Přejít na obsah

samozatmavovací zrcátka


Tom_F

Doporučené příspěvky

A co prehodit cela zrcatka, komplet. Takze by tam byly bocni blinkry, osvetleni nastupniho prostoru....

Videl jsem to na vlastni oci na Favoritu! Bylo to ale za jizdy na dalnici a nechtel moc zpomalit, takze ve 150 jsem nejak nemel moc cas zkomat, jak to mel udelane. Ale 100% to bylo z OII. To Favo jsem potkal uz 2x, je nekde z okoli Kralup nad Vltavou, tak kdyby jste ho nahodou potkali, mrknete se na nej. Ja uz na nej nemel delsi dobu stesti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohuzel nemam k dispozici OII, abych mohl otestovat jestli by tam to zrcadlo pasovalo, nebo jake upravy by byly nutne. Kdyby nekdo vedel o nejake OII zrcadle, tak to muzem otestovat

Co VW Polo nebo tak něco. Sem viděl zcátka podobný OII (s blikačem) právě na Polu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nápad super ale realizovateľný len na vnútorné zrkadlo, teda pokial nenapasujete tie spetné z OII.

K tomu ale treba vnútorné spetné, nakáblovať - pripojiť na stropné svetlo, cúvacie svetlá, kostru a 15ku a previesť dva vodiče na ovládanie vonkajších.

S uchytením na predné sklo, problém, tie spetné sa dodávajú len na dažďový senzor, teda úrava na normálne okno je nevyhnutná a tu je otázka vedenia všetkých tých šesť vodičov zo spetného.

Ja mám spetné z VW ale použil som len to nakolko ani GIV ani OI nemajú vonkajšie a priunám sa, nechcelo by sa mi to už rozoberať

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem tak koukal na fotky toho Pola, adaptéry jsou úplně jiný a samotný zrcátka, jestli by šly jen do Fábiáckejch úchytů, to teda nevím. Každopádně jsem ani u nejvybavenějších verzí samozatmavovací zrcátka nenašel. A ty novější Pola už mají zrcátka jako OII s blinkrama, jak tady někdo psal...takže to vidím s touto přestavbou bledě...

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já už nad tím před nějakým časem trochu laboroval a pak sem se na to vybodnul.... :) v kloubu je zrcátko nerozebíratelný..teda bez násilí ale nevím kdo by pak stlačil tu hovadskou pružinu a zase ji nějak zajistil....to vše aby se zrcátko neponičilo....jediný co mě napadlo bylo oříznout okraj tak 1,5 cm toho plastu u zrcátka F a OII pak je přehodit a nechat svařit u plastáře...ale i tak dost problému páč jsou ty plasty jiný,jinej uhel vuči zrcátku atd,atd...asi by to šlo namontit i tak jak je OII zrcátko origo,ale to by nesedělo uplně na 100% což bych prostě nezkousnul... hold detailista no... lol a to nemluvím o zapojení všech těch kabelu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...