vorlajz Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 aha... tak zítra v poledne se jedu tou 1.4 TSI projet, tak jsem zvědav... mám něco vyzkoušet?? něco konkrétního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 skus zrachlit zo 100 na 130 na 5ke... PS: specialne pre teba : turbo nenahradis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ok... zkusím... snad to pojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak zase si říkám, možná špatně, když ta 1,4ka má 90kW nemůže být problém v nějakým zrychlení. jezdím i s 1,9tdi a spokojenost, tak podle papírů ta 1,4ka nemůže na tom být nějak hůř. pak by mě zajímala opravdu po větším množství kilometrů spotřeba 1,4 vs. 1,8. když už je to ve stejné kategorii povinného ručení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak Vorlajz, jak? Do budoucna chci asi OII kombajn nebo Golf variant a prave resim, zda se vyplati pridat v porizovaci cene cca 40 000,- za 1,8TSI, protoze 160koniku uz je velmi slusna porce!! Cele jsem to procetl a i zde se potvrzuje, 100 lidi, 10O nazoru.,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no dneska jsem tu předvádečku musel odložit.... ale hned jak to bude, tak se tu podělím o své dojmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 a to som bol zvedavy na tvoj nazor a porovnanie s tvojim motorom...skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 já už jel 1.4 TSI jako spolujezdec, ve městě, a to poznáš prd... každopádně 0-100 je ta jednačtyřka rychlejší jak FSI 4x4... otázkou je, se to bude chovat naložený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Me by zajimal nejaky vlastnik toho, co mam ja, aby to porovnal... (1,6 75kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 já ti to s tou 1.6 MPI klidně porovnám, měl jsem jí 4 roky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 a ja 5 rokov 1,4 55kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 a já mám 8 rokem 1.4 55kW a třetím 1.6 MPI Ne, zpět k tématu, podle už nebudeš schopný to porovnat když teď si zvyklý na FSíčko. Ideální je domluvit si předváděčku, potom co se povozíš s předváděčkou a sedneš hned do svého auta tak okamžitě poznáš rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak Vorlajz asi ano, ale ja to mam este fakt cerstve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no jasně...však půjdu ze svýho přímo do předváděčky a pak naopak... jak jsem už psal, jako spolujezdec jsem jel s 1.4 TSI... ale jako řidič to bude jiný a myslím, že budu spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ja to udelam nasledovne. Pujdu na Jarov, svezu se 1.8TSI a pak hned 1.4TSI pak sednu do svyho a pojedu nasratej domu To bych taky mel fine poznat, jak si stoji 1.4TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 to je dobrej nápad Davone já myslím, že ta 1.4 bude ideální pro klidnější řidiče... prostě je fakt, že čím víc koníků pod kapotou máš k disozici, tím líp... i když je samozřejmě furt nevyužíváš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ja to udelam nasledovne. Pujdu na Jarov, svezu se 1.8TSI a pak hned 1.4TSI pak sednu do svyho a pojedu nasratej domu To bych taky mel fine poznat, jak si stoji 1.4TSI Davone, budeš si muset rozmyslet, co budeš chtít za auto, jestli OII nebo golfa, bohužel v golfu 1,8tsi není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nj... ale v Golfíku je ta 1.4 TSI ve dvou variantách... 90 kW a 118 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Davone, budeš si muset rozmyslet, co budeš chtít za auto, jestli OII nebo golfa, bohužel v golfu 1,8tsi není No presne jak pise Vorlajz, spatne jsem se vyjadril, budu tedy mluvit v kW - 1.4TSI 118kW (jako 1.8TSI v OII) v Golfu, ale sympatictejsi pohledove je mi asi OII... Zatim to asi neni uplne akutni, nevim, blba doba zrovna! Akorat ta nabidka v OII ani jednoho z motoru neni... http://www.autojarov.cz/aktuality/skoda-au...edvadeci-jizda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 uz som cital dva testy na G6 1,4TSI 118kW a nevyzeralo to lichotivo, nejake problemy s trakciou a prenosom momentu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Cjo.. nemůžeš sem hodit odkazy na ty testy...??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tu mas jeden, ale nie je to ten, co som myslel... http://www.autoweb.cz/prvni-jizda/volkswag...si-118-kw/16246 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Miler Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Asi by bylo dobre opravit popis diskuze - neni to 1.4 TSI 92kW ale 90kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Už se stalo, byl to ještě přežitek z doby kdy se vůbec nevědělo jaká verze to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Plky o objednávání a zrušení přesunuty tam kam patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.