Dix1 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 V konfigurátoru zpět Chrompaket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 mc2uba:neco takovyho: http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia-ii/octiidkv2u.html Nejedna se jen o "koncovku" vyfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 (editace) Tenhle nevim, moc se mi k OIII nehodi :-( jinak laityng je velmi dobry, ale nektere druhy jsou hodne, no dunive, mevim jak to lip popsat :-D mel jsem na puntu gt tenhle http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/univerzalni-sportovni-vyfuky/dvojite-rovne/rov2n.html byl super, jen ve strednich otackach dost dunel, po 3000 vice uz to slo :-) Editováno: 10. Červen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) Toto kazdopadne krome "kravalu" neudela vubec nic. Editováno: 11. Červen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Chrompaket stažen,ale v blízké dobé by tam už měl být natrvalo a zůstane v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Vlákno pročištěno od zbytečných a jiných irelevantních příspěvků a odpovědí na nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) . Editováno: 11. Červen 2013, autor: Pawouk Provokativní komentář odstraněn. Naposledy. Příště následuje Varování! Tu otázku na Dixe jsem nesmazal já,ale manfroto sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 By mě asi jeblo ,kdyby mi brzdily výrobu kvůli chromopaketu. Já už jsem šel zoufale pokukovat po DSG když nebyla k dispozici manuální převodovka k 1.8 tsi a mě odložily výrobu. Jestli tohle někdo ustojí a bude čekat na chromopaket s celým autem má můj obdiv. Ale jinak musím za sebe napsat ,že to s tím vypadá opravdu lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) Ja nejak nechapu, proc je tady pro tolik lidi takovy mega problem pockat o mesic, dva dele? Copak je vase soucasne auto uz 10km pred uplnym rozpadnutim? Editováno: 12. Červen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Ne problem to neni, ale pokud si chci neco koupit, mam asi zajem co to nejdrive pouzivat. Proste to cekani a ta touha po novem co sem si koupil je znicujici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 A taky to podle mě každý chce mít na prázdniny a užít si dovolenou s novou hračkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Ceník od 7/2013: nova-octavia-cenik_7_13.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 hm, 4x4 s AP jedine pre 1.8TSI? trosku divno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 když chci 1.2 6-ti kvalt,bude mě v autě trápit start-stop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Nemusí tě třeba trápit i když to budeš mít. Já jsem se stím skamarádil a snažím se z toho alspoň něco vytěžit ,když už to tam je. A pokud se kolona drncá po 2 metrech prostě zmáčkeš čudl a je klid. Za příplatek bych to určitě nevzal ,ale pokud mi to narvali do auta "násilím" našel jsem si k tomu celkem kladnou cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 pokud to jde vypnout a dalším nastartováním to nenaskočí a spustí se to jen když já budu chtít,nebránil bych se tomu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 No asi takhle Vypnout natrvalo to nejde ,ale pokud bych si měl připlatit 2000,- za start-stop alias 6.kvalt myslím ,že není co řešit ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 manfroto,už se to tady řešilo několikrát v různých vláknech a to i v tomto,nebo např. zde: http://forum.skodahome.cz/topic/123529-%C5%A1tart-stop-syst%C3%A9m-vypnutie/Tak si to laskavě nastuduj,než to tady zase zaplevelíš. Funkci vyhledávání neznáš? Tak napřed hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) na tvé doporučení jsem nic nenašel..bohužel,jen jsi někde psal,proč to nepůjde vypnout?(start-stop) bez toho to asi nepujde přikoupit,že? Editováno: 13. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Odstranil jsem tu celou a nesmyslnou diskusi. Manfroto, to bylo naposled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 něco k ceníku OIII k 1.7. 2013 je pravda,že 1.2. tsi 77kw 6stupňová převodovka bude za příplatek 5.000,- se start-stopem?a v základu zůstává 5ti stupňová? pokud tohle nepatří do tékatu OIII,klidně to vymažte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Relevantní odpověď dostaneš zde: info@skoda-info.cz nebo zde: https://www.facebook.com/skoda.czPS:to byl takový problém to takto naformulovat hned? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Tenhle nevim, moc se mi k OIII nehodi :-( jinak laityng je velmi dobry, ale nektere druhy jsou hodne, no dunive, mevim jak to lip popsat :-D mel jsem na puntu gt tenhle http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/univerzalni-sportovni-vyfuky/dvojite-rovne/rov2n.html byl super, jen ve strednich otackach dost dunel, po 3000 vice uz to slo :-) Jsou ty vyfuky od Laityng az tak hlasite? Uprimne, rad bych zlepsil zvuk seriove OIII, ale zase mi nejde o to, aby to rvalo. Na to jsou motorky. ) Abych to prirovnal, tak zvukove treba k RSu apod, tzn sportovnejsi zvuk, ale zase ne urvany. Abych z toho s rodinkou nezesilel treba na ceste k mori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Těžko říct jak velký rozdíl to bude, ale vím ze já pokud jel na dálnici, chvíli to šlo, ale ty vzadu hodně trpěli :-) do města a tak super, pěkný decentní zvuk, ale za město a dál, konec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 pokud se nepletu, tak nedelaji vyfuk na zakazku ? ze jim reknes rozmery a jakej chces aby byl projev zvuku a oni neco udelaji ne ? ale jak rikam nejsem si jistej a nevim jestli je to opravdu layting zkusil bych se jich zeptat terba ti poradi jakej vybrat, kterej nedela takovej bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.