Galvi Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Ha, to co si napsal hodně vysvětluje, mě bylo pokaždé divné, když mi při zapnutém náhodném přehrávání hrály třeba 4 písničky začínající na "M" po sobě . Ale tak moc jsem nad tím nepřemýšlel teda, měl jsem vždy výběr, který se mi líbil, tož mi bylo jedno jak to hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Mňa to teda hrozne hnevalo, nechápem toho kto robil ten soft.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Ahoj bude fungovat i FII FL Bolero které bude zobrazovat i parkovací senzory? Nyní mám swing a funguje mě na maxíku i parkovací senzory .. Bude to tak i u Bolera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Jo bude a navíc to bude daleko hezčí než na swingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Kura Já myslel ze nebude. Tož to mě zlakalo. . Tož budu muset jít do bolera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Jo půjde to všechno, bolero je jen barevný swing s CD měničem a slotem na kartu. Půjde ti všechno od multifunkce na volantu až po parkovací senzory. Jediné o co přijdeš, tak je tuším zobrazení venkovní teploty a hodin, co psal swing na displeji nahoře. Já bolero měl a kdybych nemusel měnit za Amundsen+ kvůli bluetooth, měl bych ho pořád, bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 No zjistil jsem ze stoji 4500 korun takže se zase vrátíme na zem a zapomeneme na bolero to už raději ty xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Tak bolerko za 4500,- to zas není extra palka, a hlavně je to legální oproti xenonum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Já bych pak určíte neprodal swing a ležel by mě ve skříni. Takhle mam hudbu na cd když chci a stejne většinou mam rádio. Jen jsem si říkal že kdyby stal 2500 tak do toho určíte jdu protože má přeci jen krásný velký displej. Ale za 4500 když mě funguje swing tak to dat nemůžu :/ a s xenony aspoň lip uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlubomir Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) pani nemá niekto skusenosti príp nevie či ide do roomstra mamontovať Bolero momentálne tam mám Swing a uvažujem o kúpe Bolera dik za radu hlavne ma zaujíma či to bude možné bez nejakých potrebných úprav či zakúpenia nejakých dodatočných adaptérov druhého ramčeka čo je okolo pôvodného rádia Swing Editováno: 16. Duben 2015, autor: mlubomir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Jestli tam máš teď swing, tak máš už auto po Faceliftu a Bolero by ti mělo fungovat bez problému.U Faceliftu není potřeba ani žádný adaptér, jen plug and play zasuneš a vše funguje. Co se rámečku týče, použiješ ten současný. Jen pozor při vybírání Bolera, musíš koupit takové, které má stejný tvar jak současný swing a těch moc není. Je jich hodně s jinými tvary a i levnějších, ale ty ti tam pasovat nebudou. Pasující bolera se prodávají od cca 4500 výše. Teď jsem na sbazaru našel jen jedno vhodné, ale to je dost drahé... Viz TADY, ale pro představu, jaké máš hledat a vybírat určitě postačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlubomir Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Mam r.v. 2008 cize nie ten posledny model bude problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 nechápu jak tam můžeš mít ted swing když máš 2008? funguje ti vypínání s klíčkem? zapínání a vypínání podsvětlení? nevypíná se ti radio po 30min jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlubomir Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Sorry je tam Dance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tak to mění značně situaci. To máš před Face a bolero ti bez can převodníku fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlubomir Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) nemas link kde to zohnať? a čo to koštuje? Editováno: 17. Duben 2015, autor: mlubomir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 (editace) Chalani nazdar potreboval by som poradiť. Mám v ponuke Bolero - http://elektro.bazos.sk/inzerat/52090983/Skoda-Bolero.php a chcel by som od vás potvrdiť že či mi bude alebo nebude sedieť do Fabie 2 po Facelifte. Díky Editováno: 8. Srpen 2015, autor: Keso8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Zdravím, tak pokud jsem dobře koukal, tak asi ne tento typ. To, že jsou minimálně dva různé typy asi víš. Tedy hlavně rozměrově. Pokud se nemýlím tak potřebuješ tento: Podobné, ale do fabie nepasující je tento typ: Hodně štěstí při výběru. Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Soldier_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Díky moc ale podľa toho čo som hľadal je ešte 3typ a to tento http://auto.bazos.sk/inzerat/51310219/radio-skoda-bolero.php . A verziu do fabie som hladal a nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 A ešte otázka. Narazil dom na VW radio s oznacenim RCD510. Vyzera velmi podobne bolerku. To by nesedelo do fabie 2 po fl? Pocitam ze tam budem max ine logo pri zapinani ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) Žiadna verzia Bolera pre Fabiu sa nikdy nerobila Ty do Fábie potrebuješ typ Bolera ako je na prvom obrázok ktorý poslal Soldier_CZ, je to typ ktorý sa montoval nejaké obdobie do Superbu. RCD 510 Ti bude samozrejme sedieť tiež, rozdiel oproti Boleru je vo farebnom podsvietení tlačidiel (zelené vs. červené), úvodnom logu a celkovej grafike rádia (červeno - čierno - sivá vs. zeleno čierna) U RDC 510 si dávaj pozor, že u nás vieš kúpiť 2 verzie určené pre rozdielne trhy. 1) Verzia pre východný trh Výrobca: Delphi Má sice jednoduché vstupy na USB alebo parkovaciu kameru, ale nemá RDS. Práve týchto rádii je u nás na predaj najviac a úplne nové sú často oveľa lacnejšie ako používané RCD 510 pre EU trh 2) Verzia pre EU trh Výrobca Bosch Má RDS, ale je zložitejšia podpora USB /zvyčajne treba dorábať MediaIN/ Je ich u nás podstatne menej, zvyčajne sa predávajú len použité jednotky a ich cena je vyššia ako u nových RCD 510 pre východný trh Ak by si predsa len siahol po EU verzii RCD 510 alebo po Bolere, tak je dobré vedieť že sú to vlastne identické jednotky iba z iným podsvietením a grafikou. Problém je ten, že EU verzia RCD 510 mala 2 generácie ktoré sa striedali v roku 2010. Bolero ktoré sedí do F2FL je postavené na prvej generácii a má trošku problém s veľkými SD kartami. Nie žeby ich nechcelo prehrávať, akurát je trošku citlivé na počet priečinkov a podpriečinkov ktoré sa na karte nachádzajú. Aby som bol presný: Ak je na karte iba jeden priečinok (najlepšie žiaden priečinok) ktorý obsahuje XYZ skladieb, tak rádio funguje rýchlo Ak je na karte veľa priečinkov a podpriečinkov, tak sa práca s rádiom môže podstatne spomaliť a môže sa ti stať že budeš načítavať kartu aj viac ako 5 minút (viď. video: https://www.youtube.com/watch?v=pIX8EA9gA3o Editováno: 10. Srpen 2015, autor: Lordiik 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Díky za objasnenie aspoň viem na čo dávať bacha. Inak s tým že RCD510 má inú farbu je hold cena za to že BOLERO pre Škodu Fabiu je fakt ťažké zohnať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) No, ono je ho podľa mňa ťažké zohnať preto, že to rádio sa vyrábalo iba pre SuperB 2 a to len veľmi krátke obdobie (pokiaľ viem tak len niekoľko mesiacov). Potom ho nahradili Bolerá ktoré mali iný tvar rámčeka a už nesedeli do F2 Osobne som mal Bolero vo F2 FL a teraz mám v Golfe V RCD 510 (2. generácie) a musím rozdiely nie sú prakticky žiadne, až na tú rýchlosť pracovania SD kartou. Mám teraz kartu kt. obsahuje nejakých 16-17GB hudby v desiatkach priečinkov a podpriečinkov a načítanie karty trvá 1-2 sekundy (v Bolere by to boli rádovo minúty).Ale pokiaľ nestojíš o to, mať v aute celé diskografie kapiel, prehľadne uložené v priečinkoch a podpriečinkoch, tak nebudeš mať s Bolerom žiaden problém Editováno: 10. Srpen 2015, autor: Lordiik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 No práve že obmedzený počet Bolero rádií ma dohnalo k tomu že ak žiadne pasujúce nenajdem tak hold kúpim niektorú z verzií RCD510. Bootovacie logo sa dá určite zmeniť a podsvit je hold podsvit. A u toho RCD510 pre východný trh sa to USB dá použiť len na pripojenie kamery či aj čisto ako USB pre hudbu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) Malo by ísť aj aj. U východnej verzie Ti stačí pre pripojenie USB len takýto adaptér: http://www.ebay.com/itm/OEM-USB-Switch-Cable-suit-for-RCD510-RCD300-VW-GOLF-MK6-JETTA-MK5-/261427704604?hash=item3cde4e331c&vxp=mtr. Ale pokiaľ použiješ nejakú 32GB class10 SD kartu, tak podľa mňa USB pripojenie na hudbu vôbec nie je treba. Jedine žeby si chcel nosiť sebou HDD U EU verzie niečo takéto nejde, musel by si dorobiť MediaIN pripojenie, čo je podstatne drahšia záležitosť. Čo sa týka zmeny bootovacieho loga, to ti neviem povedať, mne by osobne vadil nie len podsvit, ale aj červené grafika celého rádia. Ale to už je vec preferencií. Jediná vec ktorá nefunguje korektne vo F2FL na Bolere /RDC 510/ je funkcia svetelného senzoru kt. je v jeho pravom hornom rohu. Senzor vôbec nefunguje a podsvietenie sa automaticky reguluje na základe podsvietenia budíkov. Takisto sa dá nastaviť intenzita ručne. Väčšinu času to nie je problém, jedine ak začneš šoférovať za svetla a počas jazdy sa zotmie. Vtedy rádio zostane na dosť veľkej intenzite podsvitu a je to treba ručne meniť. Ale to sú len drobnosti ktoré som si všimol používaním Editováno: 10. Srpen 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.