Přejít na obsah

Pomoc při koupi ojetiny


jarojetu

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

rozhodly jsme se s manželkou pořídit nějaké nové přibližovadlo (Octavii nebo Fabii Combi - někde kolem 100 000,- + máme na protiúčet starší mazdu 121) a jelikož nejsme ani jeden v této branži moc informovaní, tak jsem chtěl požádat nějakého profíka v oboru, který by mi poradil bazar popřípadě přímo se mnou zašel do nějakého (Praha) a pomohl mi s koupí ojetiny. Samozřejmě, že tuto službu nechci za moje krásné oči :feve:

Díky za jakékoli info a nabídky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jak to tak čtu, tak bych se vrhl do Fabky - nižší třída za těch +-100 000,-Kč budeš mít už celkem"solidní" přibližovadlo (a pokud vezmeš benzín tak těch je v týhle cenový kategorii už habaděj ;) ) Jinač jestli autum vůbec nerozumíš, je vážně dobrej nápad vzít s sebou nějakého mechnika (i kdby tě to mělo něco stát, třebas flašku :) ) než koupit zajíce v pytli....popř. pokud máš někde v blízkosti servis, domluvit se tam s někym, ať ti to auto skoukne - může ti ho hodit i na rampu ;) PS: s prodejce by neměl být problém domluvit se o kontrole v servise - pokud nebude souhlasit, ruce pryč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...