andrejko Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Zdravim vsetkych motoristov!No ma taky dost velky problem ked uhanam na svojom auticku asi tak 80 km/h a viac tak mi strasne prefukuje do auta mam pocit ako kebyze mam vzdau otvorene okna ale vsetko som skusil dotiahnut a stale nic!!!ide to hlavne od zadnych dveri a hlavne z kura mam pocit ako kebyze to dako netesni alebo daco podobne!!!ale radsej si dam poradit od skusenejsich tak prosim poradte ako by som tento problem odstranil lebo mi to dost vadi ani vlastne slovo nepocujem!mam fabiu 1.4 16V r.v 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Myslim ze to bude dverovymi tesneniami... tie gumy co idu okolo dvier.... to rokoch to zvykne troska prestáť a uz to nema az taku dobru gumovu funkciu ako to malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejko Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 no ale ako by som tu chybu odstranil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Odstranis to tak. Bolcen-to strieborne oko( co je namontovane na C stlpiku)do coho zapadaju dvere pri zatvarani JEMNE povolis a posunies o 1-2milimetre dnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejko Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 no to bude na mna si zlozite neni daco lahsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 skontroluj si okenné tesnenia,ja som mal jedno spadnuté na dol o cca.5cm a fučalo tadiaľ fest. ešte skús tie dvere ako písal PROCHY a prípadne si ich daj v servise doštelovať . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A nemáš stiahnuté trošku zadné okná? lebo sa stáva že keď niekoho vozíš vzadu tak keď vystupia tak kopnú do kľučky a stiahnú ti okno ja by som to chcel riešiť tak, že vyberiem zadné kľučky ale potom to bude vyzerať na..... :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rexton Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No treba dopasovat dvere jednoznacne to je v tom v niecom inom to nieje sup do servisu a je to trva to cca jedny dvere za 2 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hm tak mám stejný problém od rychlosti 100km/h taky slyším vítr vykoumal jsem že to je v pravých zadních dveřích a to horní rožek uplně vepředu ten u pantu pochybuju že to pujde tím posunutím závěsu dveří odstranit. Jinak sem po zimě zapnul klimku a nestačil jsem se divit co vyluzovala za zvuky-takový jakoby pištění se syčením loni si myslím že to nedělalo. Už nemám sílu takovéhle kraviny pořát opravovat myslím že půjde po dlouhé době zase do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ja myslel ze uz do sveta nebo na vrakac ted nedavno jem videl zabery v televize, jak lidi na slovensku stali kolonu na vrakac a mezi tema vsema autama, jako 105ky apd stala normalne jedna fabia jsem cumel teda ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 A nemáš stiahnuté trošku zadné okná? lebo sa stáva že keď niekoho vozíš vzadu tak keď vystupia tak kopnú do kľučky a stiahnú ti okno ja by som to chcel riešiť tak, že vyberiem zadné kľučky ale potom to bude vyzerať na..... :prc: Nemusíš ani nikoho vozit. Já většinou jezdím sám a stejně zadní okýnka tak jednou za 2 až 3 tejdny dotahuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.