superfatty Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 no já se moc těším a k těm novejm xichtům.. narazil jsem na někoho s nickem Boban Dc brácha to neni ani sem si nezaplatil druhou registraci na OC a tak sem mu napsal ale neozval se.. asi nezájem. Hans von Nexus bohužel nedorazí.. to Vrbic: Milane, umej si ho, protože budu dělat na Tvým autu pokusy s LEDkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Mám umyto, tak můžeme testovat - jen si nezapomeň řádně umýt ruce, nerad bych si to leštil znovu To Octavian1 : sedni si prosím někam hooodně daleko, jinak ti to parkování budu muset do tvé hlavy násilím nadouchat ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Mám umyto, tak můžeme testovat - jen si nezapomeň řádně umýt ruce, nerad bych si to leštil znovu To Octavian1 : sedni si prosím někam hooodně daleko, jinak ti to parkování budu muset do tvé hlavy násilím nadouchat ..... co to je nadouchat? Ty uz to nepij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nevnucuj se a nic se ti nestane ........ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 jj... nakonec vlk se nažral a koza zůstala celá... navíc... upřímně, jsem rád, že tam nebudeš! No vidíš, až takový jsem, že to pro tebe rád udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nevnucuj se a nic se ti nestane ........ . Co by se mi melo stat, na zacich skolou povinnych jsou fyzicke tresty zakazany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 tak to vypadá, že přijedou pouze staří známí ksichtíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Pockej jedinej starej ksichtik tam budes ty, mi ostatni jsme mladi kluci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 zítra na vás pošlu Vorlajze s Petanem a ty vás srovnaj .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nevim proc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 protože jste hadi a nemáte žádnou disciplínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 se pridavam do klubu mladiku. Zaslouzilej otec Vrbicovanec, nam tady chce kazat? tss to bude vejprask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 omg... to zas bude sešlost! :D Jirko... nepruď tady, nikdo tady na tebe není zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Pavle..ptal ses, tak jsem ti slušně odpověděl. Jinak můžu si psát co chci, kde chci. Asi tomu nebudeš věřit, ale fakt nepotřebuju tvoje požehnání k tomu, co dělám, ani k tomu, kde jsem nebo nejsem. Už se s tím nějak vypořádej, bude ti líp A že už zas mluvíš za ostatní? Tobě to asi dělá dobře, že? Můžeš aspoň ostatní bavit svými historkami, které si tak rád vymýšlíš. To bych ti neudělal, abych to kazil svojí přítomností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Tak ja hlasim ze teda dorazim, ale bez auta, po tejdnu sem vytahl Fabku z garaze a mam pichnuto Takze predem dekuji Octavianovi za odvoz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Vem si raději nějaké montérky na sebe, ať se moc neza*ereš od té ŠPINÁVÉ CHUDINKY octaviana .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Jo a tu vzpouru mladíků zítra vyřešíme ..... Na takový zážitek jen tak nezapomenete ...... PS.: jesti jsem já starej, tak je to tady v tom případě banda důchodců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Zapomen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Zapomen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Vstávat smetáci .... a jedu .... . Vy snád ani nemáte cestovní horečku bo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Do desiti casu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Jsem myslel, že už jsi na ceste ..... , tak nestát, nelelkovat, zažehnout rapáka a včíl vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Počasí je teda des a hruza, jeste ze budem zalezli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Uz jedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.