folvarcny Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ahoj, v únoru mě čeká STK a mám vpředu folie bez Atestu. Znáte v Ostravě STK, kde mi udělají technickou i s těmito foliemi? Nechce se mi folie odlepovat před STK a pak zase nalepovat po STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Co zkusit projet z otevřenýma oknama? Třeba by to zabralo. Jinak bych řekl že za tohle tě vyprudí všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Sice to nebylo v Ostrave, ale v Praze a do linky jsem jel z otevrenymi prednimy okny a budu to ted v cervnu delat znovu. BTW ono i kdyby jsi mel na predku atest, tak je to stejne jedno, na predku nemaji na vw group folie co delat (zatmaveno z vyroby). Ja treba ATEST na predku mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) já zajel s oknama a v poho nikdo nic neříkal ... protože pokud na ně máš atest tak je jim to jedno na folie spíš brblaj švestky (policajti, ikdyž teď šel k dopravákům dělat kamarád a ten říkal, že to vyloženě vpopisu nemaj, aby za to jebali prej je to jen o chování řidiče k nim) Editováno: 5. leden 2009, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 me cajti chytli jen kvuli tomu ze mam folie na prednich oknech,nic jinyho je nezajimalo nez folie,tak jsem musel ke komisi,tam jsem dostal 500kc pokutu a hned sundat a taky jsem tam mel atest,ale oni dobre vedi ze to tam nesmi byt,sfine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No otázkou zůstává, jestli už maj nějaký ty schválený měřidla, kterýma jsou oprávněni to kontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 cajti nemaji a ani nepotrebujou,pac to poslou na stk a tam ti to reknou hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 23.12. Stk Litomerice bez problemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) ja byl na technicke v rijnu mam folie na predu bez atestu,nerikal nic..ani na 17-ky kola nic nerikal,nemam je v technicaku..jen za co trosku mrdal tak jsou "radoby xeny"HID dostal neco bokem a technickou mam.skoro vsichni jsou uplatni.. Editováno: 5. leden 2009, autor: Tdííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 To je docela problém.Otec má vepředu sunset přímo z výroby a na STK ho vyhodili s OII.Musel doložit atesty a papíry že to je z výroby.Prostě nestači mít jenom nalepený atest na tom skle ale je potřeba kartička o homologaci.Vepředu folie být nesmi a vím že třeba konkrétně v Hradci Králové je stím docela velkej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folvarcny Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Byl jsem s manželčiným autem v září na STK. Okna jsem stáhl, ale hned první věc, co mi řekl byl, ať vytáhnu pření okna. Viděl, že vzadu jsou folie, tak předpokládal, že budou i v předu. Ptal jsem se jestli by to nějak nešlo zařídit, že když si folie sundám před technickou, tak je tam stejně po technické dám, tak je to škoda peněz a snažil jsem se ho uplatit, ale nechtěl, že jsou prý hlídaní kamerami. Řekl mi, ať zajedu jinde, třeba tam budou měkčí a vrátil mi peníze. Jel jsem tedy jinde, ale tam to byla taky první věc, na co se dívali. Dali mi dočasnou STK a protože mě tlačil čas, musel jsem vrátit techničák na leasingovku, tak jsem jel do garáže a dal se do odlepování. Je to hnus. Drží to jak prase. Za studena to vůbec nejde, lepidlo zůstane na skle a pak se musí ještě pracněji sundávat ředidlem. Nejlépe se to sundává po zahřátí fénem a musí se pomalu tahat. Manželka teď jezdí vpředu bez folií, ale já tak jezdit nechci, nelíbí se mi to a zvykl jsem si na soukromí. Nemáte někdo známého v Ostravě, kdo by mi tu za úplatu technickou zařídil? Policajti mi zatím za 2 roky, co folie mám, ještě nic neřekli, tak to tady asi tak neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ja byl na technicke v rijnu mam folie na predu bez atestu,nerikal nic..ani na 17-ky kola nic nerikal,nemam je v technicaku..jen za co trosku mrdal tak jsou "radobi xeny"HID dostal neco bokem a technickou mam.skoro vsichni jsou uplatni.. Tak za rodoby XENY (HID) bych te vyhnal! To je HNUS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Byl jsem s manželčiným autem v září na STK. Okna jsem stáhl, ale hned první věc, co mi řekl byl, ať vytáhnu pření okna. Viděl, že vzadu jsou folie, tak předpokládal, že budou i v předu. Ptal jsem se jestli by to nějak nešlo zařídit, že když si folie sundám před technickou, tak je tam stejně po technické dám, tak je to škoda peněz a snažil jsem se ho uplatit, ale nechtěl, že jsou prý hlídaní kamerami. Řekl mi, ať zajedu jinde, třeba tam budou měkčí a vrátil mi peníze. Jel jsem tedy jinde, ale tam to byla taky první věc, na co se dívali. Dali mi dočasnou STK a protože mě tlačil čas, musel jsem vrátit techničák na leasingovku, tak jsem jel do garáže a dal se do odlepování. Je to hnus. Drží to jak prase. Za studena to vůbec nejde, lepidlo zůstane na skle a pak se musí ještě pracněji sundávat ředidlem. Nejlépe se to sundává po zahřátí fénem a musí se pomalu tahat.Manželka teď jezdí vpředu bez folií, ale já tak jezdit nechci, nelíbí se mi to a zvykl jsem si na soukromí. Nemáte někdo známého v Ostravě, kdo by mi tu za úplatu technickou zařídil? Policajti mi zatím za 2 roky, co folie mám, ještě nic neřekli, tak to tady asi tak neřeší. to jsi měl na předku homologaci? Já mám na předku jen lehouncxe zatmaveno s homologací a kartičkou, nerad bych to sundaval v únoru :-) Editováno: 5. leden 2009, autor: cippis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No otázkou zůstává, jestli už maj nějaký ty schválený měřidla, kterýma jsou oprávněni to kontrolovat V Brně ve Slatině na STK už Ti změří tu propustnost světla a jak zde bylo již řečeno tak i tam mě řekli že Octávka už má od výroby tónovaná okna a ať dáš fólie jakýkoliv budeš nad limit. Ptal jsem se na ně jak jsem loni zapisoval disky. No vzhledem k tomu že bych rád ještě jel za hranice a co jsem slyšel o potížích s fóliemi tak na ně kašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No na STK to zjistit většinou umí, to jo...ale hlavní je, že to zatím neumí v terénu ...jinak s tím zahraničím...kamoš měl na autě všude totál černý okna, že nebylo vůbec vidět a jeli sme s tím do rakouska, tenkrát ještě byly celníci a ten maník pořád cosi žblechtal a pak z kamoša co seděl vzadu vypadlo "Vole, nevidí dovnitř, stáhni okna"...tak se stáhli okna, maník se podíval a jelo se dál...žádná zbytečná buzerace, všechno je to jen a jen v lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Německo, Rakousko, Itálie, fólie či jinak trochu více zatmavená PŘEDNÍ skla = červený hadr pro býka = okamžitě policajti reagují. Teď prý i ve Španělech, ale to jsem neviděl. Za to v De,AT a IT jsem viděl a jednou i překládal, ten rakušák byl hódně nekompromisní. Bylo to v listopadu 2008. No a co mi říkali na STK, tak od léta už to nepůjde nikde, všechny STK budou pod drobnohledem, musí kontrolovat tu propustnost světla či jak se to jmenuje a prý jim za to budou šlapat na paty. A né jen za to. Zase na druhou stranu, když to je v zákoně a když oni mají dbát na bezpečnost, tak není čemu se divit. Mně to nějak nevadí, já nemám na př.sklech nic Editováno: 5. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 To nevím kam chodíte na STK,mi by prošlo i kdyby byly natřené barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak co ja mel predchozi auto, tak tam byly folie a pres hranice do Rakouska me vubec nechteli poustet. Nekolikrat me otocili zpatky... az jsem jim jednou dovez technicak, ze je auto original koupeny z Rakouska, tak pak zadny problem nebyl, divny, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Byl jsem s manželčiným autem v září na STK. Okna jsem stáhl, ale hned první věc, co mi řekl byl, ať vytáhnu pření okna. Viděl, že vzadu jsou folie, tak předpokládal, že budou i v předu. Ptal jsem se jestli by to nějak nešlo zařídit, že když si folie sundám před technickou, tak je tam stejně po technické dám, tak je to škoda peněz a snažil jsem se ho uplatit, ale nechtěl, že jsou prý hlídaní kamerami. Řekl mi, ať zajedu jinde, třeba tam budou měkčí a vrátil mi peníze. Jel jsem tedy jinde, ale tam to byla taky první věc, na co se dívali. Dali mi dočasnou STK a protože mě tlačil čas, musel jsem vrátit techničák na leasingovku, tak jsem jel do garáže a dal se do odlepování. Je to hnus. Drží to jak prase. Za studena to vůbec nejde, lepidlo zůstane na skle a pak se musí ještě pracněji sundávat ředidlem. Nejlépe se to sundává po zahřátí fénem a musí se pomalu tahat.Manželka teď jezdí vpředu bez folií, ale já tak jezdit nechci, nelíbí se mi to a zvykl jsem si na soukromí. Nemáte někdo známého v Ostravě, kdo by mi tu za úplatu technickou zařídil? Policajti mi zatím za 2 roky, co folie mám, ještě nic neřekli, tak to tady asi tak neřeší. Kup na vrakáči přední okna a máš pokoj.Před a po STK si přehodíš a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...kel_vozidel.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) To nevím kam chodíte na STK,mi by prošlo i kdyby byly natřené barvou Editováno: 8. leden 2009, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 folvarcny: bol by to až taký problém kúpiť niekde okná a raz za dva roky ich pred STK vymeniť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 to jen do doby, než jste to napsali tady wolové, chci vás vidět po příští STK, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu - tak se z lesa ozývá - sám do ní padá Lépe mne to nenapadlo napsat. Nechápu Vás proč jste to vůbec tady napsali? No ono od léta tam asi opravdu ty kamery budou a to bude už pro všechny jiné. Teď to jen kontrolující technik potvrdí kliknutím na internetu, ale když bude vědět, že naněj někdo může čumět, či si dodatečně přehrát co opravdu kontroloval, tak si rozmyslí co potvrdí. Já byl na podzim na STK oficiálně a vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Souhlas s Palo je to všechno otázka času a je lepší být na to připravený.Já mám kartičku na atest folii vepředu a jsem relativně v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Každý bezpečnostní opatření jen zvyšuje cenu alternativního získání a "vychytává" pouze ty malý rybky, který si nechají strkat stovky do kapsiček nebo na sedadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.