Přejít na obsah

koupě vlastních dílu na výměnu v servisu


paul_tdi

Doporučené příspěvky

Čau,bratranek se chce zeptat zda si může koupit svuj olej a filtr když má auto ještě v zaruce a jit stim na garančku at mu to vymění nebo si musi ten olej koupit u nich.....to same z brzdama,že si koupi třeba FERODA,STARLINE a zajde s tim at mu to vymění.Ma jit totiž na garančku a hazí mu předek,se boji at mu ty kotouče nemění,bo za to chcou dost,proto si material chce koupit sám,ma najeto cca45000-fabia 1.2HTP,de to???Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že pokuď to montoval autorizovaný servis, tak by na tuto závadu kotouče měla být záruka 24 měsíců jak udává zákon. Určitě na co se záruka nevztahuje je opotřebení, ale to že je vlnitej je přece chyba materiálu.

Editováno: , autor: Kubenec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

menil som kotúče v 20 000km,boli zvlnene, teraz mám 40 000km a opať sú zvlnené, takže sa mi zvlnia každých 20 000 km,len auto už nemam v záruke. Neviem prečo sa mi vlnia, neprešiel som mlakou, nebrzdím prudko, nechápem....uvidím, či mi ich vymenia, opýtam sa. Myslíte že to bude tým, že su nekvalitné kotúče? mám kúpiť inú značku? ak ano tak akú? ide mi hlavne o to aby som ich v 60 000km nemusel opať meniť. dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co máš za auto ale na Octavii sada(ložisko+nábojka)cca 2000kč(podle etky).A proč by jsi měl mít špatný nábojky?Protože máš stále problémy s kotoučema.Příčinu proč se zkroutí nevím ale je to celkem častá závada.Při výměně kotouču si je nech změřit.Může to dělat třeba jen na 1 straně!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...