 9x4cm, počet 39, vytisknuto na plotru + jsem ještě nechal přes tisk dát ochranou fólii proti vyblenutí či stárnutí vypadají opravdu hezky, foto by telefon takže na sraze se hlašte u mě, případně budou za stěračem Díky za výběr mého dílka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ví se přibližný počet lidí, kteří se dostaví ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pro tento termín hlasovalo 19 lidí, zbývajících 17 bylo pro 26.2. ale myslím že většině to bylo jedno...každopádně předpokládám že 20 padne nálepek je 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky