Killer Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ja nedorazim musim do prace :-( Jinak srazovku si rezervuji taky @Jeremy vzal by si mi ji?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ja nedorazim musim do prace :-( Jinak srazovku si rezervuji taky @Jeremy vzal by si mi ji?? tyo skoda ,ze nejedes ! kazdopadne ti ji vemu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Mohlo by to vypadat asi takto? Položím to na palubku jako parkovací lístek, ať je to vidět...Milane dobrý nápad já jsem to pořešil takto.Tento do auta za sklo Tento na kapsu u košile jako navštívenku. Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Bude platit jako posledně : - v 13:30 (13:40 odjezd) v Příboře na pumpě PapOil vedle motorestu ??? ( hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Bude platit jako posledně : - v 13:30 (13:40 odjezd) v Příboře na pumpě PapOil vedle motorestu ??? ( hned pod mostem tahu Frýdek-Olomouc ) na 99% tam opět s Cosbym a Vášou budeme čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 na 99% tam opět s Cosbym a Vášou budeme čekat To je dobře !!! - hlad je zlá věc !!! A když se zadaří, bude semnou i teď už další člen.. OctáviaClubu (pokud nezaspí jako do Turnova) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajsik Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Nazdar jsem tady uplne poprve tak jeste nevim jak to chodi, kamarad mi ukazal vase stranky.Na sraz v nedeli urcite prijedu.Takze doufam ze bude krasne pocasi.Zatim cusbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Kdyby někdo valil od nebo přes Hlučín tak můžeme dat scuka třeba u BILY, ale žádné čekačky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 tyo skoda ,ze nejedes ! kazdopadne ti ji vemu ! Njn taky me to stve moc jsem se tesil.Jeste to nejak zkusim zmaknout ale vidim to blede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Njn taky me to stve moc jsem se tesil.Jeste to nejak zkusim zmaknout ale vidim to blede. Kazdopadne to zkus jeste nejak vykutit,,pri nejhorsim bys mohl dojet pozdejc ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Kazdopadne to zkus jeste nejak vykutit,,pri nejhorsim bys mohl dojet pozdejc ne ? Jj uvidim jeste ti pisnu pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 aktualizace BadyS carlos + kamoš Cosby Dave0401 Davča ?? dundee fanty francoa Gocek Grygy Hrabě Fernétti + kolega Chosnov Jen Jeronymo jogofogo jonda kajsik kmin LuVirs maros Martinkk Marty.001 Milan II Mr.Ham Neználek + kolega pechy48 pepinoTDi Petr Slíva pitris.k Planeta ??? ponk ramatikl Rocky s-talker smreko + kolega Tazz7 Váša VitaP Woody = 43 jinak info, zítra jedu do reklamky vyzvednout srazofky, už jsou hotové, za další, pamatujte na jmenovky, určitě to nebude špatná věc, není od věci si vytisknout svůj nick na A4 a dát na přední SPZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 srazofky hotovy a vyzvednuty, vypadají guut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Panove tohle ste cetli ? Po deštivém víkendu se prudce ochladí, na hory se vrátí sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Panove tohle ste cetli ? Po deštivém víkendu se prudce ochladí, na hory se vrátí sníh to se nesmi stat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 doufám, že bude opravdu hezky Při tom počtu co se nás ma sejít by to bylo škoda, kdyby pršelo. No uvidíme S tou jmenovkou stačí na kousek papíru (rozměrově SPZ) a hodit to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 doufám, že bude opravdu hezky Při tom počtu co se nás ma sejít by to bylo škoda, kdyby pršelo. No uvidíme S tou jmenovkou stačí na kousek papíru (rozměrově SPZ) a hodit to tam. A nebo sis měl u TAZZe7 za 135 Kč objednat tohle !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 A nebo sis měl u TAZZe7 za 135 Kč objednat tohle !!! měl, ale nemusel hlavně že se po známe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 měl, ale nemusel hlavně že se po známe Podle auta už jo !!! Ale pořád bude chybět foto majitele !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Odra to nepustí a nahřátá letíštní plocha mraky zažene,bude fain. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 A nebo sis měl u TAZZe7 za 135 Kč objednat tohle !!! Čau Hrábě.Včera jsem ty spz vyzvedl.Vypadají dobře.Dovezu ti je na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Čau Hrábě.Včera jsem ty spz vyzvedl.Vypadají dobře.Dovezu ti je na sraz. Nemohu nic jiného než souhlasit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 nechcu tu delat reklamu, ale v nedeli se mame domluvit s hrabetem fernetim na predelani podsviceni v jeho okte, tak jestli by jeste nekdo treba mel zajem, tak klidne houknete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 už bychom měli pomalu řešit náhradní místo setkání při deštivém počasí...třeba ňéké podzemní garáže, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 už bychom měli pomalu řešit náhradní místo setkání při deštivém počasí...třeba ňéké podzemní garáže, co? Dobry napad ...v Ove jich je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky