lumirnavrat Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Taky si nemuzu stezovat na mountfield. V podstate je to stejny koncern jako STIGA. Sice ja i rodice mame elektriky s pojezdem. (ocelove sasi*) zaber cca 46 ci 48cm. A rodicum uz slouzi bezmala 18let a ta nase funguje uz 7let. Nejake drobnosti se uz opravovaly aze vzdy to bylo vice mene oprava vcetne rocni prohlidky a dilu do max 1200Kc. Ted 2 roky mely jen plast, ale letos jsemsi vsiml, ze se opet ta elektrika do nabidky vratila. A proc elektrika? Holt od detstvi jsem na ni zvykly a prijde mi to jednodussi na udrzbu. Ano nevyhoda je manipulace s kabelem, ale za ty roky si clovek zvykne a nauci se s nim manipulovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karmilek Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 V 12. 5. 2018 na 21:31, lumirnavrat napsal: Taky si nemuzu stezovat na mountfield. V podstate je to stejny koncern jako STIGA. Sice ja i rodice mame elektriky s pojezdem. (ocelove sasi*) zaber cca 46 ci 48cm. A rodicum uz slouzi bezmala 18let a ta nase funguje uz 7let. Nejake drobnosti se uz opravovaly aze vzdy to bylo vice mene oprava vcetne rocni prohlidky a dilu do max 1200Kc. Ted 2 roky mely jen plast, ale letos jsemsi vsiml, ze se opet ta elektrika do nabidky vratila. A proc elektrika? Holt od detstvi jsem na ni zvykly a prijde mi to jednodussi na udrzbu. Ano nevyhoda je manipulace s kabelem, ale za ty roky si clovek zvykne a nauci se s nim manipulovat:D Taky bych chtěl Stigu, líbí se mi STIGA Combi 55 SVQ H podle popisu na https://www.covybrat.cz/nejlepsi-zahradni-sekacky/ , fakt rodičům funguje už 18 let? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Rodiče í já máme mountfield. Já psal že to se stigou je stejný koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Máme Murray, po 7 letech sekání jsem teď měnil řemen pohonu a nůž, u kterého na opačné straně než je břit již chyběla část materiálu nože. Jinak se sekačkou spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sengara Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 V 31. 5. 2018 na 20:38, Karmilek napsal: Taky bych chtěl Stigu, líbí se mi STIGA Combi 55 SVQ H podle popisu na https://www.covybrat.cz/nejlepsi-zahradni-sekacky/ , fakt rodičům funguje už 18 let? Ahoj prosím máš ji nakonec? Já rozhoduju mezi ní a AL-KO 5.16 VS-B Plus Moc tomu nerozumím a hledáme na netu nějaké reference, dej prosím kdyžtak vědět do PM. Děkujííí :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Zohlednil bych servis co mas okolo baraku...kdyz pak se stane neco a nedas to vlastni silou nebo potrebujes ND, tak at to neni daleko. Jinak u Mountfieldu mi prijde docela cenove natazeny servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.