Přejít na obsah

Hromadný chip tuning 1,2 12V


dcdodo

Doporučené příspěvky

Tak chlapi,sem se až ted dostal k internetu a můžu popsat své dojmy.V první řadě bych chtěl poděkovat Montyk-ovi,moc díky.Celkem sem včera najel s chipem 320KM a dneska přidám dalších 480 KM.Hned první věc co mě příjemně překvapila že auto se rozjelo bez plynu a nezdechlo,to už se mi líbí mnohem víc než v sérii.Pak taky pružnos motoru je mnohem lepší.Hlavně na 3 a 4,ale to už se tady opakuju,s tím maj dobrý zkušenosti asi všichni.Hlavně když vyjíždím v 50km/h z obce na 4-ku tak motor sebou už tak nešije a pěkně to zrychluje,včera sem takhle potrápil minimálně 3 o dost silnější auta :) ,byly vedle mě a chtěli mě předjet a když zjistili že jim to nedam zadarmo,tak se po neuspěšným pokusu vrátili za mě:).Jednou se mi stalo že sem i do vesnice vjel na 5-ku a celou sem ji projel 60km/h a všiml sem si toho až když sem vyjižděl a šlápl na plyn,ale i tak se to příjemně rozjelo.Sem moc a moc spokojenej,takže ještě jednou děkuju Montyk-ovi,díky,díky,díky.Jo a spotřeba u mě byla naprosto stejná(ale při větší dynamice vozu a trochu divočejší jízdě),když sem dojel na moravu,tak palubní počítač ukazoval 5,9 a to takhle jezdím dá se říct pořád.Jo a taky mě dost překvapilo zrychlování na 5-ku na dálnici,to bylo super,teď se s tím dá dokonce předjíždět,radši sem ani nebudu psát kolik sem předjel náklaďáků :p .No nic,asi už ukončím tenhle román,stejně to asi nikdo nebude číst a du radši na snídani.Jo a ještě něco pro Honz@-mám od segry pozdravovat tvoji přítelkyni,prej se jí s ní dobře kecalo.A když sme u toho kecání,tak já sem si taky nemohl stěžovat,byla s váma všema včera sranda.Sem si vzal sebou notebook kdybych se náhodou ve frontě na chip nudil a vubec sem ho nepotřeboval,ste všichni moc príma lidičky.Tak ahoj,já jdu už konečně na to jídlo,doufám že to zase nebudu muset zapíjet slivovicí:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honza@ --a kam se má segra ozvat,to si vyměnili včera čísla?Já myslel že si vyměnili jen čísla podprsenek :p .Naštěstí si ani nevzpoměla že mi měla vysvětlit nějaky nesmysli o tangach,ale celou cestu pořád jen v jednom kuse něco žvanila,ale jen do tý doby než sme dojeli na D1.Jela tam po prvé a asi se jí to houpání a drncání nějak zalíbilo že po 2 minutách jízdy ve 130km/h usla jak malí dítě v kočárku a vzbudila se až za Brnem,to si nedovedete představit jakej tam byl najednou klid ;) .Ale zpět k tématu,za chvilku sedáme do auta a jedeme směr Cheb.Takže otestuju jak to jezdí,tuhle trasu mam vyzkoušenou,tak budu moc dukladněji porovnat i spotřebu.Jo a ještě takovej malej dotaz,kam chcete nalepit ty samolepky?Já nějak nemám představu kam je dám a jestli je vubec dám už ted a nebo až po záruce,abych zbytečně nedráždil šťourali ve škodovce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rekl bych ze skodofce je jedno co si tam das za samolepku.. Nekdo ti bude delat problemy a nekdo ne... proste clovek od cloveka ...

Ja premyslim, ze k p. Jandovi privezu i "zelenaka"... ;) Zitra bude svara za volantem, tak jsem zvedav na jeho reakce...snad jen pozitivni... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hanzy1 oni si měnily i čísla podprsenek jo sakra, sem ani nepostřehl. to asi jak sme koukali na tu krásnou novou hlavu. Já ti napíšu do sz mail tý mojí, tak jestli ho předáš dál.

dneska mi to nedalo a trochu sem prohledal auto, ta spotřeba mi nedá spát. Musí se dát nový vzduchový filtr, ten je trochu jetej a co se mi nelíbilo je ta klapna na sání kdy to přepíná jestli jde vzduch od náporu nebo od výfuk. svodů. když sem přijel domů asi po 13 km tak klapka byla napůl otevřená. půl nápor půl svody. tak sem to předělal jen na nápor. Zkoušel jsem i jestli není děravý výfuck a po zandání rukou koncovku nic slyšet nebylo, za to když sem sundal ruku tak to na mě vyplivlo hafo černý vody. takže benzín asi bude kvalitní,když z chlazení se neztrácí

PS prej 75 C a dej ségře ICQ 493686879

Editováno: , autor: Honz@
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo,Honz@ má polo a tam tu teplotu asi pozná,ale my v FII ne,teda jestli nemáme maxika :) .No ale 75C je moc pěkná velikost,pardon,vlastně teplota :) .

Tak sem to včera pořádně otestoval na 480 km.Když se jede po okreskách,prostě do 110km/h,tak ta spotřeba byla nižší tak o 0,3 l a navíc se to do tý rychlosti mnohem lépe rozjíždělo a stačilo ten plyn jen lehtat a pěkně to jelo.Když sem dorazil na dálnici,tak sem vynuoval spotřebu,nastavil tempomat na 130km/h a jel sem takhle až do Prahy(asi 210km) a spotřeba byla přibližně stejná jako vždycky(7,7l/100km),ale myslím si že by byla o něco nižší,protože včera když sem jel,tak foukal fakt silnej protivítr a s mým malým autíčkem to pěkně házelo.Akorát se mi zdálo že když sem to točil,tak to podle palubního počítače ve vysokých otáčkách ukazovalo větší okamžitou spotřebu než v sérii,přibližně o 0,5 l,ale to mě tolik nevadí,protože to zas až tak často netočím přes 5000ot.Takže s chipem sem naprosto spokojenej,funguje to přesně podle mých představ,nevím proč ty motory takovýhle nedělají už ve fabrice,holt to asi Montyk bude muset prosadit ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Montyk - nechceš nějaký ten motůrek 1,2 s vrtulkou propašovat ven? dát to do pola by byl nářez.

spotřeba byla větší už před chipem, a ta voda to je podle mě benzínem, za to chip nemůže. se ukáže, zítra zkusíme Benzinu.

Honzy1 takovou teplotu poznáš i ve fabce :smich: polo není moje to je mladý, já mám corsu C v naftě

jinak jak se jmenuje ten sajrajt na ty okna jak ste se o tom bavily nebo link na diskuzi. díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honz@ - ten sajrajt na ty okna se jmenuje rain off,včera sem si to tu přečetl a dneska jedu do Plzně,tak si ho taky někde koupim.Už mě ty zaflákaný okna a zrcátka fakt seXou.Tady máš odkaz jak to vypadá,abys měl představu http://www.oleje-eshop.cz/Autokosmetika-a-...ash-500ml-.html

Taky si myslím že ta 1,2 TSI bude určitě dělo,turbo je holt turbo,ale aby ta cena zbytečně moc nevylezla nahoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja už sem si dneska rain off v plzni koupil za 75,- a hned sem ho na parkovišti naplacal na bočni okna a zrcatka a když sem jel zpět do Chebu,tak sem to otestoval,protože střídavě pršelo a sněžilo a ta voda tam už fakt neusychá,ale stejká a přes okno je furt dobře vidět.Ale to sem nepatří.Jen sem chtěl napsat že dnešní cesta do Plzně mě stála 5,3l/100km a to je pozitivní,protože před chipem sem jezdil za 5,5-5,7 l/100km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha tak to už mi je trochu jasný proč to tolik žralo, protože z5 sem jel tak 140-160 a po 1. těch 100 - 110. proto možná i ta větší spotřeba. Dneska se natankovalo na Benzině a aktuální spotřeba dle palubáku je 6,2 takže ten znak shellu taky přeškrtám jak p. Janda a kartu roztříhame.

rain off taky pořídíme na zkoušku co to udělá, docela sem na to zvědav.

jinak zejtra přijdou do pola ještě nový filtry vzduch a benzín tak by to mohlo jít ještě níž.

btw Honzy1 kdybych jezdil jako ty s corsou tak mi to papá ani ne 4l nafty, ale pak ta cesta moc neubíhá ;)

Editováno: , autor: Honz@
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...