Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ty kravo.. to je palka jak blazen.. asi nebudu s jeho cistenim otalet.. predstava ze se polame.. I když by byla jeho výměna možná jednodužší než ho reklamovat tak přeci jen budu radši ještě chvilku ty "ODBORNÍKY" ze škodovky otravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Rozhodně reklamovat, dyť nový je drahý jak prase.... Nebo se smířit s bzučícím...nic se nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Rozhodně reklamovat, dyť nový je drahý jak prase....Nebo se smířit s bzučícím...nic se nestane. Zatím volím první možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zatím volím první možnost po trech opravach muyes zadat vymenu kusu, takze je prud a prud...priadne zkus jiny servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 po trech opravach muyes zadat vymenu kusu, takze je prud a prud...priadne zkus jiny servis Výměnu kusu myslite jako výměnu ventilátoru či výměnu auta?? S tímhle autem jsem za necelé dva roky používání vystřídal už 4 servisy a musím říct, že hledat solidní AUTORIZOVANY servis je jako hledat blechu na slonim zadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ja jsem menil u oktavky kabinovy filtr. Nejak jsem spechal a spatne jsem ho nasadil, takze na boku zustala mala skvirka. Ti, ze se zapl ventilator, zacalo to piskat prave kvuli te male skvirce. )) Nasadil jsem jej spravn a problem ustal ..... nemenili ti kabinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ja jsem menil u oktavky kabinovy filtr. Nejak jsem spechal a spatne jsem ho nasadil, takze na boku zustala mala skvirka. Ti, ze se zapl ventilator, zacalo to piskat prave kvuli te male skvirce. ))Nasadil jsem jej spravn a problem ustal ..... nemenili ti kabinak ? Díky to je dobrej tip. Kabiňák mi sice neměnily, ale zkusim se na to juknout. Jen uplně přesně nevim kde ho hledat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Mate-li na mysli, pylovy filtr, tak ten je nad levou nohou spolujezdce. Takove dve pacicky co se stahnou k sobe a filtr se vytahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Mate-li na mysli, pylovy filtr, tak ten je nad levou nohou spolujezdce. Takove dve pacicky co se stahnou k sobe a filtr se vytahne. Ty pacičky jsou dostupné jen tak nebo se musí sundat kastlik spolujezdce apod......??? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) nie nic nemus demontovat. len strc halvu tam kde mava spolujazdec nohy a smerom hore su take dve umelohmotne "vecicky", vy ste to nazvali pacičky, ktore odsunies a len vytiahnes filter. robota na 15 sekund. Editováno: 11. Únor 2009, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 nie nic nemus demontovat. len strc halvu tam kde mava spolujazdec nohy a smerom hore su take dve umelohmotne "vecicky", vy ste to nazvali pacičky, ktore odsunies a len vytiahnes filter. robota na 15 sekund. Díky, hned zítra vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 mne zase pravej vetrak vrčí, no spíš to vypada jako by tam bylo listí nebo něco takovýho, je to možný že tam něco napadalo? občas se mě to stalo tak jsem dal větší rychlost a pak zas malou a přestalo to ... ted mne to vrčí, hučí asi týden a je to o nervy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 To je možná ono - "vibruje" to než se to usadí, ani tym listí být nemusí, může to dělat opět to ložisko -futro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 dobrá raketa - mě hučí zda je auto promrzlé ale jak se ohřeje je vše OK jinak dříve to dělalo stále ale momentálně jen v zatáčkách třeba bude příští rok potichu Už jsem ho našel http://www.automedik.cz/nahradni-dily-chla...8&pid=32682 , ale když se tak dívám na cenu raději se budu snažit to reklamovat.......každopádně i tak kdyby tu měl někdo s výměnou zkušenosti budu rád za sdělení zkušeností. plus kdyby bylo možné nejáké foto bylo by to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 dobrá raketa - mě hučí zda je auto promrzlé ale jak se ohřeje je vše OK jinak dříve to dělalo stále ale momentálně jen v zatáčkách třeba bude příští rok potichu Už jsem ho našel http://www.automedik.cz/nahradni-dily-chla...8&pid=32682 , ale když se tak dívám na cenu raději se budu snažit to reklamovat.......každopádně i tak kdyby tu měl někdo s výměnou zkušenosti budu rád za sdělení zkušeností. plus kdyby bylo možné nejáké foto bylo by to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Také jsem to řešil u superba.Motor ven a použil jsem vazelínu ve spreji,která obsahuje složku PTFE-asi teflon.Blbej přístup je k ložisku pod vrtulí,ale povedlo se už rok je klid.Dříve aplikováno A 00 a grafit nefungovalo ani měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 PTFE jsem použil také, v chledném letním období to přestalo ale ted v zimě si to občas zase pískne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 dělá mi to taky, většinou jen v zimě. jelikož mám malou garáž a ani se tam neotočím, vždycky to nechám na lepší čas a jelikož to pak nedělá, tak se na to zapomene a tak je to pořád dokola..., ale teď už jsem se rozhodl, že jakmile vykoukne sluníčko, tak to pěkně rozeberua kouknu na to, než zas udeří mrazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Po delší odmlce a po par reklamacích se opět vracím s tímto problémem. "Odbornici" ve skodovce to tentokrát promazali dokonale, olej z toho dokonce kapal a byl citit ještě týden po vyjetí ze servisu nicméně už druhý den bylo vše zase špatně. Kontroloval jsem jestli nepíská třeba ten kabinový filtr, kontroloval jsem hadici co vede do přihrádky kontroloval jsem vše co je nadosah po sundání přihrádky. Nakonec jsem objevil, že nepříjemný pískání se projevuje jen při otočenym ovladači teploty na topení. Tak si říkám jestli to nemůže být nějakou klapkou nebo tak nějak. Každopadně dnes jdu znovu do servisu tak se budu snažit bejt zlej.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak teď už můžu s určitosti říct že Gold car servis v Praze rozhodně nemůžu doporučit. Třetí reklamace té samé věci..........nejdřív mě zpracovával první přejímací technik, hrál divadýlko že nic neslyší, pak na mě poslali druhýho taky byl pan hluchej. Nakonec se tam na mě seběhli tři a udělali ze mě uplnýho vola, že je to normální projev ventilace. Pokud je to normální projev tak jak je možný, že jiné fabky ve kterých jsem seděl to nedělají?? Po hodině a půl dohadování se jsem nakonec musel rezignovat. Opravdu jsou to šikulové ti kluci z Gold car prý i servis ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 reklamaci uznat nedokážou normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tak jsem si konečně udělal čas na to abych se pořádně mrknul na to pískání ventilatoru. Po asi dvou hodinách rejpání se ve filtru, v průduchách, ventilátoru apod se ukázalo, že pískání způsobovalo kolečko v přihrádce spolujezdce při zavřeném stavu. Je neuvěřitelný jak toková prkotinka dokáže člověka zaměstnat na tak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Zdravím všechny, může mi někdo poradit?Při zapnutém ventilátoru na stupeň 1 se ozývá takový cinkající zvuk jako by to o něco drhlo,ale při zapnutí na větší stupeň se tento zvuk změní v chrčení a vibrace přecházející do palubky i volantu. Jedná se o Fabku bez klimy,nastavení teploty funguje akorád ten ventilíátor zlobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Řekl bych že se ti zlomila lopatka.Kdyby to jen drnčelo,tak by to vypadalo na nějaký bordel u motorku,ale když to i vybruje,tak bych řekl na tu zlomenou lopatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 o.k. díky,je možné si to vyměnit svépomocí?Kde přesně se ta lopatka nachází a na kolik to asi výjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.