Přejít na obsah

Fabie křížená s bazénem


Martin Krejčíř

Doporučené příspěvky

Ahoj lidičky..

dnes jsem si jel umejt a uklidit mýho miláška a málem to se mnou šlehlo.....Odendám slavné super gumové koberečky a nestačím se divit.....na první pohled koberec suchý,ale když ho zmáčknu tak z něho teče vody jako z vola :feve: Absolutně jsem to nepobral.....Zkoušel jsem to hadrama vysušit,ale jakš takš.....Nemáte někdo pls nějakou radu jak by se to dalo nějak ta voda z tý kaoserie vylejt???

Do auta mi vůbec nenateklo tak newím....snad jen to může být jak vždy je ráno auto zmrzlé a já ho potom nechám stát na partkingu před školou a tam se nějak ta vlhkost zkondenzuje,ale to mně nejde vůbec na rozum,jelikož MÁM MOKROU JEN LEVOU STRANU U ŘIDIČE A NA ZADNÍM(PASAŽÉREM)....Druhá(pravá) strana je totálně suchá :wallbash::wacko:

THX ZA RADY :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně pořádně vysušit. Bohužel teď zrovna není takové počasí, že by se chtělo lítat kolem auta něco vyndavat, ale hlavně aby to nezasmrádlo. Mě taky nateklo dost vody do auta (mojí vlastní chybou) a musel jsem vyndat celý koberec ven i s tou izolační vrstvou pod ním! :feve: A to se to stalo v době, kdy venku ještě bylo velké horko a i tam se ta vata pod kobercem sušila snad 2 dny.. :(

Pokud tam máš víc vody, tak by nejlepší bylo vyndat sedačky, koberec, vatu. Já blbec jsem nevyndaval sedačky a tak jsem musel "operovat" koberec i tu vatu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No chvilku počkám zda to nevyschne samo....ale s tím vyndáním koberce bych měl dost problém(jsem amatér a zatím si na to netroufám) a neměl bych to kde provést(bydlím v paneláku a auto mám na parkovišti)

Jak říkáš...chtělo by to ten koberec vyndat,vysusit a zatmelit ty skuliny co tam jsou.....chtěl bych to spíše asi provést vše až bude teplo(chci ještě měnit za černý plasty) a tak bych to rád vzal při jednom...(Hlavně se bojím plísně :feve: )

S tím vyndáním sedaček mám taky problém(tisícihran)....hold to nářadí který bych needoval tak bohužel nemám :wallbash:

jinak thx za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No chvilku počkám zda to nevyschne samo....

Hele mě to nevyschlo v létě když venku bylo třicet a že jsem větral a sušil celý auto celé dny...... :( Pomohlo jedině vyndání. S tím panelákem je to těžké, ale zase nechtěj tam mít plíseň :( !

Hele ta šedá vata byla přímo na slunci celý den a to byla pak už jen vlhká a nechtěl za žádnou cenu uschnout :( Dokonce budu asi na jaře shánět nový koberec, všechni vyndám ven...mám pocit že mírný "puch" z vlhkosti tam zůstal doteď :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty plísně se bojím nejvíc...... :feve: No možná to udělám jako ty,že si seženu new koberec(nějakej černej jako uhel).budu měnit plasty tak to vezmu při jednom,ale jak říkám horší to ude s tím časem a místem :feve:

Jo jinak jsem na to dneska sahal a teda zdalo se to suchy i když sem to zmáčkl atd....ta vlhkost může být ještě na spodu tak uvidím jak se to vyvrbí,ale docela mě jebe to,že se na to při výrobě vůbec nemyslelo... :aggressive: zbytečný starosti :feve: Achhhhhhhhhh <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, taky asi budu na jaře shánět novej koberec i tu vatu....všechno budu větrat a udělám generální čištění a sušení :feve:

Já teda osobně naštěstí nemám v plechu díru, kterou by se mi to tam dostalo. Mě se to tam dostalo trapným způsobem při ochraně auta před kroupami :closedeyes::doh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...