jorks Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 zdarec, 2x se mi stalo, ze kdyz sem objel rychle kruhovy objezd tak se mi rozsvitila kontrolka rucni brzdy a zaclo to pipat, nevite nekdo co to je??(nebyla zatahla);-) ,nebo jestli se to nekomu taky stalo. kontroloval jsem kapalinu, desticky a to je vsechno- ok. dik za rady a nejaky to info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Máš v nádobce málo brzdové kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorks Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 ta je plna... to me napadlo jako prvni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tak chladici kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 zkus vyčistit konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Chci se zeptat, mám model předface a tam je taky ten zvukovej signál, když se nechá zatáhlá ručka? Mě nic nepípá, ale v autoškole fábia to měla. Jak to tedy je? Je chyba u mě? Díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Chybu nikde nemáš. Fábie má elektroniku tak trochu o stupeň dál, takže tam je možný že to pípá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 jojo - doma je taky socialni Fabia a ma spostu vychytavek nez na me octavii - rizeni elektorniky tam je na jine urovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Mě to pípá i na octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Asi máš jinou přístrojovku než předfacelift , nebo máš MAxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 taktez me to pipa, kdyz mam zatahlou rucni brzdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 To bude asi tím, že vy máte facelift model (esař, Vinca), kdežto já mám předface a tam to ještě nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 tez me to pipa,ale mam maxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 na starej 97 to nepipa. len svieti. a na RS-ke mi to tiez len svieti a nepipa. sice je pravda, ze mi vzdy pipa zapnutie bez. pasu, takze mozno sa to straca s tym, ale nmam vedomost, ze by to pipalo pri startovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 no cital som navod na obsluhu a teda rucna brzda na octavii 2004 ++ rocnik cize tour a tak dalej... nepipa, iba svieti... MIMOCHODOM CHLAPCI, KDE MAM ZAVESIT TENTO NAVOD NA OBSLUHU. VELA LUDI TU MA VELMI SPROSTE OTAZKY, KTORE RIESI NAVOD NA OBSLUHU. NIE JE HANBA SI HO PRECITAT. HADATE SA TU O Coming Home, ci to Octavia ma alebo nie, co kde je, aky olej, atd.... na to vsetko odpoveda navod na obsluhu. Chcem pomoct chlapci, nie poucat... dufam, ze si to nikto zle nevylozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.