Přejít na obsah

Uchycení RZ

dezod

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
já to nelepil páskou... nalepil jsem to silikonem... ale pozor!!! musíš mít pořádný silikon, hlavně ne Soudal... to je břečka jak cip, ta nedrží! ;)

to je fakt, Soudal je mrtkoška jak sviňa.. lol vim z vlastní zkušenosti.. poté jsem zkoušel dát oboustrannou lepící pásku za 180Kč ale asi jsem ten nárazník špatně očistil bo mi to spadlo. po 3týdnech.. naštěstí v garáži. jinak jsem s tím najel asi 500km..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Vyhl. 234/2001 Sb. o registraci vozidel

§ 28 odst. 1

Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením vozidla tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.

tj. i bez vrtání ,pokud je dobře nacvaklá v tom držáku, nebo klidně i pořádně přilepená oboustrankou, by to mělo naprosto vyhovovat

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 12 let později...

Oživím toto téma... Rád bych zůstal u uchycení značky v rámečku, z důvodu její možné demontovatelnosti. Důvod je ten (nemám to ale 100 % potvrzené), že např. v Německu musí být značka demontovatelná, protože policie tam má mít možnost ji sundat, když chce autu zabránit v dalším provozu. Ale to je teď nepodstatné. Objevil jsem na netu sadu 4 ks podložek za cca. 200-250 Kč (abych nedělal reklamu, zadejte do Google SPZ BEZ RÁMEČKU a pak hledejte obrázky). Docela se mi to líbí, tak se bych rád zeptal, jestli s tímto máte někdo zkušenosti či nevíte o nějakém co nejméně nápadném rámečku.

Odkaz ke komentáři

@cosmicboy 3M dual lock za mna urcite najlepsia volba.3 roky od +40st do -25st rucna mycka,dazd,sneh,blato bez problemov.Mal som ich raz dole a treba sa s tym trochu pohrat aby sa nepokrcili.A co sa cajtov tyka,pokial ich budes musiet dat dole z akehokolvek dovodu tech.stav a pod,das ich dole behom 10sek a moze ti byt uplne jedno v akom stave si ich prevezmu 😁

dual.PNG

20211010_100614-01.jpeg

Editováno: , autor: ritch
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...