Březen 29, 20169 r Palec nahoru. To je uspech. Kdyz nekdo z principu hani skodovku, tak mu rikam, ze az on vyrobi cehokoliv milion (klidně i párátek na zuby) a jeste to dokaze prodat, tak pred nim smeknu rad taky :-) . Upraveno Březen 30, 20169 r od Martin Bednář
Duben 12, 20169 r Ahoj kluci, co říkáte na tyhle nadvybavené prvotiny? www.skodaplus.cz/Car/935524/skoda-octavia-1-8-tsi-132-kw-elegance-plus Bát se toho nebo ne? Rok 2012 :-/ CS
Duben 12, 20169 r Netradicni, pro nekoho obycejna, ale pro me naprosto fajn kombinace, rozhodne jich nebude na silnici jezdit tolik, jako Bilejch :D
Duben 14, 20169 r Na možnosti OIII to je asi jedna z nejlepších možných kombinací.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Červen 3, 20169 r Netradicni, pro nekoho obycejna, ale pro me naprosto fajn kombinace, rozhodne jich nebude na silnici jezdit tolik, jako Bilejch :D Vypadá to fakt stylově.
Listopad 25, 20168 r Hmm, právě koukám na konfigurátor a všiml jsem si, že nejde objednat speciální lakování (například fialová, atd.). Nějaká novinka nebo příprava na FL?
Listopad 25, 20168 r Zvláštní lakování už tam není tak asi 14 dní, už by asi nestíhali nalakovat kvůli FL.
Listopad 25, 20168 r No ja nevim,ale předface už přece nejde objednat ne?Nebo do kdy jde,nevíte někdo?
Listopad 25, 20168 r Já si nejsem jist termínem ukončení objednávek - to zde na foru budou více informovaní. Sice jsem o tom mluvil s prodejcem, ale nějak mi to datum vypadlo z hlavy. Je tedy možné, že již předface nelze objednávat.
Listopad 26, 20168 r Je tedy posunuté SOP? Bylo by divné, kdyby neměli u Octavie na cca dva a půl měsíce výroby naplněné kapacity.
Listopad 28, 20168 r V pátek bylo ukončené objednávání Octavie III předfacelift. Facelift spustí během dneška nebo až zítra.
Prosinec 3, 20168 r To jsou zase žvásty, žes nějaké auto navrhnul ty .... Sorry, ale musel jsem. Ještě tu začněte používat to úžasné oznáčení OCHCÁVKA jako banda dementů všude jinde ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.