kodemi.:R Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Sraz PRAHA AUTOKINO FABIA 2008 Tak kdo jede? 28 - 30.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Tak sem bych určitě jel.Jen neví,který den. Buď čtvrtrk nebo pátek. Loni jsem tam byl, kdyz jsem jeste uhanel svoji soucasnou pritelkyni. Program zacina sice v 18:00. Ale promitani az po setmeni. Tak v 8-9 hodin. To uz si nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Máro, tak jak to vidíš s tím Olmikem? Pojedeš určitě? A kterej den teda? Jsme tak slyšeli, že ten film O Život je lepší, než Once, takže bysme možná nakonec jeli v ten čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Tak autokino super, hlavně spíš ty programy a předváděcí jízdy V couvání jsem byl druhej a vybrali jsme s přítelkyní hrníčky Jen ten film O životě je pěkná kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Tak kdo by chtěl jet a dat nekde menši srazek řeknete:-) Jinak Tangerín jeď znova, Jinak hezkýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 tak kdo se ukáže v Modřanech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 mam v plánu dorazit do Modřan ...pravděpodobně v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 tak změna plánu, frčim tam zítra Jede taky někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Přijel jsem, zajezudil jsem si, zacouval jsem si a bylo to pěkný Jinak jsem se potkal akorát s Lukášem. Myslel jsem že nás z fóra bude víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 jj, byla to dneska pohodička:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) několik málo foteček (omluvte kvalitu - telefon za šera) Editováno: 30. Srpen 2008, autor: janjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Kde to přesně je v těch Modřanech? dejte někdo GPS. Už jsem to našel, asi se tam dneska objevím. GPS: 14°23'58"E; 50°01'12"N Editováno: 30. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 asi tam dneska zase dorazím:) mam to jen 3,5km od domu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 ...škoda že už mam koupený lístky do Písku do letňáku na Bathory. Jel bych taky znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.