Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) to je na nas brzo :-) Tak na kolikátou bysto viděl s odjezdem ??? Editováno: 5. Červen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Kdo jede z Havru ?Neznalek Pepino ? Razty Petrs Sliva Blondakxx Maros Já taky teda pokud vám budu stíhat Editováno: 5. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já se doufám dobelhám kolem poledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Storm to vyhrál koukám ten obrazek mi byl pridelen, takze je to bez vyberoveho rizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty81 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Zdarte, pokud nám to vyjde, dorazíme se na sraz podívat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Pokud nás nezastaví a nerozdělí policejní passaty tak se taky dojedeme s Ol@fem a podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak zdravím všechny zde přítomné... Sobotní akce pro mě oficiálně dnešním dnem skončila. Druhým dnem se trápím s těžkou běhavkou a zatím bohužel bez nejmenší změny. Tak vám všem přeji nádherné počasí, velkou výdrž a samozřejmě příjemnou zábavu!!! Jen doufám, že ta akce bude natolik vyvedená, že zažije ještě v průběhu léta nějaké opakování... Mějte se tam pěkně a užívejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) Tak Brno hlasi celkem hnusne pocasi a zvazovani jestli to ma cenu na otocku kdyz bude chcat. Tohle ale vubec nevypada pekne Editováno: 6. Červen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Hoši, jen doufám, že ty fotky vprvním příspěvku nejsou aktuální, bo ja mam přezuté na letní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ROFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 i caa 40 km od mista srazu je nepkene a 9 stupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Nazdar bando, tak doleštit, natankovat a hurá do Malenovic. Nezapomeňte si přibalit deštníky a pláštěnky, počasí bude jako na každém ostravském srazu, takže žádné překvápko . Z Frýdlantu do Malenovic jeďte opatrně, tahali tam asi plyn, tak je ta cesta trošku rozkopaná. Takže zatím čus bus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) a ja mysle ze uz to na sraz tu cestu dali do cajku jak pise Marek,pocasi uplne normalni na nas sraz Editováno: 6. Červen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dle satelitu srážek by mělo zapršet nyní a kolem 9-11h, pak už to jde obloukem, tak at to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 to su predpovedi jako na F1 Bade,kde to najdu tu predpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 http://www.medard-online.cz/index.php srážky a proklikat se hodinama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Nic tak já už vyrážím bando, zatiááál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dzinekuje bardzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 info pro ty co teprve budou vyrážet: prozatím hezké počasí nad pfrýdlantem, teplota 14°C sem tam se pohne větvička od větru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak akce se myslím vydařila, děkujeme pořadatelům jde se spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Poněvadž jsem včera měl ještě měnší audienci doma, musel jsem odfrčet už po osmé hodině večerní . Ale i tak musím říct, že sraz se mi moc líbil a poznal jsem zas pár nových fajn lidí. Díky spanilce jsem zase poznal okolí Beskyd a přišel na novou cestu z Malenovic do Rožnova . Každopádně musím pochválit kluky Marka a Badyse za výběr místa a celou organizaci. Měli jste to kluci fakt zmáklé vč. oranžových náramků a " parádních " srazových nálepek - s tím jste mě fakt dostali Pohárek mi udělal taky radost a příště se budu snažit zůstat déle....slibuju. Rád jsem zas viděl xichty Pitrise k a Sarstedta kteří mi mimojiné dělali společnost na cestě zpátky a chytli se mnou totální průtrž mračen u Frýdku - to bylo fakt něco, protože stěrače naplno a howno bylo vidět Pát authentic photos : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kluci: a jaké jste měli počásko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No tak nějaké momentky, co jsem stihnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Romariooo: Počasí nezklamalo. Srazík se jako vždycky povedl díky perfektní organizaci BadySe a Marka. Good work Přikládám pár momentek: Zkusím zase vytvořit srazové videjko Editováno: 7. Červen 2009, autor: Kapros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Chci se připojit k těm co vám dvěma chtějí poděkovat ,Bade a Marku za sebe i svou lepší polovičku vám moc děkuji za ten přijemně strávený čas v kolektivu lidí které mám rád. Už se těším na sraz s číslem 5. A pohárek opravdu potěšil :kol-147:Taky přihodím nějaké fotečky. A ještě Badys s krásným poděkováním od majitele hotelu Editováno: 7. Červen 2009, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.