aleshh Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 (editace) Ale keď je mokro tak obyčajné nesvietia skoro vôbec. Ja som práve objednal H3 do dialkových,tak som zvedavý.Tých +90% by bolo treba upresniť oproti čomu.Zatiaľ som sa to nikde nedočítal.V stretávacích mám zatiaľ SILVERSTAR a je to poznať.Treba si to však uvážiť.Cena vyššia,životnosť nižšia. Jak Ti svítí NB H3 v dálkách?? Je to poznat?? Editováno: 10. Únor 2008, autor: aleshh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Nesvieti.E-obchod,kde som ich objednával,ich práve teraz nemá na sklade,tak čakám už druhý týždeň ako puk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Možná blbá úvaha, ale pokaždý, když jsem si kupoval spořivku od Osramu(v osram prodejne), tak jsem na to měl 2 roky záruky, když jsem neztratil paragon a myslim, že by to samé mělo platit i u autožárovek. Takže já osobně raději zajdu do Osram prodejny (mám to i blíž než Brno a celková cena bude už asi stejná)a pak jim to tam kdyžtak budu po prasknutí házet na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak už mi jedna H7 přestala svítit - vydržela něco přes 5000km (to je asi 100hodin). Čekal jsem trochu delší životnost. Jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ¨mám je na jedničce kokte.h4,ale tak 30procent navíc,jinak nic moc,uvidíme,kolik vydrží.jak je mokro,tak svítí jak obyč tak včera praskla jedna,dnes aby to te druhé nebylo líto tak i ta,trošku drahá sranda na 3 měsíce,sice kazdodenní provoz,ale i tak.Podotykam,že mám už před žárovkama i ty odpory proti praskání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 no ja uvazuji, ze si je koupim do dalkacu na blizku xena, parkovacky z touaregu a melo by to bejt ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) Další velký test žárovek: http://www.email.cz/getAttachment?session=...A4%FC%7C%9C%B4b Editováno: 4. Duben 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre...45_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Studnik Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahoj pánové, chtěl bych si na fábču pořídit lepší žárovky. Zjistil jsem, že Osram prodává žárovky Night breaker, které mají nabízet až o 90% světla navíc.Přeci jen stojí sada cca 600,- Kč a zbytečně ty peníze vyhodit nechci. Máte je někdo popř. někoho kdo je má. Pokud ano prosím napište Vaše hodnocení,díky Ahoj tak tyhle žárovky jsou absolutně fakt dobrý. Když jedu v noci tak je to pohoda je krásně videť oproti řidičům co mě jedou naproti opravdu oslepují .mají vysokou svítivost a doufám že maj i dobrou životnost oproti řidičům co mě jedou naproti docela osilňujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ahoj tak tyhle žárovky jsou absolutně fakt dobrý. Když jedu v noci tak je to pohoda je krásně videť oproti řidičům co mě jedou naproti opravdu oslepují .mají vysokou svítivost a doufám že maj i dobrou životnost oproti řidičům co mě jedou naproti docela osilňujou. na tu životnost bych fakt nesázel myslím že je dokonce na krabičce uvedeno že mají životnost o 50% nižší než standartní H7, navíc když se musí svítit pořád......pak bych čekal že vydrží pár měsíců..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 na tu životnost bych fakt nesázel myslím že je dokonce na krabičce uvedeno že mají životnost o 50% nižší než standartní H7, navíc když se musí svítit pořád......pak bych čekal že vydrží pár měsíců..... presne tak, oplati sa ich dat jedine do dialkovych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 presne tak, oplati sa ich dat jedine do dialkovych... nebo varianta číslo 2 je koupit a zabudovat světla pro denní svícení a pak bych klidně koupil super žárovky H7 protože byhc věděl že by vydržely sakra dlouho. Ono je to celodenní svícení pro žárovky docela zátěz a hlavně jízda v parném letě po městě.....žárovka se dost přehřívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Nightbreaker mám asi 5 měsíců a musím říct, že v poslední době se mi zdá, že vůbec nesvítí, jako když byly nové (asi 5 měsíců). Musím si teď častěji přisvítit dálkami. Myslel jsem, že je to špinavými světlomety, ale ty jsem několikrát umyl a stále nic. Prostě se asi po této době snížilo svícení. Ať jedu večer v centru, kde svítí pouliční osvětlení, tak i tam, kde není života - v lese... Má někdo taky tuto zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No veď ich skús vybrať a uvidíš čo som videl aj ja....ak budem mať príležitosť tak to odfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 profor a co jsi viděl ty? Jestli si něco viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Že by baňka zanesená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 odfotim ked pridem dom inak ako píše P2M....je skoro čierna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) A dá se to nějak očistit? Nebo žárovka je spálená, a je na vyhození? Editováno: 13. Listopad 2008, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Videl si akú mala farbu keď bola nová že? ten poťah jemne modrý. tak to je teraz spálené a čistenie nepomôže asi. Inak aj vlákno pôjde za chvílu do hajan nakoľko sú na ňom už bobky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 A co doporučuješ za jiné žárovky H7? Nějaké, co svítí pěkně, a dlouho... Přemýšlím o výměně za Philips BlueVision, H7 4000° Kelvin 55 W, ale zase se bojím, že utratím plno peněz a za chvíli to bude stejné... nebo se pletu? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Uf to ja neviem, ja som mal pred xenonmi Silverstar a tie boli OK podla mňa a vlastne ich mam aj v corner hmlovkách aj v dialkach. ale fabčou už nejazdím, hentie som si kúpil do bawa. Ale niekde je tu práve o týchto žiarovkách rozprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Je tu diskuze, ale také tu je diskuze i Nightbreaker, kde si je plno lidí chválí ... Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak tu je zopár. Tá banka je tmavšia, akoby zadymená. Podla mňa je to spôsobené odparovaním sa nejakého kovu t tých vedení vnútri (je to vidieť pekne pri tej časti kde neni vidieť nič - tam je tyčinka) Tí čo chvália sa na tú žiarovku po tom ako ju tam dali ani nekukli... Ja ich nekúpim už nikdy. Radšej Silverstary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Tak to já jsem se teď díval na svý žárovky, a já mám sklo žárovek průhledný, světle modrý, bez jakéhokoliv zakalení. Ale i tak se mi zdá, že v noci nesvítí, tak nevím. profor ty jsi je používal jak dlouho, než zčenaly? Editováno: 14. Listopad 2008, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ja ich mám asi štyri mesiace. Doma ešte skúsim odmerať kolko do nich bavo púšťa šťavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.