Říjen 18, 201311 r Zdravím,téma se zde určitě již řešilo, ale jsem z toho takový zmatený.Chci napojit svoji Fabii na diagnostiku. Měl jsem ji i u místního mechanika, ke kterému jezdí člověk, který dělá diagnostiku concernu WV. Vždy se auto nespojilo s PC. A já teď hledám spolehlivou alternativu jak zjistit, zda je zakopaný pes v autě (Auto jsem koupil před půl rokem).Poraďte mi, dle Vašich zkušeností, která diagnostika 100% funguje na Fabii?Či zda je někdo poblíž měst Hodonín a Uherské Hradiště? Jedná se o Fabii 1.4 16V 74kw, rv 2000
Říjen 29, 201311 r hej to mám ide mi kábel zo zámku... Mám VAG-COM a dám hocikde 07 kódovanie tak v okne nemám tu "kalkulačku" mama tam len 6 miestne číslo...
Říjen 30, 201311 r kalkulačka ti stačí aj v mobile len by malo stačiť pripočítač k terajšiemu číslu čislo 2
Červen 4, 201411 r Chtěl bych požádat o radu. Forum jsem prošel ale nikde jsem nenašel odpovídající odpověď. Chtěl bych si pořídit VAG na vyčítání a mazání chyb z řídící jednotky a popřípadě malé úpravy jako je např. nastavení tempomatu a tak. Určitě nic složitého. Mohli byste mi něco doporučit, nabídek je na netu spousta, ale nechci kupovat zajíce v pytli. Díky
Červen 4, 201411 r mas moznost bud origo funkcni kabel nebo cinu z aukra za par stovek... cenove jsou obe moznosti dva extremy
Červenec 25, 201411 r Zdravím, chcem sa spýtať, či by VAG 304 fungoval s týmto káblom, prípadne či niekto ten kábel nekupoval, http://www.lacneautoalarmy.sk/eshop/autodiagnostika/diagnosticke-kabely/usb-vag-kkl-obd-ii-diagnosticky-kabel-vw-seat-audi-skoda-modry.htmlNa strýkovej Fabii 1.4 16V 74kw treba vymazať varovanie výmeny oleja a ročnej prehliadky, olej si mení sám a v servise za to pýtajú dosť peňazí. Podľa toho čo som čítal na iných témach a fórach vo VAGu sa dá vraj robiť skoro všetko, nastavovanie škrtiecej klapky, mazanie chýb, brzdy, ... V diagnostike som nováčik, na formane 1.3 50kw si vymením čo je treba a PC netreba [ ] . A zdá sa že ten program je relatívne jednoduchý aj pre užívateľa. Ďakujem za odpoveď. Upraveno Červenec 25, 201411 r od lycaon
Červenec 26, 201411 r Servisní intervaly a výměna oleje se dá vymazat i bez kablu jenom přes budíky.Někde tady na fóru je postup.Pohledej
Červenec 26, 201411 r No, auto ma 3 roky, po vymene chodi s tym kazdy rok do servisu, aby mu to vymazali, cez budiky to nefunguje, skusali sme doma podla navodu a bez uspechu, aj v servise chlap najprv skusal cez budiky, vse sa zda ze ide ako ma, ale po tom co sa otoci s tym kolikom,to vypise tie ciarky ako pisu aj v dielenskej prirucke a na forach ale po vypnuti zapalovania to tam zostane aj tak svietit, ani servisak nechape preco, zobral kabel a mazal cez pc a neuspesne, potom skusil zmenit dake nastavenie v tom VCDS programe, ( neviem ci je to tiez VAG len novsia verzia, ale prostredie vyzeralo ako vo VAG), z Europa na Cely svet ci co a hla, vse sa mu dalo potom v kompe vymazat, hovoril ze ci auto nemalo byt na vyvoz, ale kto vie. Trvalo mu to dost dlho kym na to prisiel a podarilo sa mu to v pc vymazat. No a radi by sme usetrily, tie peniaze sa vratia a ete aj ja raz kupim dake novsie auto ako forman, ked zhnije. A cital som ze po vycisteni klapky sa robi dake zakladne nastavenie, no a to su zas dalsie peniaze pre servis. Tak co vy na ten kabel? Fungovalo by to?
Červenec 26, 201411 r Jestli má auto 3 roky,teda rok výroby 2011,tak asi ne,ale nejsem si jistý.Píšou tam,že Kabel spolupracuje se všemi vozidly VW, AUDI, SEAT, ŠKODA vyrobenými do roku 2004.
Červenec 26, 201411 r Zabudol som rok vyroby napisat, Fabia 1.4 16V 74kw, r.v. 7/2004, tam pisu ze do ten kabel funguje do roku vyroby 2004 a auto je akurat ten rok vyrobene. Tak kábel som objednal, prišiel a funguje, chyby vymazané, klapka nastavená. Upraveno Srpen 5, 201411 r od lycaon
Srpen 6, 201411 r Jakou lze použít diagnostiku pro nová auta??? 2013+ ?? Ty zmiňované USB VAGy asi ne, že??
Srpen 10, 201411 r samozřejmě, že USB kabel.. ale fakt ne žádný za 3 stovky z aukra, ale pořádný hex-can... (např: http://www.auto-diagnostika.cz/autodiagnostika/?p=productsMore&iProduct=5&sName=Autodiagnostika-VAG-COM-PROFI-+-HEX-CAN)
Září 28, 201410 r Napadlo mě téma o diagnostice takové téma jsem tady nenašel. Máte někdo doma diagnostiku? Jakou bych si měl koupit? (značkovou nebo z Číny) Máte někdo zkušenosti s diagnostikou http://www.robeko.cz/katalog/diagnostika-19/skoda-vw-audi-seat-23/diagnostika-skoda-audi-vw-seat-diagnosticky-kabel-vag1-43/ Upraveno Září 28, 201410 r od John36
Září 30, 201410 r Napadlo mě téma o diagnostice takové téma jsem tady nenašel. Máte někdo doma diagnostiku? Jakou bych si měl koupit? (značkovou nebo z Číny) Máte někdo zkušenosti s diagnostikou http://www.robeko.cz/katalog/diagnostika-19/skoda-vw-audi-seat-23/diagnostika-skoda-audi-vw-seat-diagnosticky-kabel-vag1-43/ Ten kabel je k hovnu, očividně umí jen K-Line, což umí i KKL kabely za 300,-
Listopad 27, 201410 r Ahoj a dobrý den, ráda bych se zeptala na komunikaci mezi VAG a autem- třeba se s tím už taky někdo setkal a řekne mi, kde je zakopaný pes :-) Mám W7, Home Edition, x32. Kabel se naistaloval, VAG běží. Po připojení k autu a testu kabelu hlásí, že OK. Když ale dám Autoscan, ve Stavu komunikace mi pořád jen běhají písmenka a čísla, chápu z toho jen Try=1....Try=2....Try=3.... Na starém počítači mi to fungovala normálně (stejný operační systém, stejná bitová verze). Pochybuji ale, že to bude novým počítačem.
Únor 9, 201510 r Jaký kabel by byl vhodný na Fabia Combi 2006 1.4 16V 74kW výbava elegance, aby se s ním dalo nastavit třeba i zamykání po rozjezdu atd... ? O originálním vím, ale nechci dávat tolik peněz když to připojím tak 2-3x za rok a ideálně aby fungoval pod WIN 8.1, jinej ntb nemám k dispozici. Díky Upraveno Únor 9, 201510 r od street-dog
Duben 10, 201510 r Ahoj, mám Fabku kombi Sport 1,9 TDi , 74 kW ( 101hp ) @ 96 kW ( 130 hp ), AXR, r.v. 2006 , můžete mi říct, s jakým kabelem ji 100% načtu na VAGu? Co vidím kabely třeba na Aukru tak všude píšou do r.v. 2004. Potom jsem se chtěl zeptat jakou diagnostiku použít, našel jsem VIS 4.6, VAG-COM v.12.12.0 a VCDS- 10.6.1-CZ. Díky všem za radu
Duben 10, 201510 r tohle ti v tvém případě bude stačit - obyčejný kabel bez "umrtvovacího" čipu se starou verzí VAG (max do 409.1) http://aukro.cz/mega-akce-diagnostika-usb-kkl-vag-koncern-vw-cr-i5154841172.html
Duben 10, 201510 r Díky za info. Ještě se zeptám, funguje tento kablík pod Win 7 x64 Ult? Upraveno Duben 10, 201510 r od Batep
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.