Přejít na obsah

SPZ Vzadu :(


M4RT1N

Doporučené příspěvky

Jo to mě taky napadlo,jenže za prvé nikde jsem je neviděl...za druhé černou perleť nemá skoro nikdo...a nechat si to přelakovat v servise to je šílenost!!! :wacko:

A proc jako?Kdyz mas kvalitniho lakyru tak za ten dil das 3jku...myslis si ze se schanej veci na auto podle barvy...?to kdybych takhle mel hledat tak bych se posral..dle me hledas problemy tak kde nejsou..preji at to zdarne vyresis..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předevčírem byl málem problém vyřešen!!! :D  Zezadu do mě vletěl golf 3 vylezl jsem z auta a dveře vpohodě  :o  :(  škoda...ale bezpečnost super,krom zničeného zadního nárazníku nic!!!

Priste vic brzdi :D

Editováno: , autor: NoiseR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M4RT1N - a čo takto zapustiť značku do nárazníka a potom to osvetlenie môže byť tiež zapustené. Nárazník sa dáva dole ľahko, takže môžeš kutiť do sýtosti. To osvetlenie by som vyriešim napríklad radom bielych LEDiek zapustených nad značkou.

Ale aj ja zdieľam názor, že Fabia má originál zadok veľmi vydarený a je škoda ho nejako upravovať. Snáď len tie predfaceliftované zadné svetlá tam viacej pasujú.

A ešte drobnosť, ako otváraš kufor, keď tam nemáš to tlačidlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem pekne strkať prsty medzi hranu kufra a nárazník.. A stále behať dopredu je dosť otrava. Otec má Classic a tam to inak než od sedadla nejde a je to otrava. Hlavne ak človek otvorí kufor a hneď zamkne auto, vyberie veci a zistí, že niečo mal nechať v kufri. Tak zase odomknúť auto ...

Uznávam, s trojtlačidlovým DO a centrálom je to lepšie, ale keď je zima, cesty mokré a po kufri steká mazľavá špina to beztak nie je ktovie aká výhra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dveře mi udělali od kámoše ze servisu!Osvětlení jsem měl,ale jak na to neustále chlustala voda a okolní vlivy,neustále nesvítilo a po nárazu cigánsky osazeným golfem po osvětlení nezbylo nic!Tudíž jsem zapracoval a sehnal si celé páté dveře,jsou ovšem v zelené barvě,takže se musí přelakovat :( Kdo by chtěl...ty zavařené jsou na prodej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...