RomanWRC Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Po rozjetí se mi něky sami od sebe zamknou všechny dveře ale dělá to jen nkdy a funkce automat zamknutí je vpnutá, tak co s tím kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) to stejné se děje i kamarádovi na jeho octě MR97 a občas se mu stáhne i okno...asi bude problém někde v kontaktech, chce to všechno zkontrolovat Editováno: 15. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 mám to samé......cvakaj a cvakaj.... mám podezření na koncáky ve dveřích- ale je to jen podezření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmiklos Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Něco podobnýho se stalo kolegovi na služební 1,4 fabce - vystoupil, nechal klíče v zapalování (motor vypnutej), zabouch dveře a cvak, naštěstí se to za chvíli odblokovalo. Od té doby to neudělalo, ale jak je vidět, není to ojedinělá závada. Jestli někdo ví čím to je pochlubte se bude nás víc, kdo by si tu "chybu" rád prověřil jestli ji taky nemá a nenastane v tu nejnevhodnější chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo92 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Ahoj, Mal som to iste na Octavii 1,6 55kw r.97. Okna sa obcas sami zavreli - zadne lave (zriedka predle prave) a obcas som ich po prichode k autu nasiel otvorene... Je to nieco z privodnymi kablami - zrejme - to iste so stahovanim okien - obcas to blblo - nemohol som ich otvarat, ale po chvili sa to chytlo a na dlhsiu dobu boli OK, za jazdy vsak tiez prave predne okno, sa asi 3x co som to pozoroval, zavieralo samé... Teraz sa to uz asi nacisto po..... Okna mi uz od minuleho tyzdna nestahuju, som z toho happy, neviem co mam rozobrat, kde su napajane ci tam su nejake poistky... Poradte prosim, Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Lubko, hladaj, bolo to tu popisane viackrat. Moze to byt jednotka v dverach, moze to byt kabelaz (prelomena, skratnuta, ...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.