starman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Co je to sex? Jak se na tohle muze nekdo zeptat..... Já jsem jenom zkoušel jestli je někdo schopnej mi vůbec odpovědět...když to tu každej probírá SEX je zkratka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 ahoj Misko, co ty vis???????????,, Treba v tom aute trenuju s nejakou slecinkou Safe sex with same sex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) ahoj Misko, co ty vis???????????,, Treba v tom aute trenuju s nejakou slecinkou Safe sex with same sex mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem Editováno: 28. Březen 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem takze s zenskou,nazorne ukazes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? Editováno: 29. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem takze s zenskou,nazorne ukazes kdyz dodas peknou a hodnopu holku, ktera bude mit pekny auto, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? ted ti nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 kdyz dodas peknou a hodnopu holku, ktera bude mit pekny auto, tak uvidime Urobime to inak,dones ty peknu a dobru dievcinu a ja ju spracujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 kdyz dodas peknou a hodnopu holku, ktera bude mit pekny auto, tak uvidime Urobime to inak,dones ty peknu a dobru dievcinu a ja ju spracujem hm, to sem jako necetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? ted ti nerozumim Jako že jsme tu všichni dangerous...obzvláště v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? ted ti nerozumim Jako že jsme tu všichni dangerous...obzvláště v posteli no, to jo uz se bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no, to jo uz se bojim NO to by si sa mala,aby si este odtial nesla ako z rodea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Bemooooooooo už to potrebuješ čooooooooooooooooo? a Drncice: na mischicku pozor..minule vysvitlo že je to bývalý užívateľ V///RS a terajší Reso a proti nemu je skoro celé fórum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Bemooooooooo už to potrebuješ čooooooooooooooooo? Ano potrebujem,vola sa to xenony )) Co sa tyka exu mam ho podla potreby a pre rypalov,nie je to ani jedna rucka ))))) a dobre vies ,ze si brusim zubky na tu tvoju spolupracovnicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Bemooooooooo už to potrebuješ čooooooooooooooooo? Ano potrebujem,vola sa to xenony )) Co sa tyka exu mam ho podla potreby a pre rypalov,nie je to ani jedna rucka ))))) a dobre vies ,ze si brusim zubky na tu tvoju spolupracovnicku Bemošik, spolupracovníčka ma v pondelok znásilnila...no čo boli sme napití.... Hlavne v utorok bola kopa srandy keď som jej, s oooobrovským oknom hovoril, čo sa dialo v noci NEDÁM NEDÁM A EŠTE RAZ NEDÁM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Profor: jsem si zrovna řikal jestli je technicky možný aby ženská znásilnila chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Mazem si ta z icq listu,zkazil si moje detske sny Tak to gratulujem,ty hajzlik jeden,suchni sem dake podrobnosti Vsak sme tu ako jedna velka rodina,tak sa podel.. A divne je,ze zenske znasilnuju chlapov iba ked maju vypite,mozem to potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Mazem si ta z icq listu,zkazil si moje detske sny Tak to gratulujem,ty hajzlik jeden,suchni sem dake podrobnosti Vsak sme tu ako jedna velka rodina,tak sa podel.. A divne je,ze zenske znasilnuju chlapov iba ked maju vypite,mozem to potvrdit No to je medzi mnou a ňou Ale v utorok večer som zistil že som aj fotil hehe, ale zrovna teraz mi prestalo fungovať uploadovanie obrázkov....HEHE.... A Milos, vidíš Bemo potvrdil, musí ale byť riadne spitá...ešte si pamätám že mi hovorila "ty hajzlík" keď na mňa liezla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jsem v soku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Z čoho???? Nikdy si nikoho neznásilnila??? Editováno: 29. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jsem v soku to jo, ale nerikala jsem mu ty hajzliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jsem v soku to jo, ale nerikala jsem mu ty hajzliku Ona to myslela v dobrom... Tak kedy prídeš na slovensko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no, to jo uz se bojim NO to by si sa mala,aby si este odtial nesla ako z rodea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jsem v soku to jo, ale nerikala jsem mu ty hajzliku Ona to myslela v dobrom... Tak kedy prídeš na slovensko? co bych tam delala? nerikam u toho ty hajzliku, ani v dobrym leda ze bys chtel nafotit ten navod na sex ve fabii, jinak potom nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 aaaa fotografovanie nechám radšej na bema, on je viac fotogenický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.