montas Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 A co tahle chlapci ? Pro naše drahé polovičky jako dělaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 A co tahle chlapci ? Pro naše drahé polovičky jako dělaná Tak tohle asi ne. I kdyz, to mas prestrik, nebo polep? A nebo photoshop a genialni cit pro prebarveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Tak tohle asi ne. I kdyz, to mas prestrik, nebo polep? A nebo photoshop a genialni cit pro prebarveni To jsem viděl dnes v prostějově. nejsem blázen abych tohle dal na auto. Poslal jsem to fotit mladého a podle boční fotky bych to viděl na polep(prah je dole červený). Asi nachystané na reklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Brrrrrrr... to je strašná barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Ježiš, moje žena prohlásila, že by to nechtěla ani v garáži. Ale je to zase jenom o tom, komu se co líbí. Je to prostě jen nezvyklá barva na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Ježiš, moje žena prohlásila, že by to nechtěla ani v garáži. Ale je to zase jenom o tom, komu se co líbí. Je to prostě jen nezvyklá barva na autě.V reálu vypadala celkem slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Jo tomu věřím, ono na fotkách to vypadá jinak a v reálu to je taky jiný, prostě pro objektivitu by to chtělo vidět v reálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Jo tomu věřím, ono na fotkách to vypadá jinak a v reálu to je taky jiný, prostě pro objektivitu by to chtělo vidět v reálu.Už jsem v takové barvě viděl supa v praze a nevypadal vůbec blbě(navíc ho řídila bloncka s 3 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) Jasně, no jak říkám, na živo to může vypadat dobře. Je to prostě atyp. Ale nevim, co bych si vybral, jestli to auto nebo tu bloncku Editováno: 24. Květen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 No ale na druhou stranu, takovýhle auto asi jen tak někdo neukradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Páni, len by som vás rád upozornil, aby ste pri odpovediach na bezprostredne predchádzajúci príspevok tento necitovali - platí pre Lumíra aj Montasa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 no ty kravo to ja barva. hehhehee. husty Ja osobne ruzovou nemam vubec rad, tak se mi to nelibi. fujky., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Já zvolil "šedou Antracit metalízu" ta je ta nej Posuďte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 je pěkná hned po oranžové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 je pěkná hned po oranžové Souhlasim s Nohabem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 I já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ta by se mi líbila na skautovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Ahoj kluci, mám trošku problém. ) Zítra jdeme objednat Fabie II a za boha nemůžu na něco přijít. Existuje barva, která je vyloženě šedivá? Viděl jsem těch Fabií několik, dokonce je teď v testu ve Světě motorů v kombíku, ale prostě to je vyloženě světle šedá metalíza. Není to anthracit a neni to ani capucino, ktera je podobna, ale je na prvni pohled do bezova. Jediny co me napada, ze by to byla jedna z tech stribrnych, ale neni to v materialech poznat. Fakt me zachrante, hrozne se mi ta seda libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) mno ja mam na FI seda zakladni metaliza, ale jestli se dela jeste i ted to netusim. Jedine co myslim zbyva z toho co jsi napsal je seda satin, jukni do konfiguratoru tam by mela byt. http://cc.skoda-auto.com/cze/cc_1_model.as...sIdentifier=SI2 Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Viděl bych to na Stříbrnou Brilliant metalízu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bill1 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 jedine čierna perletova, super..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 mno ja mam na FI seda zakladni metaliza, ale jestli se dela jeste i ted to netusim. Jedine co myslim zbyva z toho co jsi napsal je seda satin, jukni do konfiguratoru tam by mela byt. http://cc.skoda-auto.com/cze/cc_1_model.as...sIdentifier=SI2 Ta seda satin, mi osobne prijde spis jako modro-seda. tj vic modra nez seda. na F1 to myslim byl predchudce seda stone a ta byla vic do seda. Takze bych spis rekl, ze to mohla byt ta stribrna briliant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) JJ stejný můj názor, už jsem to psal výše, podle všeho to ukazuje právě na tu stříbrnou brilliant metalízu. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo_1 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) je pěkná hned po oranžové Pred problémom akú farbu som stál pred týždňom. Felda dosluhuje, a treba niečo nové. F1 sa mi moc nepáčila, F2 je na tom lepšie. Ale človeka, čo má na starosti zostavu farieb by mali škodováci prepustiť. Výber je žalostnejší ako bol u Felícii. Výber bol asi takýto: Biela nie, %cierna je pekný tak Superb s chromovými lištami. Modrá škodovácka je hnusná. Kanárikovo žltá nieje môj vkus. Kapučíno je tak nenápadné, že sa stráca. Modrá metalíza je moc tmavá a je to odtieˇň, čo používa Peugeot. Strieborné..... 6 aút z 10 je strieborných....ostala červená - kurňa ten kto miešal červené odtiene bol asi po opici, alebo mal niečo s očami. Jednu tonoval bielou, druhú modrou v kombinácii s čiernou.... Krásnu čerenú má každá značka, vrátane Seatu, ale škodovka nie. Takže som objednal jedinú "nezávadnú" farbu oranžová Tangeríne. V prevedení 51 kW Ambient, alebo Elegance bohužiaľ nieje v SR skladom, tak ešte čakám..... Možno by som sa nechal ukecať na Satin metalízu... ale už som objednal tú oranžovú. Každý máme iný vkus, preto to neberte, že som sa chcel niekoho dotknúť, ale výber farieb je fakt žalostný. Editováno: 20. Srpen 2008, autor: lubo_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.