Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

ja abych se pochlubil ;) ........... ja na vikend tedka testuju 1.4 TSI .......... AMBITION + ...............

 

   nic mene abych rekl pravdu, od motoru sem cekal malo, kazdopadne me rozsekal na plne care ;) opravdu jsem to od neho necekal,... fakt me nadchnul ;)

 

     to turbicko tam je znat a spotreba neni taky nejak extra zavratne vysoka,.... kazdopadne BENZIN je BENZIN a NAFTA je NAFTA

 

    mel sem na hodinu pojcenou i 1.8 TSI DSG ........... a abych vam pravdu rekl :( DSG !!!!!!! mi nesmi do baraku,.... na komfort a pohodu pekny ale jinak ?

 

            zadna slava,...... KLACEK je proste KLACEK a neni nad to si to tam nakvaltovat sam za sebe ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mc2cuba:Se 6.st DSG jsem jezdil v SIIC 125 KW,ale díky za reakci.O jedné OIII 2.O TDI DSG v okolí vím,tak ji testnu.Mě právě zajímalo to 7.st.DSG.

 

Kickdown-při prudkém přidání plynu si aut.převodovka podřadí o 2 st.dolů,aby se šlo líp rozjet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rezim sport sem netestoval, ale defakto to co tam bylo zarazene tak to chvily trvalo nez se to zpamatovalo,..... do 3000 ot/min klidne auto, jak kdyz v tom je nejslabsi motor,...... jakmile ŘJ zjisti ze je ,, podlaha " a otacky nad 3000 ot/min, sekundu se vzpamatovava a hodnoti, pak podradi ( neni problem o dva rychlostni stupne ) a vypali jak postrelenej kanec :D ........ vykon pekny !!!!!!!!!  ale jak rikam,... jsem proste mladej a nevyblblej a proto je prome klasickej KLACEK paradni ;)

 

automat az tak v 60 letech, pokud tady jeste budu a nebo nebudu chodit na nocni ze nebudu mit na auto vubec cas :D :D :D

 

 

   nic mene,........ otestoval sem napravu .......... VICEPRVEK !!!!!! oproti KLICE ...... nevim jestli dojem ci vsugerovanej pocit ale na hrbolech byla o trocsicku, ale fakt o trosicku tissi ;) ........ kazdopadne jak rikaji vsichni a hlavne vyrobce ....... je to FAKT NEPOZNATELNEJ ROZDIL .......... byli suchy silnice takze par zatacek padlo jak s KLIKOU tak VICEPRVKEM a rozdil v chovani ? ........ ani jedno neustrelilo, vsechno hlidalo systemy a tak proste celkove bez rozdilu ;) ...... ta rychlost a vlitnuti do zatacky proste musi byt razantni aby to VICEPRVEK vice udirigoval,.... jinak proste k NEPOZNANI !

 

           timto prosim,... NEROZJIZDEJTE MOC DISKUZI O NAPRAVE :D :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No koukám podle tebe by mohli dát dozadu klidně tyč napevno, správně to podat a ovečky jsou spokojené  :kol-47:  Když to říkají všichni (kdo všichni ?) a hlavně výrobce  :kol-46:  to mě rozsekalo, co by asi tak měl výrobce tvrdit ? Že to řešení je horší, ale přesto jsme vám ho dali, stejně si to koupíte ?

To že nic nepoznáš ty (částečně díky tomu, že nechceš) neznamená, že to platí vždy...

Editováno: , autor: attim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukasone promiň, nic osobního, ale píšeš otřesně. Přijde mi, jakoby nějaké psychicky narušené dítě sedlo k PC svého táty a zkoušelo tlačítka na klávesnici. Množství smajlíků je naprosto nepřiměřené, což zde již jednou bylo napsáno. Pokud chci něco podstatného zvýraznit, píši tučně, netřeba psát každé druhé nepodstatné slovo za pomoci Caps Locku. Když už ten vykřičník musí být, stačí občas jeden a ne 10 málem za každým slovem. Věta začíná velkým písmenem a končí tečkou (jednou!). A v neposlední řadě, když se sem tam objeví ještě nějaký ten překlep, tvůj text je bez diakritiky s výše uvedeným dokonale chaotický a o ničem nevypovídající. 

 

Jinak řečeno: Lidí bez sebeúcty znám plno, piš si jak chceš, ale chceš-li, aby lidé tvůj text četli, projev aspoň tu snahu a piš jako člověk. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DENIS:........ nikdo te nenuti aby jsi muj kometar cetl,... kdo bude chtit precte si, kdo ne NEprecte ;)

 

   nehlede na to ze ja ty tvoje slohovky taky nectu ;) ...... unavujici,...

 

 

   PsAt si Budu jak KEI MEI NWUn iowncisnwom iegn ie wefs asjjhulala DENIS ......( PSAT si budu, jak budu chtit ja ;) ) ....... ne jak budes chtit ty a ostatni ;)

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..................

                 jasne :D o spamovani viz. blaboly s naprovou si myslim ty obzvlast by si mohl pomlc ;)

 

   tim koncim tvoje mindracky, a dal se k tobe vyjadrovat a reagovat nebudu ;)

 

nehlede na to,.... pokud se ti neco nelibi, nikdo te do niceho nenuti cist ci reagovat ;) ..... kecy o kecach si bez placat nekam jinam ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není třeba se omlouvat -  nejsem expert, ale nežeru marketing, názor si umím udělat sám a ten je jednoznačný.

 

Ačkoli za to, jak tady píšeš, by ses teda omlouvat měl a to několikrát denně a zvlášť když takhle reaguješ ve chvíli, kdy ti to někdo vytkne (a má pravdu).

Piš jako člověk a lidi tě budou brát aspoň trochu vážně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som bol na jazde vcera. 2.0 man, elengance + bolero + zadne led + bixeony. osobne by som tam prihodil este farebny dot, bixeony by som vymenil za ledkove, vyhrievane sklo atd...

 

Nejdem tu spominat xy veci ktore tu spominaju ludia nadomnou, cize len moje postrehy:

 

Prvy dojem perfektny. Presne tak ako som si to predstavoval. Prijemny, elegantny interier. Kopa miesta... Konecne ma netlaci koleno pri opreti o palubovku - presne vpadne do vyrezu kde je popolnik :)

Motoricky je dvojliter fest zivy. Zacina tahat niekde mierne po 1500 a taha az po cca 3500. Jedine s cim som mal problem prve dva pohnutia bola reakcia spojky pol centimetra nad zemou. Pripadal som si ako v autoskole ked mi zhaslo pri rozjazde :D Co je vsak zaujimave, Auto start&stop motor sam nastartuje pokial stlacite spojku (pustate spojku - motor skape, zatlacite ju - motor naskoci) a netreba vechslovat klucikom. Trosku ma prekvapilo samotne startovanie klucom, predpokladam vsak ze je to koli A S&S. Otocim klucom do polohy 1, rozsvietia sa kontrolky, otocim kluc do polohy 2 a pol sekundy sa nic nedeje. Uz som siel spekulovat ci to nemam zvrtnut este viac ked v tom motor naskocil... Normalne som bol chvilku v stave WTF.

 

Dalsia zaujimava vec bola ked som dojazdil, vypol motor, nechal kluc este v zapalovani a vyskusal svetelnu hukacku. Potiahol som packu k sebe, ozvalo sa buchnutie ako keby nieco odniekial vyletelo ale svetla nesvietili. Pustil som a skusil znova. Teraz to buchlo znova a svetla zasvietili. Nechapem co sa dialo. Toto som si na ziadnom inom aute s bixeonmi nevsimol.

 

Co ma ale sklamalo bol zvuk. Bolo tam sice Bolero, ale len zakladne audio... Zobral som zo sebou CD testovacich nahravok, rozne elektro, orchestralne, pop atd. Ta zakladna audio sustava absolutne nebasuje. V EQ nastavene basy na plno, a nic. Z reprakov sice vychadzal zvuk ktory sa mal priblizovat basom, ale aj lacne cinske sluchadla ich zahraju lepsie. Cize podla mna je CANTON nevyhnutnostou pokial chcete v aute pocuvat aspon ako taku hudbu. Dovolim si povedat, ze v O2 s Bluesom je lepsi zvuk ako v O3 s Bolerom (presadal som z O3 do O2 cize som mal priame porovnanie).

 

edit> co sa tyka automat alebo neautomat... pred octou som mal hondu s automatom... a v octavii mi chyba. rozhodne som si uzil jazdu viac s automatom, ci uz po meste, alebo nejaku sportovejsiu s radenim padlami. proste ja som za automat a v dalsom aute automat urcite mat budem...

Editováno: , autor: patrikcevela
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to RS se mi nelíbí! Nemůžu příjít na chuť tý prdeli auta, u RS verze (jako i mého auta) je v podstatě stejná jako u klasik octávky, tak i zde. Prolisy prostě nepřekousnu a svítilny se mi taky moc nelíbí. Předek bude určitě moc pěknej, ostatně i u klasiky se mi líbí. Možná jsem na věci jako tvar křídla atd. hodně starej, ale stávající křídlo je také relativně decentní, ale mnohem líbívější. Teď už jsem si jistej, že i kdyby byly money a chtěl jsem nový auto, tak O3 RS to rozhodně nebude :( škoda.

Jo a jestli při ofiko premiéře bude ta prdýlka vypadat lépe, tak beru svůj názor zpět :)

Editováno: , autor: Jendoslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

patrickcevela: jenom se zeptát, kolik měříš? Já mám 197 cm a koleno se mi tedy do místa popelníku fakt nevešlo, měl jsem ho opřené o bok rádia, jako v každém autě :)

 

Canton podle mě nepomůže, měl jsem ho včera v O3 a rádio hrálo stejně, jako by tam Canton nebyl. Ale je pravda, že jsem neměl čas to moc zkoumat, abych si nastavil EQ a vyzkoušel nějaké CD.

 

Nevím jestli to má O3 jako příplatek, ale já jsem tedy včera pádla pod volantem k DSG neměl. Co se týče jízdy, tak si myslím, že když vzít DSG, tak ve městě vypnout Stop/Start, mě to fakt lezlo na nervy. A asi bych si musel na chování DSG zvykat, přišlo mi, že jí všechno trvá hrozně dlouho. Ale to bude absencí pohybu spojky a řazením rychlostí pákou, na což jsem zvyklej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že postupně to RSo odhalují... no každopádně přední nárazník je pořád zamaskovanej, tak bych nedělal ukvapený závěry, ale pravda to zadní křídlo mi k tomu taky nějak nesedí...křídlo který je kulatý se k ostře řezaným tvarům auta prostě nehodí! Když už udělali design alá Audi, tak už mohli udělat to výsuvný křídlo, beztak to RSo bude stát přes milion, tak už by je to taky nezabilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak pise mike, DSG radi suprove a svizne. To ze to trvaje jen pocit, jelikoz clovek nic nedela. Musel by si v podvedomi jedine predstavit jak seslapnul spojku a preradil. Jedine co mi trochu vadi je ten kick-down. U manualu bych si podradil a nadavkoval plyn podle potreby. Tady date pedal na podlahu, DSG podradi a vystreli to jako raketa pod plnym kotlem. Coz je takovy trochu neprijemny. Ale ja mam najetou DSG jen z predvadecek, takze urcite se s tim da zachazet jinak, jde tam radit nahoru i pomoci plynu (jemne se ubere a preradi to nahoru).  12 let jezdim ve sluzebaku s klackem, nalitam toho opravdu hodne, taky vnitrne bojuji zda mi nebude chybet, ale zacinam mit pocit, ze nebude, a ze bych si tu jizdu chtel vychutnavat zas uplne jinak. Takze vybavu vymenuji za DSG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...