Přejít na obsah

Zámek dveří


Viking

Doporučené příspěvky

Ahojte.Vykradli mi auto a při vniknutí zloděj urval ten stříbrný plíšek, co je vidět na klice.Je tam asi jen na ochranu zámku před zanesením, ale chtěl bych to mít v pořádku.zámek funguje normálně.Jak to opravvit?Resp.-co vyměnit.Je to spolujezdcova strana ,centrál bez dálky.Díky moc

ALE TA FOTKA JE ZAMOK LAVE PREDNE DVERE- VODICOVE!!! :) :) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ALE TA FOTKA JE ZAMOK LAVE PREDNE DVERE- VODICOVE!!! :) :) :)

Jo,použil jsem fotku odtud ,od chudáka,kterého potkalo stejné neštěstí-))

Jsem si to myslel,že to není to co potřebuju.nějaký jiný nápad?Asi koupím zámek a nechám ho převložkovat,že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyndej tu vložku, zlom ten konec, který se zasouvá do mechanismu odemykání a zamykání, zašroubuj tam zpět tu vložku a použij plastovou záslepku bez otvoru... Takhle jsme to udělali na naší předchozí fábii, když jsme dodělávali dálku... Odlomením té packy zamezíš odemknutí auta šroubovákem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyndej tu vložku, zlom ten konec, který se zasouvá do mechanismu odemykání a zamykání, zašroubuj tam zpět tu vložku a použij plastovou záslepku bez otvoru... Takhle jsme to udělali na naší předchozí fábii, když jsme dodělávali dálku... Odlomením té packy zamezíš odemknutí auta šroubovákem.

Hm,to je taky řešení-dodělat dálku.Co je k tomu třeba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dása všeličo ale toto je asi najjednoduchšie:

http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/...vladanim-fabia/

Alebo bez dialkového a ovládať nejakým alarmom.

Dík,už jsem koukal na Jablotron,ale kdybych to dělal,tak na ovládíní v klíči.Nemáš ponětí na kolik to vyjde?Bude nutná i konfortka?

Editováno: , autor: diddi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Cau ja mel taky takovy problem.Me to delal svazek kabelu co jde ze dveri do auta byly tam blbe kontakty tak to strikni kontaktolem a uvidis.Ale nejdriv si to nech napichnout na vag abys mel jistotu ze to neni ten mikrospinac ve dverich.Ja koupil cely zamek a ted mi lezi doma,vymenily jsme ho a zamykalo se cele auto jen dvere u ridice ne a byl to ten svazek kabelu,tak to zkus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj VAG pozná který dveře blbnou, nepzná co přesně kabely nebo zámek. Mě blnuly zadní a přední levý u combi. V servisu to napíchnul a na monitoru jsme potom kontrolovali jednotlivý dveře. Otevřeno, zavřeno, zamčeno a save. Na zadních byl pořád save a na otevření nereagovali a přední nereagovali vůbec. Nerozsvítilose světlo v interiéru, nefungovalo taky pípání při rozsvícených světlech, blokovalo se otevření pátých dveří protože to včechno vyhodnocuje intriérová řídící jednotka. Jo u zadních to taky dělao to že při zamčení zevnitř se samovolně odemkly. Tak jsem to rozhodil celé dveře a hledal na předních byl rozlomenej mikrospínač v zámku a na zdním byl studeňák uvnitř na tišťáku. V servisu děsili s cenou za zámek mezi 3800 - 4500 Kč + práce myslím že když mi dělali stahovačku tak to stálo celý rozebrat a dát dohromady kolem 1500 Kč. Takže mě ten můj den ušetřil kolem 12 000 za opravu. Pokud jsi šikovnej nech si to zkontrolovat u někoho na VAGU a potom oprav sám. Teda pokud nejsi úplné nemeho. Nic proti nikomu. Na fóru taky jsou návody jak a co a kde sehnat mikrospínač. Myslím že se ten příspěvek menuje MIKROSPÍNAČ V ZÁMKU.

Hezký den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím , kolegové

Vyskytl se mi na mém krásném voze následující problém : nelze zamknout dveře u řidiče . Klíč jde vsunout do zámku bez odporu , klíčem ve vložce lze otočit ( byť ne již tak hladce jako u nového vozu ) do obou krajních poloh . Zaráží mne však , že nelze zamknout ani zevnitř , prostě nelze zatlačit pojistku .

Takže mám dotaz : Výměna celého mechanismu zámku , nebo to mohlo jen někde vyskočit , vypadnout , nebo se jinak překotit ?

Ptám se proto , abych ( když už to stejně budu muset rozebrat ) měl připravený nový zámek a nelezl do toho 2 a vícekrát ?

Má s tím někdo zkušenost ?

Předem děkuji za odpovědi

PS: Zámek bez centrálu , prostě jsem jednou odemkl a už nezamkl ...

Editováno: , autor: Zkrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem opravoval takto zaseklý zámek - hlavně se nesnaž násilím zamáčknout ten čudlík - uvnitř zámku máš totiž vyskočené takové malé táhlo a tím násilím se ti povede ulomit na vybavovacím kolečku pár zubů - to se povedlo mě.

Takže jsem musel to ozubené kolečko vyměnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opět zdravím

Tak problém je vyřešen . Je to divné , ale po deseti a něco letech stáří auta se prostě " rozpadla " vložka ( lépe řečeno její " vnitřnosti " ) . Posledních cca 5 let jezdím jako kurýr , zamykám a odmykám tak 40krát denně , takže se asi není co divit ..... Vzhledem k tomu , že nemám potřebné nářadí rozhodl jsem se navštívit autorizovaný servis , protože jsem po několika zkušenostech přestal věřit neautorizovaným garážovkám v okolí mého bydliště . Inu zamířil jsem do Auto Libuš . A byl jsem velice překvapen . Podotýkám , že mile . Vúbec jsem netušil , že tento servis je vlastně pracoviště odborné výchovy učňů a že v pátek 10.12. už prakticky jenom uklízí a nefungují . Nicméně se mne ujal pan mistr z klempírny a za asistence tří zvídavých hochů vložku vymontoval , aby vzápětí zjistil , že odešla do země věčných lovišť .

A že prý když si seženu novou , tak mi ji hned namontují ( sami ji skladem nemají a nejbližší dealer ND také ne ) . Tak jsem odjel shánět vložku . Dealer kam jezdím již dlouho pro ND a jsem velmi spokojen ( až do pátku ) mi nabídl sadu vložek ( LP , PP a spínací skříňka ) za cca 2800 Kč vč DPH . Vzhledem k tomu , že potřebuji jen LP vložku se mi zdálo zbytečné kupovat celou sadu a vydal jsem se na cestu . Už jsem uvažoval o vrakovišti ( stále jsem křižoval Prahu , v autě několik zásilek ... ) a pak mne napadlo zastavit se u nějakého dealera Škoda Auto , tam přece musí mít v zásobě originální díly pro svůj servis . Vzhledem k tomu , že jsem právě přijížděl k Intersparu po Kutnohorské , řekl jsem si , že se zastavím v Tukasu . Vložky na skladě byly , alejenom pravé . Velice ochotná paní u prodeje ND mi nabídla , že ji objedná k dalšímu závozu ze Škodovky , který bude mezi 16 a17 hod odpoledne . A že mi ji chlapci v servisu hned jak přijedu namontují . Cena vložky cca 2000 Kč , odhadovaná doba práce 1,5-2 hodiny .

Souhlasil jsem a v duchu počítal . Nakonec jsem souhlasil , nechal na sebe kontakt a odjel za prací . V 16:15 přišla SMS , že díl je na místě . Trvalo mi cca 45 minut , než jsem tam dorazil . Sepsali jsme předání s odhadovanou cenou opravy 3000 Kč . Auto jsem předal a vyrazil nakupovat a na pozdní oběd do hyprmarketu naproti s tím , že mám cca 2 hodiny času . V 18:05 ( takže za hodinu ) dorazila SMS , že zakázka je ukončena a vozidlo k vyzvednutí . Ale nejvíce mne překvapila cena 1925 Kč za celou opravu . Asi jsem při předávce moc nevnímal technika , ale vzhledem k tomu , že auto je starší než 10 let jsem měl 30% slevu na ND a 10% na práci . Takže spokojenost nejvyšší .

Nechci ( možná to tak vypadá ) někomu dělat reklamu , ale zase mi nedalo se s o dobrou zkušenost nepodělit .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

ahoj všem mám fábku rv 00 dnes jedu do práce a chci zamknout a otočím klíčkem a nic čudlíky nezajely.. a bylo odemčeno.. tak jdu ke spolujezdci a v pohodě.. co s tím bude? jde to nějak opravit sundat tapecírung a podívat se na to? máte někdo s tím zkušenosti? díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkoušel jsi s tím klíčem v zámku trochu pomlet doprava-doleva? ale asi ti nezbude nic jinýho, než to rozdělat. ještě můžeš zkusit vytáhnout vložku zámku (lze bez demontáže tapecu) a zkusit zamknout šroubovákem v zámku. tím vyloučíš vložku. pak jedině tapec dolů, vnitřní plech ze dveří dolů a zámek ven.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...