Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy.

Jedná se o Fabia I 1.4 16V r.v. 2002

Jinak jestli to tu někde je tak se omlouvám.

Díky všem odborníkům předem.

Vloženo (editace)
Zdravím,

vzhledem k tomu že jsem koupil auto z druhé ruky, chtěl bych vyměnit zámky. Sehnal jsem sadu zámků včetně vystřelováků a štítku. Mám staré klíče s D.O. a kódem 434MHz - je to na něm napsáno. Ke starým klíčům nemám štítek. Půjde mi to přes W.A.G. nakódovat a hlavně jak???? Kamarád má W.A.G v práci ale tvrdí že to bez původního štítku neudělá. Prosím o pomoc, podrobný návod nebo jestli mi to někdo přizpůsobí, nejlépe z Moravy.

Vagem to nejde.Jde to jen Vag tachem který to umí načíst immo(štítek).

Editováno: , autor: Volvak
Vloženo
Zdravím,

Cau. napis COSBYMU. On ti to urobi!!!!

Vloženo

Tak už mám vyměněné zámky a klíče za skopné, nakódovaný immo i ovládání dálkáčů ale nešlape mi kufr prostředním tlačítkem, musí se někde v komfortce povolit???

Další otázečka, půjde mi kabelem K-line přes VAG nastavit automatické rozvícení světel a automatické zamykání? U fabie 2003 a u Fabie 2005 (jak poznám CAN nebo neCAN jednotku)???

díky

Vloženo
Tak už mám vyměněné zámky a klíče za skopné, nakódovaný immo i ovládání dálkáčů ale nešlape mi kufr prostředním tlačítkem, musí se někde v komfortce povolit???

Další otázečka, půjde mi kabelem K-line přes VAG nastavit automatické rozvícení světel a automatické zamykání? U fabie 2003 a u Fabie 2005 (jak poznám CAN nebo neCAN jednotku)???

díky

V BSG PŘIČTI 1024 MĚLO BY TO JÍT.

Vloženo
V BSG PŘIČTI 1024 MĚLO BY TO JÍT.

Tohle je na kufr...

Co se tyce svetel, tak FI nema elektronicky ovladane spinani, takze musis dokoupit rele denniho sviceni cca 1000 kc ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...