Přejít na obsah

Nehody


Dakie

Doporučené příspěvky

Tak mě dneska potkala nehoda já jel v levém pruhu a borec z pravého začal najednou odbočovat. naštěstí to není tak vážné ale naštve to fest a nejhorší je že se podíval na své auto začal mě nadávat a ujel jednalo se o tmavou (černou) 406 SPZ 8A76992. policajti to ani nechtějí řešit prý to budou sepisovat v sobotu a zda jin zavolám tak to nechají plavat :angry2: nechápu proč je platíme. a to mě borec říkal to bylo ne :blink: při odpovědi ne to nebylo tak se mě snažil přesvědčovat že to nic není a začal to rozlešťovat :aggressive: neznáte toho ... někdo?

post-4616-1232624503_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohuzel to ze ma SPZ nebo RZ nic neznamena, me odreli fabku na parkovisti, primo pred myma ocima, ridic me moc dobre videl, nezastavil (no aspon muzu bejt rad ze me neprejel) a policiie s tim nic neudelala, ze SPZ neni zadnej dukaz, ze to mohl udelat kdokoliv (jelikoz jsem nemel zadny svedky) Takze asi tak-k praci nasich policistu se od te doby nevyjadruji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nám takhle dodřela auto kdysi majitelka garáže, kde sme měli auto v zimě. Měla tam koberce na bočních příčkách, ty posrané kovraly těžké tvrdé a chtěla je vytáhnout. Místo toho, aby zavolala, abych auto hodil ven, tak je jednoduše shodila na střechu z boku a vytáhla po střeše ven. Samo pak tvrdila, že sme si to odřeli někde v lese sami (faktem je, že sme dělali v lese, ale s jiným autem, že).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však ksakru odjel od nehody a odmítl s Tebou sepsat protokol o nehodě, tím pádem automaticky vina na jeho straně a navíc se Ti určitě zdál nalitej, asi proto ulej, že? Máš SPZ, ať si ho najdou a s tim kámošem je to jednoznačný ... Na svině svinsky, ať si to sežere i s úrokama, přinejmenšim Ti jeho pojišťovna zaplatí opravu ... V lepšim případě aspoň k tomu zacáluje pokutu a bodíky možná ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš SPZ ale to nic ještě neznamená. Teď si sežeň člověka co jel stebou nebo za tebou nebo šel kolem a ten ti to pude dosvědčit na policii. ;)

Prostě nějakého kámoše.

Omyl panove... Ja mel svedka, fotografie ze do me nacouval, on to jednoznacen majitel vozidla odmitl a policie byla kratka, slo to na magistrat na prestupkovy a i tam s nim nic nesvedli! Jasne odreny naraznik na obou autech ymerou policie uplne presne, vse bylo jasny, policie to sama rekla, ale nemuzou na nej pokud to odmitne! Takze na svine svinsky, najit, a pocuchat ten srac! Gumy bolej nejvic! :palec2:

Tady o tom je... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12929&hl=

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...