Přejít na obsah

VAG Brno a okolí


dufado

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Pánové, proč si nekoupíte svůj vlastní kablííík?

Já po tom, co jsem zaplatil 500Kč za diagnostiku a vymazání závad v jednom servisu jsem se rozhodl, že už nebudu debil! Nakoupil jsem přes aukro kablík za cca 300kč, který zřejmě nebude dokonalý, ale na logování a malé úpravy úplně stačí. A hlavně mám ho doma, nemusím nikoho obtěžovat a platit přátelské výpomoci. A co se týká obav z rozchození a podobně - je to úplně jednoduché i pro bezmozky jako jsem jááá! ;)

Takže pokud jsem alespoň jednoho z Vás donutil uvažovat jinak, než "kde seženu někoho kdo má ten vzácný kabel?" - mám radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Ahoj Škodáci, taky bych prosil někoho s VAG. Mám Octaviu rv 2002 1,9 SDI. byla v perfektnim stavu a kamos ji rozdelal palubovku. od te doby se zblaznil tachometr a ukazuje mene nez opravdu jedu (Asi o 8km vic) coz je dost smutne a porad sviti airbag. Na forech jsem nasel, ze se musi vymazat chyby a ze se to pak spravi.

Je tu nekdo kdo toto umi? Samozrejme zaplatim, to neni problem. Nicmene bych potreboval nekoho kdo tomu opravdu rozumi ;-) Brno

Dekuji Vam velice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...