Duben 6, 201015 r No co, my přece nemůžeme za to, že nám s Georgem oběma selhal důvěryhodný zdroj Ale napsali jsme to hezky, že? No nemělo to chybu teda.......
Duben 7, 201015 r To snad není možný, měl jsem pravdu Jinak by jste zasloužily (bojler, George) pěkně
Duben 8, 201015 r Ale trošku se mi ulevilo, že to ESP, CLIMATRONIC, atd., co jsem všechno já do své Tourky zaplatil, nebude mít někdo zadarmo.....
Duben 8, 201015 r Změny jak na webu,tak v konfigu.Zůstal pouze model Trumf,samostatná Octavia Tour už není,tím pádem i konec 1.8T 110 KW. http://www.skoda-auto.cz/cze/model/tour/home/Pages/home.aspx
Duben 8, 201015 r To snad ne!? Přemýšlím o tom že si ještě tuhle octávku koupím. Nevíte do kdy platí nabídka TOUR TRUMF?
Duben 8, 201015 r To snad ani né, něco jsem slyšel že to ani nebude do konce roku....nedokážu potvrdit ani vyvrátit teda...
Duben 8, 201015 r Autor Tak asi těžko budou přijímat objednávky až do konce prosince že? Prostě to bude dokud se nenaplní objednávky do konce roku a šmitec. Jinak mým velkým přáním by bylo, kdyby se po 15-16 letech zopakovalo to, co u Favorita/Formana. Něco na styl Silverline/Blackline. Za výhodnou cenu plná palba na rozloučenou, Climatronic, ESP, Xenony... myslím, že by to stejně jako výše zmíněné mohla být dobrá tečka za výrobou (třeba jen 100ks série) a samozřejmě pak také jako exkluzivní kousky vyhledávané na trhu ojetin...
Duben 10, 201015 r Od 1. května pojede výroba Touru už jen na jednu směnu až do konce roku, pak šmitec. Koukal jsem, že 1,8 T jde ještě objednat třeba v Polsku,ale není to Trumf.
Duben 10, 201015 r No pokud se letos a v doprodeji příští rok neprodá 78500ks, jakože neprodá, tak holt hranice 1 500 000ks zůstane neporažena.
Duben 11, 201015 r Už jsem se jednou ptal, ale opravdu někdo nevíte kódove označení (co je v servisce) sedaček ze sport paketu. Nutně bych to potřeboval zjistit. Díky moc za odpověď.
Duben 12, 201015 r Já právě potřebuju jen kód těch sedaček. Jak jsou uvedeny service v mimořádné výbavě. Jinak dík za odpověď.
Duben 14, 201015 r Zdravim, ocenim Vas nazor na tohle co sem vybral... jeste premyslim o Ceedu SW ale v benzinu 1.6(cenikova 315+25za klimu) Škoda Octavia Combi TOUR Trumf, 1.9 TDI PD 74 kW / 101 k Základní cena modelu včetně DPH: 322 900,- Interiér: Scale šedá, přístrojová deska Onyx / Onyx Barva: Červená Corrida 0,- Mimořádná výbava: Zvýhodněný paket Tour Plus: - klimatizace s mechanickou regulací - centrální zamykání - el. ovládání oken vpředu - el. ovládaná a vyhřívaná vn. zpětná zrcátka - kryty zrcátek a kliky v barvě vozu 10 100,- Palubní počítač 0,- Rezervní kolo ocelové, plnohodnotné 1 000,- Přední mlhové světlomety (integrované) 3 000,- Dálkové ovládání centrálního zamykání 4 000,- Výškově stavitelné sedadlo i spolujezdce + bederní opěry 3 000,- Původní cena vozu s DPH: 344 000,- Bonus z ceny modelu: - 13 800,- Cena modelu po bonusu: 330 200,- Zámek řadící páky Construct 6 000,- Gumové koberce - bonus 0,- Povinná výbava (trojúhelník, lano, lékárnička, výstražná vesta) 0,- Cena vozu pro Vás včetně DPH: 336 200,-Kč
Duben 14, 201015 r Myslím, že to máš dobře nakonfigurováno. Za hodně dobrou cenu, kus poctivého a dobrého auta. Já měl Ceeda taky v merku, pěkné auto i jako Focus, Megan, C-Max, ale opravdu můžu s klidným srdcem říct, že jsem vybral dobře a ničeho nelituju. Já do té mojí Tourky napráskal více věcí, ale zase se ti začne pěkně zvedat cena. Možná stojí za úvahu, když se chceš držet kolem 340 tis.,kožený paket a stříbrný dekor, interiér to trošku oživí. Můžu ti to nafotit, jestli chceš, ale možná už to tady někde nafocené je. Ještě dodám, že mě pořád nepřestává bavit jezdit s tím motorem.
Duben 14, 201015 r Ohledne ty kuze a dekoru, to asi za ty prachy koupim radsi stresni nosic... Upraveno Duben 14, 201015 r od eNorm
Duben 14, 201015 r Velmi doporucuju sportpaket, Tour to neuveritelne ozivi. Jeho soucasti sou i nastavitelne bederni opery, takze si od jeho ceny muzes rovnou 3000Kc odpocitat. Sportovni sedadla jsou podle me reseni tak tech standardnich, "diskutabilnich". Doporucil bych i ESP - nove je pro TDI za 15300Kc
Duben 14, 201015 r Autor Zdravim, ocenim Vas nazor na tohle co sem vybral... jeste premyslim o Ceedu SW ale v benzinu 1.6(cenikova 315+25za klimu) Škoda Octavia Combi TOUR Trumf, 1.9 TDI PD 74 kW / 101 k Základní cena modelu včetně DPH: 322 900,- Interiér: Scale šedá, přístrojová deska Onyx / Onyx Barva: Červená Corrida 0,- Mimořádná výbava: Zvýhodněný paket Tour Plus: - klimatizace s mechanickou regulací - centrální zamykání - el. ovládání oken vpředu - el. ovládaná a vyhřívaná vn. zpětná zrcátka - kryty zrcátek a kliky v barvě vozu 10 100,- Palubní počítač 0,- Rezervní kolo ocelové, plnohodnotné 1 000,- Přední mlhové světlomety (integrované) 3 000,- Dálkové ovládání centrálního zamykání 4 000,- Výškově stavitelné sedadlo i spolujezdce + bederní opěry 3 000,- Původní cena vozu s DPH: 344 000,- Bonus z ceny modelu: - 13 800,- Cena modelu po bonusu: 330 200,- Zámek řadící páky Construct 6 000,- Gumové koberce - bonus 0,- Povinná výbava (trojúhelník, lano, lékárnička, výstražná vesta) 0,- Cena vozu pro Vás včetně DPH: 336 200,-Kč Už jen kvůli motoru, bezpečnosti (6x Aibag) a prostornosti bych šel do Ceeda... Jenom bych upozornil na ne příliš vhodnou kalkulaci toho Cedníku. Pokud si vybereš nějakou ze skladovek, tak máš k výbavě klimu zdarma, pokud si nevybereš, tak bych nepřiplácel za klimu, ale vzal rovnou vyšší výbavu, kde kromě klimy je i plno věcí navíc a k tomu je zase šance, že si vybereš ze skladovek na které jde uhrát i zajímavá sleva... Upraveno Duben 14, 201015 r od George Couser
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.