Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ona jezdí většinou vzadu s malou, takže to tak vypadá, že bude muset koupit všechny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 A nemáš doma králíky? Že by si stáhnul nějakého kámoše a měl by si to měkčené i s kožešinkou Já vím je to hnusné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 králiky nemám, jen yorkšíra, a to by bylo málo na všechny madla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Zdendo, já mám doma navíc zakrslého, to by ti zadek pořešilo A jinač říkal jsem ti, že je to pekelně drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 že to bude drahé jsem čekal, ale že takhle... za kousek plastu... měkčeného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 viděl jsem to u Lukysska a mě osobně se to nelíbí, jak je to jen půlka madla. hezký by to bylo, kdyby to bylo celý madlo, to bych ty prachy za to dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Myslíš celej vršek-včetně trojuhelniku kde jsou ovladače el. oken nebo celý madlo jako i ten spodek...?V tom spodku by nebyl asi moc problém,ale kolem ovladaču není místo..možná na nějakou koženku jo,ale na kuži určitě ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Kůže je fajn,ale na těch světlých dveřích a vedle toho plastu kolem ovladače,hmmm nevím.Připadá mi to nějak nejednotně až přeplácaně. přeplácaný to rozhodně není, krásně to ladí s černým plastem u okna.. a ty područky jsou fakt špičkový, můžu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 najmis jj, včetně trojúheníku, aby to bylo ucelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no jak sem psal...není tam místo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 jj, jasný. jedině jak jsi psal, dát tam slabou koženku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sep Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Malinko to tu oživím,sháním číslo koženého madla dle ETKY ,už jsem se ptal i ve škodovce ale bez úspěchu,konkrétně mi jde o levé přední madlo a podle katalogu mám na výběr buďto 6Y0 867 435 (47H),což je podle mne plastová klasika,potom je na výběr 6Y0 867 435 A 77P,tady to hádám na plastové měkčené( i když podle škoda-dily jde právě o kožené) a konečně 6Y0 867 435 C 77P což by teoreticky podle mne mohlo být to kožené..Pokud jde o škodovku,v jedné tvrdí že nic jako kožené madlo na fabii neexistuje,jinde mi zase tvrdí že 6Y0 867 435 A 77P je plastová klasika (za 600,-),objednat na zkoušku nechtějí,jelikož nemůžou vrátit,takže pokud někdo ví,předem díky,mám v tom celkem hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Pokud ho sháníš z důvodu opotřebení, tak zkus to původní odmontovat a mrknout na číslo dílu ze spodní strany. Pokud je to "upgrade", tak bych zkusil jiné servisy. Koukal jsem do Etky a je to tam dost nejasné. Slušný servis by si to měl umět vykomunikovat s Boleslaví. Případně se pokusit sehnat VIN auta s koženým interiérem, pak už to bude pro servis hračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Já bral sousedovi ty měkčené (Elegance) na vrakovišti kus za 50,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sep Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Sháním coby "upgrade",ale mám nové pravé a číslo které na něm je odpovídá klasickému plastovému takže darmo pokus.Už jsem obvolal tři škoda originál prodejny a zmatek nad zmatek,to jsem mohl rovnou volat do uhelných skladů.Bohužel nikoho s originál koženým interierem neznám abych od něj vyprosil VINko:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 když si vzpomenu, tak ti večer to číslo napíšu, mám kožený v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sep Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 (editace) Standis:díky moc.-) Editováno: 13. Červenec 2010, autor: sep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sep Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Nur fur sicher,jde mi o tohle provedeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 jj číslo je 6Y0867827A dle ETKY to jsou normální madla, žádný kožený jinak nad číslem je ještě označení ABS, PE, PVC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sep Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 No tak to je to same jak mam ja to kozene,problem je ze obsivaji obyc plastove a jaksi ve vyrobe nikdo nevi ktere bude kozene a ktere zustane plastove:-) proto ty cisla sedi na plastaky a ty ostatni znacky jsou zkratky druhu plastu,no asi jedina sance nekde sehnat nekoho kdo je bud objednaval ve skodovce a nebo je mel z vyroby a dle VINka....kazdopadne diky moc za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 jj, přesně tak, chce to VIN z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Ještě jsem koukal do Etky a u kožených sedaček je vždy poznámka -VS. Tato poznámka je pak i u těch nejdražších madel: před faceliftem jsou dvě verze 6Y0 867 435 C 77P - cerna, cena 934,- od 5/2001 do 6/2003 6Y0 867 435 C RPS - cerna, cena 934,- od 7/2003 do 7/2004 po faceliftu už jen jedna (RPS) a je tam uvedená poznámka "koženka"!!! 6Y0 867 435 C RPS - cerna kozenka, cena 934,- od 8/2004 do 3/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sep Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 (editace) Tak tohle už vypadá hodně reálně a dává to smysl,pravděpodobně mám vítěze,moc díky,po objednání dám echo co mi přišlo:-) Potvrzeno,správné číslo na madlo v kůži je 6Y0 867 435 C 77P,už je v autě :-) Editováno: 28. Červenec 2010, autor: sep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 nerobia sa nahodou aj madla z jedneho kusu ? furt mam problem, že sa mi to rozpadá v ruke a ide mi to na nervy, okrem toho to rezonuje ked pridam plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Trochu obnovím téma. Pokud by to někdo do auta ještě chtěl. Tohle mi dnes napsali z Auto Jarov: Měkčený kryt loketní opěry vlevo stojí 685,-Kč s DPH a vpravo 386,-Kč s DPH. Koženkový kryt na jednu stranu stojí 1038,-Kč s DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.