Miloš Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Zdarec, chtěl bych se zeptat - nakupujete na autovrakovišťi, když ano - kde (myslím jaké město,místo). Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Jedno je u Mělníka, Zápy se to tuším jmenuje, několikrát jsme tam byl a maj tam mraky mraky věcí a ceny myslím gut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Eurovrak Holubice u Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tam jsem byl a moc se mi to nezamlouvalo, i když je fakt, že dílů mají mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Na O2 v Holubicich moc nemaji. Napr schanim kryt kapoty motoru a to tam nemeli. Meli jen jednu O2 a ta byla na srot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Ve Vršovicích,Ph10(u nádraží-Ukrajinská ul.)....nové orig.díly za poloviční ceny i z účtem...druhý místo je Náchodská 93,ph9....2km za Glóbusem Černý most....taky nový orig.díly...akorát s tou cenou to občas přeháněj a nedávaj účty a poslední třetí místo je Čerpadlová ul.Ph9(kousíček od Libeň nádraží).....taky výborný ceny+účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No ale to nejsou vrakáče, když jsou to nové díly, ne? Nebo to tam tak podobně vypadá? Potřebuju vložku do podběhu tak ať vím kam se vypravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No já sháněl něco na FI v Holubicích a výběr jsem očekával mnohem větší Docela zklamání na to jak jsem slyšel kolik tam mají věcí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Vrakoviště Milata V Dobré u FM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Super - do toho vrakáče ve Vršovicích se podívam (již jsem o něm něco zaslech). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No ale to nejsou vrakáče, když jsou to nové díly, ne? Nebo to tam tak podobně vypadá? Potřebuju vložku do podběhu tak ať vím kam se vypravit Je to normál vrakárna kde maj i bořiny,starší díly apod.,ale tak ze 60% tam má jen orig.díly přímo z MB v orig.balení...akorát že za půlku.Hodně lidi zde z fóra tam nekupuje a max.spolehlivost. zde odkaz Ceny se tam pohybují např. -Setrvačník+lamela+přítlačák+ložisko(prostě komplet orig.spojka na 1.9TDI-PD 77kw)=7.500kč -Komplet.orig.rozvody včetně vod.pumpy(1.9TDI-PD 77kw)=3.000kč -před.brzd.kotouče=2.000kč -Destičky př.=1.000-1.200kč -Váhy vzduchu=1.500-2.000kč atd.atd......podotýkám VŠE NOVÉ A ORIGINÁL......z mé strany už dlouhodobá zkušenost s nimi a max.spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Můžu potvrdit, vršovice jsou super jak píše karlos, origo díli za super ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Už koukám, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Pak taky zde nakupuji....je to ve všem podobné vrakovišti ve Vršovicích+tady maj navíc i servis.Pár známých už tam ten servis využily a spokojenost.Např.bráchovi tam taky měnily ještě u OI turbo a Nové turbo+výměna=12.000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Autovrakovište Hlučín u Opavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Hrušovany u Chomutova , Havraň u Mostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 A můžu se zeptat ,kde to přesně je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Vrakáč ve Vršovicích je sice cenově dobrej, ale radši si tam zajet osobně. Po mých zkušenostech objednávky přes net je to katastrofa. Posílájí jiné díly, jiné barvy, i když se člověk 2x zeptá, stejně pošlou něco jinýho. Prostě posílání na dobírku u této firmy již nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Tak ty Vršovice Ukrajinská zklamání - po mailu mi napíšou, že díly maj a když tam přijedu, tak se dozvím, že ne, a že to snad ani nikdy neměli, jen ten co komunikuje po mailu mi to neví proč slíbil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Nehledě na to, že tomu pracovníkovi z vrakoviště ve Vršovicích komunikujícího přes mail asi naše mateřština moc k srdci nepřirostla ( zrcádka, vymislíme, atd), je to hezké počtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Ve mě už jen to jméno ulice evokovalo ne zrovna nejlepší asociace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Asi tak. Ale jinak mají (když to teda mají) fakt dobrý ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak musim potvrdit, Vrsovice jen osobne. Po netu napisi ze maji a kdyz clovek dorazi ta se divi. Co mely tak stejne nebylo origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Přesně tak! Naslibují kde co a realita je jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Musím přiznat že ve Vršovicích nakupuju už řadu let a ted co tam je ta poslední obsluha,tak to je fakt děs.....Já proto jednám jen s p.Lenerem(majitel) a naprosto bez problémů.......Ted před pár dny co jsem tam kupoval nový čel.sklo na OII,tak tam přijedu,řekl jsem nějakému mladíkovi co chci,ten někam zmizel asi na 15.min.,pak přišel a v ruce měl čel.sklo na OI,tak se zas otočil a když po dalších 10min.přinesl to správné,tak mi řekl 2.500kč...to jsem mu hned řekl at mi zavolá p.Lenera a on na mě s tim že někam odjel a že neví kdy se vrátí....tak jsem se tam posadil do auta vzal mobil a zavolal přímo Lenerovi a ten mi řekl že je jen naproti u benzínky pro pití že tam je do 5.min.že to tam klukům řikal....opravdu za 5.tam byl a hned to sklo bylo za 1.800kč....ty nový klučinové zaprvé ani nevědí co po nich člověk chce a zadruhé to tam pěkně zkoušej z cenou ..stačí si to ale nenechat líbit,nechat si zavolat majitele a bez problémů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.