Přejít na obsah

Hromadný chip tuning 1,2 12V


dcdodo

Doporučené příspěvky

To vám chlapi závidím,mě plánovač trasy na seznamu vypočítal nejrychlejší cestu na 227.5 km a 3 hod. 27 min,to abych si pěkně přivstal a to nám na sobotu ještě plánujou zas ten otravnej sníh,doufám že se zase jako vždycky spletli ;) .Já už se taky těším jak malej kluk na hračku už aby byla sobota. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, no ja jen doufam, ze nezacne prset nebo tak, na obloze je par hnusne vyhlizejicich mracku.. nastesti je kdyztak o kousek dal kryte parkoviste, kdyby bylo treba :))

hadam to bude v pohode, aj ked rano u nas poletoval sneh.. :) ale aspon je aj ina alternativa - hlavne ked to tam poznas.. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hadej dvakrat:D

takze auto cipnuty, vse bez problemu, prace asi na 10minut..

1dojmy: no osobne bych rekl, ze auto je mirne sviznejsi, lepe tahne (3ka, 4ka). Nejvic je to asi znat do kopce. Kde jsem drive na 4ku pomalu ztracel rychlost, tak ted se drzi:) no a jeste mohu potvrdit, ze auto je bez problemu ochotne se rozjet pouze na spojku bez plynu (nevim jestli to slo dri, ale ted to de :)

no a posledi poznatek hrozna zima v brne :( skoro nula

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je dobré zjištění že je auto svižnější,už se na ten čip taky těšim.Jo a s tím rozjížděním bez plynu to by taky bylo super,protože mě to ted bez plynu většinou hned zdechne,ale to bude asi tím že sou tam ve standardu nižší otáčky na volnoběh a chip je zvyšuje aby to už nechcípalo.Už aby byla sobota.A jak si na tom se spotřebou?Uvidíme ještě dojmy ostatních,ale myslím že to bude hodně podobný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak ja uz mam taky po chipu.dojmy vam ale reknu az nekdy jindy.dneska kdyz jsem hledal misto setkani se vyskytla mensi chyba motoru tak mi p. janda zakazal zkouset co to udela po chipu aby se to jeste nezhorsilo.ale urcite je to lepsi s 3 a 4.

az to poradne protahnu tak dam vedet.ale urcite to za to stalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spotrebu ja osobne moc soudit nemuzu :) jezdim trochu "agresivneji" (v ramci moznosti 1.2ky :D) a navic jsem to mel asi jen 15km, takze tezko soudit.. ale postupne by se meli vracet domu kluci, co to meli dale, takze ti asi spotrebu posoudi lepe ;)

s tim volnobehem to tak bude, ale i to je pozitivni zmena.. driv se auto pri pousteni spojky trepalo jak ratlik, ted pohoda:) uvidme case

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...