saphir Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Takze nikto nedaval dole tie FL zrcatka ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Já jsem je dával dolů, ale žádný problém jsem neměl. Vytočil jsem sklíčko na max a podebral ho prstama co nejvíc ke středu a vyloupl ho ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakalBRP Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 mam otazku co to sou za zrcatka,s tim plastem okolo? jsou samo zatmavovaci,ale to maji i ostatni a nemaji ten plast okolo,tak co to mam? s plastem jsou samozatmivaci...mi bylo receno, kdyz jsem kupoval auto...mam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saphir Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Ja som asi blby alebo neschopny.Davam prsty za to zrkadlo zo vsetkych smerov ale nie a nie vycvaknut....bojim sa ze to zlomim a bude po parade.Nebolo by nejake foto ako na to...??Dakujem za zachranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Klidně ti to vyfotím, ale až o víkendu. Teď to nestíhám. Ale můžu ti poradit, neboj se, to zrcátko něco vydrží. A při nynějších teplotách bude ten plast měkčí, takže by to mělo jít krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubocko Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 mne sa ho podarilo zlomiť,potom som zistil,že stačilo tenkým šrubovakom zatlačiť jeden zobačik na plastovom uchyte zrkadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Chlapi schánim levé zrcátko na Octavia FL, výhřem, ele., blinker.. Nemáte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anteop Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 zdravim, mam jednu otazocku na vas borci pri vymene spatneho na spolujazdcovej straje je potrebne demontovat tapec dveri? ak hej bol by som rad za maly strucny navodik kde su sroby a tak dik za kazdu odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 áno výplň dverí musí ísť dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anteop Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 dakujem pekne, namiesto strucnej odpovede vycerpavajuci navod s obr heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Jen doplním protože jsme to nedávno dělal.... Pokud budeš mít před montáží cestu kolem prodejce škoda tak si tam kup tak dva plastové kolíky které drží tapec.Rádi se lámou a pri montáži jako když je najdeš.Stojí pár korun (centů).Až budeš sundavat ten tapec tak je dobré u kolíku ho vypáčit nějakou dřevenou vařečkou!! Zrcátko je ke dveřím připevněno jedním šroubem....ten není dlouhý a při jeho vyndavání je třeba dát pozor..když ti vypadne tak zapadne nejraději do dveří a je ztracen :-))) Jinak to máš za 10 min hotové :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anteop Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 dobre rady tiez dakujem a na tie koliky som samozrejme myslel uz ich mam nakupene odvtedy co som rozoberal zadny tapec kvoli prefukovaniu okienka vzadu este jeden dotaz k mechanizmi okna sa asi sundanim toho tapecu nedostanem, nakolko som videl, ze je kryty este dakym zanitovanym plechom...pytam sa preto, lebo som chcel premazat ten mechanizmus lebo mi piska okno a uz ma to sve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 nakoľko je spúšťač okna súčasťou toho krycieho plechu,tak by si ho musel celý odnitovať....zhoď tie 2 väčšie plastové krytky,čo sú na tom plechu a cez ne skús strieknuť na tie vodítka skla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anteop Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 oki dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 NAzdar chlapci ja mam octaviu 1 a tiez by som tam chcel el zrcatka ale so smerovkami neviete o niecom alebo ci by pasovali zrcatka z O 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 chlapy mám dotaz, koupil jsem facelift zrcátka a na řidičovým mám k zrcátku připojenej ještě jeden konektor. to je asi to stmívání ne?? ale na spolujezdcovým to nemám. bude to ztmívání fungovat i když jsem ho na starým zrcátku neměl?? http://2i.cz/5f175872a1 http://2i.cz/0a420d27f4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 nikdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Zatmavování má jen to řidičové. Od nějakého modelového roku se na pravé nedává. Pokud máš zatmavovací zrcátko v interiéru, tak máš kabeláž vedenou až ke dveřím. Stačí dotáhnout 2 dráty od svorkovnice na A sloukpku skrz dveře k zrcátku a bude fungovat. Pokud máš v interiéru obyč zrcátko, tak ti to fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 vnitřní mam stmívací, takže by to mohlo fungovat. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Ted jsem se na toto chtěl zeptat, mám přesně ty stejná zrcátka, i v barvě i stejně zatmavovací řidičovo, takže tím pádem, vím co a jak, a odkad se navádí ty dráty??? z A sloupku, počítám tam ta svorkovnice, jinak původní zrcátka měly jen 7 drátů a tyto mají 12 , takže ted jen sehnat to schema, co kam zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jen to schéma hledal jsem, ale nenacházím. asi nemám tak dokonalý kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Tak schema bude asi v dílenské příručce, v el. schematech, ale spíš bych to chtěl vědět od někoho kdo to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanje71 Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Dobrý den, omlouvám se, asi to tady někde řečeno už bylo, ale přece jen, mám OII combi r.v.2006, zrcátka elektricky ovládaná, vyhřívaná, bez funkce "zatmavování". Viděl jsem teď u benziky skoro totožnou OII i dle výbavy a roku výroby a dotyčnému se při otevření dálkovým ovládáním na chvíli rozvítily i blinkry a chvíli i svítily jako osvětlení, což mi příjde jako užitečná věc. Proto bych potřeboval radu, je to otázka pouze připojení na kompl a naprogramování této funkce a nebo te chce úpravy v podobě jiných blinkrů a tahání nových drátů?? Dík moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 romanje71: a neměl náhodou zrcátka s osvětlením nástupního prostoru? Tam je jiný "spodek" zrcátka s druhou žárovkou a tím pádem i jiný počet kabelů. Jen si nejsem jistý, kdyby se měnily zrcátka kus za kus, zda to bude fungovat rovnou (nebo zda je potřeba kódování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanje71 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Tak to jsem si opravdu nevšiml, jen jak jsem to uviděl, tak jsem se podíval na výbavu a typ té OII. Popravdě jsem ani netušil, že tato funkce existuje..když jsem to uviděl, jen jsem v duchu doufal že se to dá snad jen naprogramovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.