George Couser Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tak už i v Boleslavi začali používat nejnovější vozidla pro doprovod prototypů a mul na cestách. Vozy jsou vybaveny nejmodernější technikou zabraňující nepovolenému focení, ohrožování a otravování během testů. Holt vedení už došla trpělivost po posledních testech FII a SII, kdy se tyto prototypy staly na cestách doslova štvanou zvěří, která ohrožovala nejen tovární řidiče, ale i ostatní účastníky silničního provozu. Pár fotek z interní dokumentace, aby jste měli přehled, s čím můžete mít tu čest: http://img246.imageshack.us/img246/8370/90802120101ltw5.jpg http://img514.imageshack.us/img514/6209/90...10mini5lox7.jpg http://img169.imageshack.us/img169/5264/90...10mini4lkj4.jpg http://img514.imageshack.us/img514/6807/90...10mini6lmo3.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3224/90...10mini1lbf1.jpg http://img514.imageshack.us/img514/5204/90...10mini2lvj6.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Kde jsi vzal fotky mojeho zahradního traktůrku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Dit něco takového bylo myslim na stránkách AutoRevue nebo něčem takovym jako Touaregy pro německou armádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Dit něco takového bylo myslim na stránkách AutoRevue nebo něčem takovym jako Touaregy pro německou armádu Jj, Bundeswehr. V KFOR už jich spousta jezdí, ale v "civilnějíš" verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Nevim,ale podle mě by takovej Touareg tu pozornost upoutal tuplovaně.Dit ty jejich černý převleky apod.jsou učinné dost,používáj to i takový jako MB,BMW apod.tak proč by škodovka měla utrácet milióny za Tuaregy když to jde celkem dost učině vyřešit těma převlekama za pár tisícovek a strhne to pozornost daleko menší než Touareg s kulometem na střeše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Nevim,ale podle mě by takovej Touareg tu pozornost upoutal tuplovaně.Dit ty jejich černý převleky apod.jsou učinné dost,používáj to i takový jako MB,BMW apod.tak proč by škodovka měla utrácet milióny za Tuaregy když to jde celkem dost učině vyřešit těma převlekama za pár tisícovek a strhne to pozornost daleko menší než Touareg s kulometem na střeše. No to je sice pravda ale takovy tuareg s kulometem z ktereho na tebe vypadne par kulek si myslím že odradi i ty nejotrlejší fotografy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Prosím vás, taková blbost, trochu soudnosti! Bych chtěl vidět jak budou střílet po fotografech... Kdo by si to vzal na triko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Tak už i v Boleslavi začali používat nejnovější vozidla pro doprovod prototypů a mul na cestách. Vozy jsou vybaveny nejmodernější technikou zabraňující nepovolenému focení, ohrožování a otravování během testů. Holt vedení už došla trpělivost po posledních testech FII a SII, kdy se tyto prototypy staly na cestách doslova štvanou zvěří, která ohrožovala nejen tovární řidiče, ale i ostatní účastníky silničního provozu. Omlouvám se, ale to má být předčasný apríl? Co je to za kravinu??? Má to zabránit focení a otravování během testů, tedy i na běžné silnici a dálnici: to jako že dotyčného rovnou buď zastřelí nebo jej vytlačí z vozovky, nebo co s ním jako provedou???? Eventuálně vyšlou nějaký paprsek, že mi nezafunguje digitální foťák či co??? A jaké pravomoce tyto osádky těhlech vozítek mají? Oni jsou jako "soukromí" policisté (Škody Auto cz) kteří mají ze zákona pravomoce Policie ČR: tedy zastavovat vozy, řídit dopravu, atp.?????? No schválně, co mi odpovíte.. Editováno: 19. Březen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Prosím vás, taková blbost, trochu soudnosti!Bych chtěl vidět jak budou střílet po fotografech... Kdo by si to vzal na triko? :smich: :smich: Už to nehul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Omlouvám se, ale to má být předčasný apríl? Co je to za kravinu???Má to zabránit focení a otravování během testů, tedy i na běžné silnici a dálnici: to jako že dotyčného rovnou buď zastřelí nebo jej vytlačí z vozovky, nebo co s ním jako provedou???? Eventuálně vyšlou nějaký paprsek, že mi nezafunguje digitální foťák či co??? A jaké pravomoce tyto osádky těhlech vozítek mají? Oni jsou jako "soukromí" policisté (Škody Auto cz) kteří mají ze zákona pravomoce Policie ČR: tedy zastavovat vozy, řídit dopravu, atp.?????? No schválně, co mi odpovíte.. lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 :smich: :smich: Už to nehul aha.. tak už to chápu... Tak alespon jsem pobavil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Podle mne se na testujici jezdce meli vztahovat stejna pravidla jako pro oststni smrtelniky (i kdyz po tom co jsem nahanel supa s fotakem, tak se mne snazila ze silnice vystrcit OII RS, ktera ho mela hlidat a tedy neuhlidala), tak si to tedy uz nemyslim... Ale i tak jsem se nad timto tematem pobavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Podle mne se na testujici jezdce meli vztahovat stejna pravidla jako pro oststni smrtelniky (i kdyz po tom co jsem nahanel supa s fotakem, tak se mne snazila ze silnice vystrcit OII RS, ktera ho mela hlidat a tedy neuhlidala), tak si to tedy uz nemyslim... Ale i tak jsem se nad timto tematem pobavil... Mají-li na značce písmeno "F" pak jde o testovací verzi a mohou např. překračovat rychlost. Nicméně i takový řidič je povinnen dbát zvýšené pozornosti a nikoho nesrazit, neohrozit ani neomezit. Už mockrát jsu ale viděl, že tyhale aut s těmito číly většinou řídí lidé, jež to v hlavě nemají v pořádku (!) a jsou schopni ostatní řidiče i sobecky ohrozit, jen aby byli "pány" silnice a vlastně i situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 dnes jsem potkal hned tři za sebou (SuperbyII)- jeden dokonce s tažným, ale žádnej tuareg s nima nejel nektěří čtenáři by si měli uvědomit co je vtip a co realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 dnes jsem potkal hned tři za sebou - jeden dokonce s tažným, ale žádnej tuareg s nima nejel nektěří čtenáři by si měli uvědomit co je vtip a co realita. Hezkýýýý Akorát nechápu smysl tohoto počínání, protože se jinak pěkné forum plevelí příšerným bordelem.. Ale v tom se asi nehodneme. Jina nic ve zlém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Petr: absolutně nechápu smysl tvého postu, ale to je jedno. Já to vlastně ani pochopit nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 (editace) Mají-li na značce písmeno "F" pak jde o testovací verzi a mohou např. překračovat rychlost. To už dávno neplatí, dnes jediný rozdíl mezi F a normální značkou je v tom, že auto s F značkou nemusí být homologováno pro provoz na pozemních komunikacích, tj za provozu na něm lze zkoušet díly které zatím nezískali homologaci. Ostatní pravidla silničního provozu platí pro jejich řidiče v plném rozsahu (včetně dodržování maximálních povolených rychlostí). Editováno: 20. Březen 2008, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Doplním Mildu, že se tak stalo někdy v r 1996 po smrťáku pana Kalmy v OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.