schimmer Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Přikládám poslední počítačové retuše německého AutoBildu, které jistě vyjdou i v českém AutoTipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 je to ozaj velmi vierohodne, az na tu optiku prednych svetiel a to, ze vzadu bude "C" tvorene dvomi LED pasmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Jako ze i Olll bude mit ten zalomeny prolis na patych dverich ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Kdysi jsem někde četl, že by to teď měly mít všechny nový Škodovky. Ale ruku do ohně za to nedám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Ano, to je pravda. Je to nový charakteristický designový prvek, který budou mít všechny nové škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Takže se o to budeme všichni mlátit nic méně, ještě těch odrazek vzadu mají nějak moc, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 jj bezpecnost je bezpecnost Kubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 (editace) ten prolis je pěknej hnus, už na rapidu se mi nelíbí, takže se modlím, aby na octavce nebyl Editováno: 10. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Ale bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 A budou tam i ty odrazky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Premiéra OIII je 11.12.2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 A co ten hnusný "difuzor" (ta černá věc na spodní části zadního nárazníku), nebo co to je na zadním nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Podle spy-photos tam bude, ale ne tak velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Hm, tak to také není nic moc hezkého... No uvidíme, jak to bude vypadat "live". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 No, ačkoli je fotomontáž zjevně již velmi věrohodná a o přítomnosti "kočičích očí" vím od počátku, jsem z toho zklamán, neboť jednak nejsem zastáncem této módy a jednak, budou-li opravdu takto velké a podivně tvarované, bude to vypadat děsně.. O výšce umístění ani nemluvě. Jinak ten prolis se mi také nelíbí a celkově mi ta zadní část dle fotomontáže přijde hrozně překombinovaná.... No, uvidíme za měsíc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Dnes rano se ritily 4 maskovany O3 po dalnici z Bolky na Prahu, vsechny mely tenhle blby difuzor. I radar v predu vypada divne. Jsem zvedav na celek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 difuzor mi nevadí (ačkoli tedy jeho vizuální smysl vidím pouze v kombinaci s koncovkou výfuku), děsí mě spíše ty zadní odrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tys finální verzi OIII viděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 právěže ne - proto mě to děsí, neboť dle maskování (a fotomontáží) je tvar a hlavně velikost a výška odrazek patrná - mi se moc nelíbí ani malé decentní odrazky na spodní části nárazníku.. Toto však zatím vypadá na pěkně velké, vysoko umístěné krávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Dneska jsem ji videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 No bylo by divne kdybys ji nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogin2010 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Jenom otázka trošku mimo téma. V červenci plánuju koupi nového auta. Myslíte, že budou ještě k mání nějaké skladovky OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Až v červenci? To nevidím moc růžově. Rozhodně to nebude ale nějaký atraktivní kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Už teď se rozebírají naobjednaná auta do výroby a vyprodávají skladová auta. V červenci by to musel být nějaký zapomenutý kus a zřejmě ještě combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Nebude nějaký "facelift" Octy Tour? Tedy přesněji řečeno stejně jako se po nábehu výroby OII předface ještě stále vyráběla OI jako "Octavia Tour" a po příchodu OII facelift se přeznačila "předface" verze zase na "Tour" a vyráběla se minimálně po určitou dobu dál souběžně s faceliftovou verzí? Nebo to všecko koncern "zahrnul buldozerem" do výkopu zvaného "Škoda Rapid" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.