Přejít na obsah

zháňam origo lakťovú opierku do Fabie


jansko

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Kluci, jak velka dira (obrazek - bod L) zustane za loketkou z Octavie I ve Fabii I? Nedaji se sehnat ty plastove kryty nohy (obrazek - bod B a C) trochu delsi? Popripade plastove kryty z napr. Fabie II by nepasovaly do loketky z Octavia I? Diki

post-89751-0-26106800-1408381446_thumb.p

Editováno: , autor: marrrek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zůstane tam díra asi 1cm kam se nalepí 20cm gumová lemovka ( bod L). Gumovou lemovku + spojovací materiál mohu dodat za 150,- kč+pošta, bod B a C jde koupit jako náhradní díl u Škoda auto. Z Fabie II je tam nedostaneš jsou delší.

Editováno: , autor: RomanR25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RomanR25 ze kterych aut jeste pasuje loketni operka do FABIA I krom Octavia I ? Z Fabia II jsem videl operku ve Fabia I - jen se musi o dost vice vyrezat ze stredoveho tunelu protoze Fabia II ma tlustsi kryt nohy (tady je navod http://forum.skodahome.cz/topic/116096-loketka-z-f2-do-f1/ ). Ja jsem mel spis na mysli: namontovat loketku z Octavia I (protoze jich je v bazarech mnohem vic nez z Fabia II a su za rozumnejsi peniz), vyrezat vetsi diru ve stredovem tunelu a ze skodovky objednat B a C dil na Fabia II, nasledne nahodit na namontovanou operku z Octavia I. (ve zkratce: pasuje na operku z Octavia I dil B a C z Fabia II ?)

Editováno: , autor: marrrek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sakra lidi, to nevíte, kde jsou origiály těch návodů na strákách tdipower.sk a jím podobných?!?

http://forum.skodahome.cz/topic/116096-loketka-z-f2-do-f1/

 

Větší díra ve středovém panelu je právě kvůli dílům B a C. Když už ale musíš do toho říznout není jedno, kolik toho odřežeš?

 

Zkus trochu pohledat tady na foru, a najdeš i jak se montuje loketka z O1 do F1, komplet. A nemusíš mít půlku dílů z jednoho a druhou půlku z druhého auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drewie promin, ale google mi nasel tdipower.sk rychleji (ale uz jsem zmenil odkaz)

 

...asi jsme se trochu nepochopili: do Fabia I chci loketni operku z Octavia I proto, nebot je jich po bazarech na mraky oproti loketnim z Fabia II a tim padem je i o cca polovinu levnejsi ĺoketka z Octavia I nez z Fabia II ale! Plastove kryty nohy - dil B a dil C (obrazek o 4 prispevky vyse) z Octavia I nezakryje celou diru (na napoje) a zustane tam cca 1cm dira bod L (obrazek o 4 prispevky vyse), proto jsem chtel rovnou vyrezat vetsi diru a misto dilu B a dilu C z Octavia I koupit a nahodit dil B a dil C z Fabia II (ktere jsou delsi a tim padem by nezustala zadna dira za loketni operkou bod L)

 

*jen stale nevim jestli dil B a dil C z Fabia II pasuje na loketku z Octavia I ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

marrrek: Loketní opěrku jako takovou použiješ do FI jak z Octavie I  tak z Fabie II a Roomstera ale pokud nemáš držák loketní opěrky pro Fabii 1 tak to tam nedáš protože Octavie i má jiný držák loketní opěrky. Pokud by jsi udělal montáž zpusobem FII do FI tak díl B a díl C z FII lze použít na každou loketní opěrku jak z FI tak OI.

 

Jinak spojovací materiál pro F1 mám i s bodem L.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

držák loketní opěrky = trojnozka? ...to je jasne, ze budu muset trojnozku upravit (flexa, svarecka atd) a uz mi je jasne i to, ze pokud namontuji (po uprave trojnozky) do Fabie I loketni operku z Octavia I (Golf IV, Bora, Passat B5) mohu pouzit dil B a C z Fabia II - tim padem mi za loketkou nezustane mezera / dira bod L (mne se tam proste ta dira L nelibi, ani kdyz ji prelepim gumovou lemovkou)

 

PS. akurat se mi povedlo sehnat tmavou operku z Golf IV  :kol-35:

 

dil B z FABIA II 5J0864279

dil C z FABIA II 5J0864280

Editováno: , autor: marrrek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...