Přejít na obsah

Nove riadenie na Fabii 2001 (TRW)

pepino svk

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych.Tychto tem je tu plno okolo serva ale zatial som nenasiel podobmne nieco na co by som sa chcel spytat.

Mal som mensiu havarku kde mi mirne ohlo riadenie tak v servise mi ho vymenili jasne ze dali aj novy SNIMAC UHLU...,auto mi odovzdali ze OK ale hned som ho vratil stym ze ked auto nastartujem servomotor huci a ked na parkovisku vytacam dolava ci do prava ide dost tazko a niekedy zas lahko.Servisman vraj to jo ok a blabla okolo toho tak som to zobral do Skoda servisu kde mi povedali ze snimac uhlu je naprd,okamzite som reklamoval aj s papierom co mi dali a im zas iny podobny soft ukazalo zavadu Spinac riadiacej jednotky serva no mam stoho chaos.

Chcel by som vedet ci vlastne servo bezi stale ked aj netocim volantom a ked sa vybere snimac uhlu ako sa to ma chovat pretoze chalani tvrdia ze by mal ist tazko volant ale mne ide tak isto ako ked ten snimac tam bol.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...