Under Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Tak kolem 120k seženeš klidně nějakou pěknou Fabku 2007-8, u Octavky se dvojkové dají sehnat taky, ale za ty peníze budou mít docela hodně najeto a to by chtělo ještě něco připlatit. Ale i ta Tvoje vybraná Octa vypadá slušně, jen je to prostě 13 let staré auto. Pouvažoval bych o novějším být tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jj, jsem stejného názoru, ještě jsem se tedka díval, tak jsem našel fabku 2007 1.4 tdi za 119000 kč najeto 153 000km ale je to jenom 51KW, nebude to málo na fábku v combiku??, jezdím skoro vždy v 5ti lidech do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 To by Ti spíš měl odpovědět někdo, kdo tu motorizaci vlastní. Ale myslím, že to 5 lidí uveze v pohodě, jen od toho nemůžeš čekat nějaký extra velký výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Nebo se zkus podívat v Německu větší trh, tam by tě mohli vyjít levněji a určitě by měli být v lepším stavu než tady. Já jsem všechny auta měl tažené z DE a zatim jsem byl spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Tak,tak do prvniho servisu a podle vinka zistit kilometry.Ale jinak tohle auto přežije snad všechno. Já to měl taky tak v autorizovaném servisu jsem zjistil ze jsem opravdu 3majitel a nebyla dotažena a ani není potřeba serviska jen malý techničák a bylo to zadarmo Jen mě zaregistrovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kugik Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Fábii 1,4 TDi bych já osobně nebral oturbovanej dieselovej tříválec.. fuj řachtá to jako kůň a nejede to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 (editace) Je to stejně vždy o štěstí máme doma dvě octy 1.9TDI 81kw a pak seata 1.9SDI. Octa 99 je daleko lepší, míň mechanických poruch než 01 která má míň najeto. Starší má i o litr menší spotřebu. Asi záleží od kusu ale opotřebované mikrospínače v zámkách bych neřešil oprava za pár kaček a půl hodinka práce a že padá do nouzáku záleží jestli majitel jezdil krátké trasy. Vyčištění turba nestojí svět podložit lopatky a pojede dalších 200tis. Po těch letech odejde většinou stahovačka a pod. Koroze začíná nejdříve na prahu vepředu a na blatníku kde je ta kapsa jak se drží bordel, doporučuji hned vyčistit. Na 2octu bych zapomněl i na fabku, 1Octa je na opravy a provoz nejlepší. A u takhle starýho auta už není pravda že z DE je auto levnější! Vlastní zkušenost. Pokud to byl dovoz tak tady to může být 2 majitel ale kolik jich bylo v zahraničí se nedozviš. Editováno: 28. Červenec 2012, autor: pfujara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Co by jste říkali Škoda Roomster 1,2 12V 51kW klima 1. maj CZ servisní kniha, najeto 126500 km, Je to lepší volba, než octavia z roku 2000 v 1.9 TDI 81kw??? Děkuji za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Podle mě, dobré auto, ale ten motor je slabej. V 5-ti lidech tomu budeš muset nakládat, aby to jelo. Musíš koukat na spotřebu.... Ta ti vyleze nahoru... Když už, tak aspon 1.6 motor a výš..... Je to můj názor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 to snad není možné srovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Tak to asi ukončíme sekce pro Roomster je jinde a porovnávat tyto dva motory nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 (editace) zdarvíčko, jj, ukončíme to, koupil jsem teda octaviu od soukromníka, nevipadala zle. Jenom mám jednu otázku, na co je ten prostřední tlačítko na vystřelovacím klíčku?? Editováno: 31. Červenec 2012, autor: SlavekP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Podržíš cca 1 až 2 vteřiny a odmkne samostatně kufr. Pozor nepokládej klíče dovnitř po zabouchnutí je zamčený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 chych, už jsem to taky zjistil, že se auto zamkne celý, když není něco otevřený, ještě že mám nahradní, jinak dík za to tlačítko, v návodu jsem to nikde nenašel. jinak auto má najeto cca 280 000Km, takže jsem ujednal slevu a budu doufat, že teda motor vydrží hooodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Tak to je standartní nájezd těchto aut. Rozvody + výmněna náplní a bude ještě dlouho jezdit. Před zimou doporučuji zkontrolovat žhavičky já si nechal namluvit že je majitel dělal a při -20 jsem řešil že nešla ani jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 tak přeji ať pěkně slouží, je to moc dobré auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 jj, nynější majitel se o něj staral tak , že ho vždy zavezl do servisu a at tam udělají, to co je potřeba, jsou tam nový brzdy (všechny kotoučový), nový žhavící svíčky, rozvody dělány před 40 000km, jinak, on ani nevěděl ,že by to bylo stáčený, on už to bohužel tak koupil, takže byl napálený on, já jsem si to prvně zkontroloval. a zjistil to, ale auto je z hlediska technického stavu uplně OK, na technické pouze výhrada na netěsnost motoru a převodovky, ale to je běžná závada každého staršího auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brody Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Tak to tu oživím. Našel jsem na netu jednu oktu L&K 1,8T 4x4 z roku 2002. 190tis km. Problém je v tom, že je to v aaa. Tak nevím zda do toho jít nebo ne. Máte někdo zkušenosti s aaa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 tu si prečítaj http://forum.skodahome.cz/topic/119823-jaky-mate-nazor-na-aaa-auto/page__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brody Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Dík, pročtu si to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brody Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Ještě se optám na čtyřkolku, jak a na co se u ní zaměřit. A jak je na tom spolehlivost 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Tak záleží na kuse. Navíc bych se zaměřil na hučení kardanu a zadního diferáku. Mě to třeba taky hučí, ale zase na funkci to nemá vliv. Mám najeto přes 280tis. a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Co nejmladsi vuz a hlavne bez problemu Ja chtel neco takoveho taky, ted se v tom hrabu jako ve favoritu, hold skoro 15 let stary vuz, obcas si uz do nej i kopnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Ahoj mel bych dotaz co si myslite o tomhle inzeratu ja mel za to ze se do octy motor arl 110kw nedaval tak co je tohle ale zase je to 6ti kvalt tak ze by tdi 96kw plus mirnej chip? diky za radu http://www.autanet.cz/auto-805232953/skoda-octavia-1-9-tdi-110-kw.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 A není tp překlep? kW vs koně. 81 kW je 110 koní, jestli si to po čtyřech pivech pamatuji dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.