RomanR25 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) chlapi, prosím o radu. jak to tedy je ? chtěl jsem to taky koupit. jdou ty kabely předělat nebo musej být jiný ? toto uvádí v inzerátu. cituji : "Zboží je nové,nepoužité.Jde o originální výrobek ŠKODA AUTO,určené na vůz Škoda Superb (3UO 953 513D).Lze použít na vozy Škoda Fabia,Octavia (do 2005).Součástí aukce je i originální elektrická kabeláž (8EO 971 980). " nebo poradte, co mam vlastně shánět - chci to s tou kolíbkou. díky Pokud se nepletu tak kabeláž pro Benzín BEA 300 003 a TDI BEA 300 002 je stejná, jenom u kabeláže pro benzín je gumová průchodka. Páčka ze Superba 3U0 953 513D jde namontovat do OctavieI benzín i TDI až do roku 2008. Editováno: 13. Červen 2008, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) chlapi, prosím o radu. jak to tedy je ? chtěl jsem to taky koupit. jdou ty kabely předělat nebo musej být jiný ? toto uvádí v inzerátu. cituji : "Zboží je nové,nepoužité.Jde o originální výrobek ŠKODA AUTO,určené na vůz Škoda Superb (3UO 953 513D).Lze použít na vozy Škoda Fabia,Octavia (do 2005).Součástí aukce je i originální elektrická kabeláž (8EO 971 980). " nebo poradte, co mam vlastně shánět - chci to s tou kolíbkou. díky Abys zbytecne nevytezoval autority, odpovim ti ja - NEKUPUJ TO, chlape, vzdyt je to tu uz napsany. Ano, ten tempomat tam bez problemu nacpes, to neni problem - problem je prave v te kabelazi, v ktere se lisi Sup od O1. Takze blinkry ti pojedou jako predtim, ale piny tempomatu nikam nenacpes, takze budes shanet novou kabelaz nebo ty piny ucvakas a napajis ty spravne, ovsem pokud je nekde sezenes. Ver mi, ja si take nabehl, a nebyt jedne dobre duse, ktera mi tu kabelaz vymenila, panbu mu to zaplat , byl bych pekne v haji. Editováno: 13. Červen 2008, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 díky, tak to kupovat nebudu. mrknu jinde, ale samotnou kabeláž jsem snad ještě nikde neviděl. dá se vůbec sehnat nebo vyrobit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 da se koupit .. www.molpir.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 a za lidovější cenu by někde nebyla ? řek bych, že nejsou od tý doby, co OI přestaly vyrábět v MB . že ? ale ve vrchlabí se ještě jedou, takže je tu naděje a rozhazuji sítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 kdybys byl někde poblíž tak ti jej mile rád namontuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 díky za nabídku a rád bych si to od tebe nechal udělat. lidi tě tu vychvalují, ale jsi hodně z ruky. já jsem z krkonoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izero Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Mistri ... dokaze nekdo z vas poradit, jak se dostat u SuperBecka ke konektoru T15a, aby se dal napinovat pro tempomat? Dostal jsem se po uvolneni pojistkovych a releovych platu, ale nepovedlo se mi dostat k tem konektorum, co jsou pod ridici jednotkou. Najde se nekdo, kdo vi, jak se tam dostat? Otazka 2.: da se pouzit primo tempomatovy kabel od ochcavky, nebo je treba vymenit piny? Vim, ze piny se daji nejake objednat, je otazka, jestli je jich treba menit. Cekam na vase moudra, budu rad, kdyz se nekdo tady ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Kabel z octavky nepouzijes, je uplne jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) přístup na T15 je trošku špatnej v 1. řadě sundej dekl jak je motorovka a vyndej protikus z T15 pak odjisti jistící pazky a zatlač konektor do auta pak už bys měl napinovat a šupnout zpět kabel z OI má jiný piny a do T15 je nedáš pin půjde objednat ve škodovce, ale počítej cenu ccca 25kč/ks odkud jsi ? Editováno: 16. Červen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izero Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 přístup na T15 je trošku špatnejv 1. řadě sundej dekl jak je motorovka a vyndej protikus z T15 pak odjisti jistící pazky a zatlač konektor do auta pak už bys měl napinovat a šupnout zpět kabel z OI má jiný piny a do T15 je nedáš pin půjde objednat ve škodovce, ale počítej cenu ccca 25kč/ks odkud jsi ? dík za info ... jsem ze slovenska, aktuálne Bratislava. To zatlaceni dovnitr jsem se snazil, nenasel jsem ale, kde se odjistuje ten konektor, je to kapanek jiny, nez u ochcavky ... primo foto asi nemas? Budu muset experimentovat .. ale velkej dik za popis, snad se to povede vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izero Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Kabel z octavky nepouzijes, je uplne jiny Kabel asi pouziju, piny nepouziju ... kabel by mel byt stejnej, stejnej pocet drátu Objednavaci cislo by melo byt dle ETKY 000 979 012. Opravte me nekdo, pokud v tom mam mismas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Teď tady někdo řešil obrácený problém, tak se dohodni s ním . Ale obávám se, že byl z čech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 pánové, trušku se vrátím na začátek tohoto tématu - nechce se mi zakládat nový. je opravdu nutný kupovat kabeláž k tempomatu na OI ?? mam to od známého ( ale znáte to - kamarád kamaráda říkal ) , že prý šikovný elektrikář si poradí, a že stačí natáhnout jen jeden kablík navíc ! prý se divý, proč všichni shání kabeláž, když už je dnes znám způsob jak to obejít. tak tedy šikovní elektrikáři, koukněte kápnout božskou kol7 a jděte s pravdou ven. umíte to a jde jen o kšeft nebo je to blud nechce se mi totiž chodit od kámoše ke kámoši, abych se dostal ke zdroji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 já su hold nemehlo ale až to z toho frajera vytáhneš tak to sem určitě šupni ale podle mě bude držet tajemnství jak partizán a nic neřekne i kdybys ho rozkrájel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vantenda Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Preferujem orig pred cinou. Najlepsie v BA. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Obrat sa na uzivatela honza72 v bazari (stale nabidky) ma ponuku. Chodieva aj na Slovensko priebezne, dohodni sa s nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoh Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Zdravím chcem sa opýtať, či nemáte niekto schému zapojenia tempomatu na Octaviu Tour MR 2006 kód motora AXR ? V DP čo mám je posledný MR 2002 a s AXR to nesedí, je tam iné zapojenie konektorov na priečnej stene ( medzi motorom a kabínou ) nie je tam T10k je tam čierny konektor ale nemá 10 pinov. Vďaka za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 AXR je co za motor ? dohledej to na jednotce motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) AXR je pédéčko 74 Editováno: 7. Červenec 2008, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoh Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 AXR je co za motor ?dohledej to na jednotce motoru 1.9 TDI PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 aha nějak se mi nezdá že by to měnily ale jednotka motoru by měla být stejná takže to musí jít dohledat na ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoh Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 asi to budem musieť urobiť tak ale už to nie je pohodlné myslel som že niekto bude mať DP na O-Tour AXR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 taky jsem z Krkonoš. Najde se tu poblíž někdo, kdo by tempomat namontoval a zprovoznil??? Mam možnost koupit originál s kabeláží za 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 najde se někdo z Krkonoš a okolí, kdo by namontovat tempomat? OI 1.9TDI 66KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.