Přejít na obsah

Velké pravé zrcátko


martikk

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

To jsou ti závodnící, co potřebují snižovat odpor vzduchu.

Už jsem to tu jednou dával - taky například Arosa ma stejný tvar zrcátka a má malé na obou stranách. Takže pokud jsou tady tací, kteří předělali pravé velké z Octavie, tak stejným způsobem by se dalo udělat i levé malé z Arosy. Ale to si tam nemusíte davát rovnou nic :)

PS Mimochodem patřím také k těm s oběma velkými - já jen zvolil méně fyzicky náročnou variantu a koupil pravé z anglické verze. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Několikrát tu je zmíněná úprava pravého velkého zpětného zrcátka použitím zrcátka z Octavie. Tady je na trhu zrcátko s vypouklým sklem, což by mělo odpovídat. jen se chci zeptat..pasuje tvarově toto zrcátko na původní hliníkový nosič s čepem a hlavně na ten černý trojúhelník, který je našroubovaný na dveřích? Jsou v tomhle přechodovém místě zrcátka z Fabie a Octavie stejná? A jak je to s výstupky, které aretují jednotlivé polohy..odpovídají také mezi oběma zrcátky? Díky za jakoukoliv radu..aktuálně řeším výměnu zrcátka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vše sedne...z origo malého zrcátka sundáš pouze tu část od kloubu ven = z hliníkového bazmeku sundáš vějířovou zajišťovací podložku (nezničit, pouze rozevřít packy)....já vždy odcvakal kabeláž k motorku a výhřevu sklčka....nasadil dlouhé zrcátko na hliníkovej bazmek, zajistil podložkou (za pomocí šroubováku a zatlačení na "nožičky" sevřel vějířovou podložku)....napojil kabeláž z motorku zrcátka OI a kabeláž na výhřev a vše zkompletoval....poráce na 30 minut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jde i nastavovat..myslím tak, aby v něm bylo vidět i kus auta, jak má být..nebo už pak musí být nadoraz motůrek?

A pasují ty dva kusy k sobě dobře? myslím plasty tvarově vůči sobě a pak i samotné nosiče, kde jsou aretační nálitky, průměr čepu a tak?

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...