Přejít na obsah

Tak už je doma taky Superb


radekkk

Doporučené příspěvky

Nechapu, co to je za filozofii kupovat Superba v plne vybave za mega a koupit si TDI.

Pokud najezdi vic jak 20tkm rocne tak je TDi logicka volba, navic dnes uz davno nestoji SB v lepsi vybave pres mego .. nedavno jsem se prozajimavost ptal na 2,0TDi 125Kw DSG v Eleg + by me mohl nabidnout navic 18" alu, 3remen multi. volant, kuzi/alcantaru, sport. podvozek a HF BT sadu, parkace P+Z, Columbuse (katalogova cena pry 1 050 000,-) a nebylo se problem dostat na 850T,- mozna i mene... dnes se muzou pretrhnout aby neco prodali...obzvlast na vybavave, je to pro ne vyhodnejsi nez slevovat ze zakladu..

..skoda ze neni DSG i pro 4x4..

PS: Jinak s 2,0TDi CR s DPF spuntem je zvysovani vykonu pouze chipem docela problem bez odstraneni DPF je uspech dostat se na realnych 200koni...

PPS: Pekny SB :palec2:

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to auto už taky chvíli máme vim že teďka už jse o něco levnější to se nedá nic dělat.

No osobne by me dost sralo, kdyz bych mohl dnes bezproblemu usetrit 130 000,- ... ale pokud uz ti par mesicu dela radost vem to cert, nidko nevidi do budoucnosti... ostatne spousta lidi bylo nastvanych kdyz meli udelany obednavky a skoda udala novy ceniky kde se treba Octa FL propadla klidne o 80 000,- dolu..

PS: Hlavne bych vubec neresil keci typu poc si nekoupil rozezranyho benala, to jsou keci lidi ktery v 125Kw TDi CR nikdy nejeli...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak pánové možná jsem blbec, ale ať počítám tu výbavu podle těch fotek co tady jsou k dispozici a zajímalo by mě kde Vám nabídli takové ceny. Mně toto auto dle platných ceníků a podle rozsahu příplatkové výbavy co vidím (kůže, 18" Themisto, metla, Columbus, tažné, park asist, 3-ramenný volant s pádlama, atd.) vyšlo kolem 950 papírů po slevě. Tak bych chtěl vidět, kde vám za takovéto auto nabízejí 850 a pod. Tedy pokud se jedná o auto do výroby a ne nějakou předváděčku z Němec. Počítám taky s tím, že auto bylo bráno za hotovku a ne na lízačku.

Ale to jen tak na okraj. Veliká gratulace ke krasavci. Má to i sportovní podvozek? Je to veliký krasavec. Ať slouží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...