Farnell Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 dal bych 7x15, ET kolem 35 a pneu 195/50/15, ET a šířku benga na místě nezkontrolujou tohle je rozměr kerej ani nijak neprovokuje a benga a troufnu si říct i na technický to řešit nebudou jinak i ňákejch 8x15 by nebylo k zahození O.K. a na tech sesti palcovejch by se to nejak vzhelem lisilo od 7? Myslim jako jestli by ta guma by na tom vypadal trosku jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 tak tak policajtu bych se v tomhle nebal to spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 (editace) tak tak policajtu bych se v tomhle nebalto spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-)) Hmm, ja bych tam totiz fakt nejradsi dal presne ten rozmer co je v technicaku-aby to bylo vsechno v cajku. Ale zas aby ta guma (195/50) na tom disku (6") nebyla nejaka moc narvaná a aby to kolo nebylo osklive zapadly (ET 43)... Editováno: 12. Prosinec 2006, autor: Farnell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 dal bych 7x15, ET kolem 35 a pneu 195/50/15, ET a šířku benga na místě nezkontrolujou tohle je rozměr kerej ani nijak neprovokuje a benga a troufnu si říct i na technický to řešit nebudou jinak i ňákejch 8x15 by nebylo k zahození jj přesně s takovýma kolama jsem prošel STK...v klidu...jen se mě ptali jestli opravdu takové mužou být na Fabii. Tak jsem suvereně tvrděl,že ano...na gumě přečetli 195/50/R15 v techničkáku taky a pak už nic nenamítali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 tak tak policajtu bych se v tomhle nebalto spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-)) Hmm, ja bych tam totiz fakt nejradsi dal presne ten rozmer co je v technicaku-aby to bylo vsechno v cajku. Ale zas aby ta guma (195/50) na tom disku (6") nebyla nejaka moc narvaná a aby to kolo nebylo osklive zapadly (ET 43)... Na 6" disku 195 nebude nějak namačkaná neboj..ale určitě bude vypadat líp ráfek 6,5" nebo 7" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 tak tak policajtu bych se v tomhle nebalto spis pojistovny, ale zadnej konkretni pripad ze by se v tom vrtala taky neznam ale je pravda ze kdyz jsem ted byl u likvidatora tak si hned fotil rozmer pneu, no pochopitelne sem tam mel jeste 17ky :-)) Hmm, ja bych tam totiz fakt nejradsi dal presne ten rozmer co je v technicaku-aby to bylo vsechno v cajku. Ale zas aby ta guma (195/50) na tom disku (6") nebyla nejaka moc narvaná a aby to kolo nebylo osklive zapadly (ET 43)... Na 6" disku 195 nebude nějak namačkaná neboj..ale určitě bude vypadat líp ráfek 6,5" nebo 7" Noo to mi vsichni rikaji ze to bude vypadat lip, jenze ja nevim jak lip zase mi kamos rikal ze kdyz to dam na 6 palcu, tak bude ta guma jakoby malinko precuhovat a trochu mi ochrani disk, kdybych to omylem nekde strejchnul o obrubak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 podívej se na moje (třeba) v sekci Moje fábia - Corrida 12V, tam jsou vyfocené 6,5´´ ET 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 podívej se na moje (třeba) v sekci Moje fábia - Corrida 12V, tam jsou vyfocené 6,5´´ ET 35 To vypadá moc pekne takze nejspis zvolim podobny rozmer, ty s ET 43 by asi nevypadaly tak dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tak kup gumu s chranou ráfku... kupovat gumu bez ochrany a menší ráfek aby to přečuhovalo je zrovna trochu nepraktické... navíc vytvoříš takovou prazvláštní bublinu... já měl na feldě 7,25x15" 195/50 a s ochranou a ta guma byla krásně zavřená do Ačka a přito ještě 1cm přečuhovala přes ráfek... MIshelin pilot exalto2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 hosi ja nevim stale jake alu 16 zobrat na vlocku, co by jej svecalo Mam omedzeny rozpocet 20tSK +/- 2tSK aj s pneu.... Nema tu niekto tieto ALUTEC TORNADO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 TiGeRZ: Ja mam tie DEZENTY ale len 14 a vyzeraju dobre ked chces hodim tu foto tych 14 ako to vyzera realne na aute.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 hosi ja nevim stale jake alu 16 zobrat na vlocku, co by jej svecalo Mam omedzeny rozpocet 20tSK +/- 2tSK aj s pneu.... Nema tu niekto tieto ALUTEC TORNADO ? nevim sice jak se u vás pohybujou ceny kol, ale u náse se i do dvacky daj pořídit hezčí i originálnější kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 nevim sice jak se u vás pohybujou ceny kol, ale u náse se i do dvacky daj pořídit hezčí i originálnější kola No ale aj s pneu cca 9000SK(Barum Bravuris) ? ....... dezenty E 3050SK Alutec 3200SK SMC 264 2730SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speculant Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Poradte ktore kupit? Goodyear Excellence alebo Bridgestone Turanza ER300 chcem ich v 195/50 R15. Ktore su tichsie? A kolko km ktore vydrzia? Ma niekto konkretne skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Poradte ktore kupit? Goodyear Excellence alebo Bridgestone Turanza ER300 chcem ich v 195/50 R15. Ktore su tichsie? A kolko km ktore vydrzia? Ma niekto konkretne skusenosti? tady maji tyhle pneumatiky docela slušně popsaný http://www.pneuexpert.cz/ osobní zkušenost nevím...jezdím na Bravurisech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTit Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 RSko vyšlo 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTit Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 ano vyšlo 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 ano vyšlo 2003 co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají. skvělá informace, co to řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají. skvělá informace, co to řeší pravděpodobně nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTit Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Co to řeší??? Že sou FABČI nejlepší, ale jenom krátký a sedany!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Co to řeší??? Že sou FABČI nejlepší, ale jenom krátký a sedany!!!! A kombajny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já mám teď na léto nové hliníky, vybral jsem si originál 14" co jsou v Eleganci, jiné se mi ani moc nelíbí a menší profil by zbytečně snižoval komfort, širší zase dynamiku. Současná úroveň Fabie v obou oblastech mi dostačuje, ale snižovat nechci nic. A sporťák z ní velká, široká kola stejně neudělají. skvělá informace, co to řeší Ze kdo ma vetsi kola nez 14" tak si zhorsuje komfort a dynamiku a sportak z toho stejne neudela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.