Přejít na obsah

Změna barev vozidel PČR


SKAJA

Doporučené příspěvky

Na Němce už taky pomalu dochází.

Pravda pravda ... Za optání nic nedáš : Ve středu jsem byl v Lipsku na autosalonu a dopravní policie tam byla v novém, modrém. Na dotaz, co je to za chaos padla odpověď, že se mění barva ... Takže nic neobvyklého.

Editováno: , autor: benito
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

P1000, moderní budova - recepce - recepční (po většinou neumí ani jeden cizí jazyk a pobírá plat vyšší, než mají samotní policisté, kteří jsou veleni do venkovních hlídek), ale hlavně nechodit za recepci, tam je to katastrofa, stará výpočetní technika PC rok 1995 až 2000, nemluvě o nábytku a židlích. Co se týče vozového parku, je jedno jaká barva to je, jestli metla nebo obyč, vnitro dostalo zakázku s jednotnou cenou, co se musí nechat, tak tentokrát to vyšlo za "mrzký" peníz, cena nových aut je v historii nákupu údajně nejnižší, ale co se týče následného servisu, tam se to rychle nahrne nahoru. Nehledě na to, že policejní vozy mají smluvní servisy, takže žádné výměny dílů, až když se to opravdu rozpadá, tak se to teprve vymění. Minulý měsíc jsem nadával na spojku, sjeté pneu, a další technické závady, nemluvě o tom, že stěrače jako by tam už nebyly, samosebou se auto vrátilo a až na nové vyvážení pneu se nic neopravilo, nevyměnilo. Nehledě na to, že jsou stanovené limity nájezdu KM, což naprosto nevyhovuje pokrytí obvodu. Samo, policie dostává rozpočet na benzín, každým rokem je to povětšinou ta samá částka + - pár kč, nikde se nebere v úvahu, že ceny benzínu jsou již dávno jiné než před deseti lety. Takže tady je ten obrázek o vozech a jejich stavu, toho chudáka, který by si koupil "bývalé" policejní auto, toho lituji už teď, je pravdou, že se některé vozy vyřazují už po 5 letech a najetých cca. 300 tkkm, ale většinou jsou to totální vraky. Ono stačí si vzít to, že se na jednom autě vystřída i 30 řidičů.

Jak se tu někdo bavil o novém oblečení, ano nová bunda by tu byla, už se samozřejmě prodává. Je dvoudílná, kdy cena této kombinace je přes 4 tkč. Po pravdě vypadá lépe než ta původní, ale co jsem se bavil s těmi, co ji měli už minulou zimu, tak naprosto nevyhovující - každý do ní cpal vložku ze starého kabátu. O tom dalším ani nemluvím.

Pokud se tu někdo bavil o buzeraci na silnicích, tady tomuto jevu a některým zjevům se bohužel nevyhneme. Policie má v současné době tak šílený podstav, u nás je to skoro 10 lidí z nějakých 33, když odečtete ty, co jsou v kancelářích tak vychází na venkovní službu cca 14 lidí, což se na všem podepíše, že přibírá různé exoty. Když vidím, co se k nám hlásí a co projde výběrovým řízením, hotová katastrofa. Ono koho by jste taky dostali k Policii, nevím jaké máte představy o nástupním platu, ale tento je něco málo za hranicí 10 tkč v čistém. Pokud máte živit rodinu, no pěkně děkuji. Nejhorší je to, že co policie schvátí, většinou už nevyvrhne. Takže i ten blb, který je dneska přijatý bude sloužit klidně 20 let. Katastrofa, toto tu bylo těsně po revoluci, taky se nabrala k policii verbež. Pak se není divit, že to u policie takto vypadá. Místo nákupu pí... by měl ministr zapracovat na tom, že se nestane to co letos a loni, že řadoví policisté šli na platech dolů. Předpoklad jaký je na příští rok, zase půjdem dolů platem. Takže se není divit, že to u policie bude vypadat dál, jak to je teď a že se na cestách objeví další nasrané švestky. Pro rejpaly, kvůli platu odešlo loni od nás cca 8 policistů a další se chystají, dneska se dá najít práce jinde daleko lépe placená, takže žádné důchody a tak, odchází většiou lidi co mají odsloužených 10 -12 let, začínám si připadat, že jsem ve školce, noví policisté mají sotva 20 roků, jejich nadšení pro výkon policie je velmi velké, většinou však právě v té buzeraci a aroganci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty woe, už je čas si začít zvykat, když budou stát někde za dubem, abych je nepřehlédl :p

Poslední zprávy, které mám, na obvody mají přijít OII 1.6 - ty snad vydrží a nebo OII 1.8TSI - těm dávám tak týden. Na dopravku OII RS - těm tak dva týdny pokuď s nimi nebudou jezdit náčelníci na porady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Praze a 12 hrubého??? To neni možny! Naopak právě ta Praha všem nám zvedá celkový průměr.Ty jooo...to je sila,fakt. :aggressive:
moc bych za to nedal že zbytek dostane bokem.

Kluci nevím jak v Praze, ale u nás na Vysočině spousta lidí ani tu desítku čistého nemá!

V Praze to podle mě zvedají platy manažerů a spol., ale normální člověk nevím nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně jak píše mischa, prahu zvedaj manažeři a konzultanti s platama klidně přes 100tis. jinak samozřejmě jak píše triplseven, dávaj se pak i černý peníze, jde o to, na kolik a jak pravidelně

Černý peníze se asi dávají, ale určitě ne u policie. S tím, že průměrný plat zvedají manažéři souhlasím, ale toto je u státních i soukromých firem a tudíž i u policie kde je průměrný plat, který hodně současných policistů nemá.

Trošku jsme, ale odbočili od tématu nové zbarvení vozidel PČR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm pekne sfarbenie musim uznat ze to mate krajsie ako my...ale nechapem preco uz nezainvestovali do lepsej vybavy?nevravim ze tam maju mat parkovacie senzory a tak..ale tak klimu by tam snad mohli dat...urcite aspon ambiente by som tym vasim policajom doprial..classic je klasik..aa podla mna je to dost stroho vybavene auto..co to ma za motory? 1.9?alebo benzin 1.6? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...